Skocz do zawartości

Bardzo dziwna sytuacja dostałem 2 więcej

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

No to kupiłem sobie voucher 50 euro :P wszystko ładnie i pięknie, a tu patrze zamiast salda ~180 zł mam 351 zł. Wsumie bardzo się cieszę :) ale czy taka promocja też was dotkneła :) ?

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Raczej watpie w pomylke systemu adwords. Co ktory raz kalkulator myli sie przy sumowaniu dwoch wyrazen??

dwa mozliwe rozwiazania:

-ktos zalodowal voucherem konto w "specjalny" sposob

-ktos pomylil vouchery i przeslal Ci wiekszy nominal

Wg mnie bardziej to pierwsze - czyli kupiles konto, nie voucher :)

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

Hmm kupiłem voucher i się zarejestrowałem sam ;) No trudno, będe miał większą kampanie reklamową ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Niestety nie z linku promocyjnego, normalnie się zarejestrowałem poprzez:

https://adwords.google.com/select/Login?sou...T-ADS&hl=pl

Raczej to nie jest link promocyjny :)

Nie nie, sam spróbuje coś wymotać z tym lotto :D

• 2 tygodnie później...

Raczej watpie w pomylke systemu adwords. Co ktory raz kalkulator myli sie przy sumowaniu dwoch wyrazen??

Wierz mi maja taki bajzel ze w pale się nie mieści potrafią przez 2 miesiace nie znaleźć dwóch płatności i ich zaksięgować, z drugiej strony dzisiaj nie wiem skąd nagle na koncie mi się kwota zwiększyła o jakieś 700 zł, tate płatności ostatecznie wprowadzili ale nie standardowo tylko jako regulacja usługi, a dopiero dzisiaj znikły numery referencyjne. Niby 2+2 jest 4 ale nie dokońca ...

IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności