Skocz do zawartości

www.2dell.pl

mariolosek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak wiadomo ostatnio sporo emocji wzbudza prawdopodobna inwestycja firmy Dell Computer w Polsce. Zauważyłem, że jednak ciężko znaleźć dobre materiały na temat tej firmy.

Jako, że pisałem moją pracę magisterską na temat tej firmy postanowiłem pomóc osobom, które bedą szukały wiadomości na temat tej firmy, przelałem część mojej wiedzy na www i stworzyłem stronę: Dell Computer

:) No cóź nieraz warto się pobawić nawet w non-profit

Strona jest oczywiśćie jeszcze w trakcie realizacji, ale chętnie posłucham opinii na jej temat.

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

- BŁEDY

+ bogata w tresc

+ ladny projekt

+ wykonanie

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

;) Dzięki za opinie. Co według was warto by zmienić w topie. Zbyt pstrokate, zbyt proste, nie pasuje do reszty?

Możecie to sprecyzować ;)

GEGE jakie błędy masz na mysli? Błędy językowe czy niezgodność z W3?

Dzięki jeszcze raz za opinie

Usunalbym z topa adres strony i moze ten budynek z flagami a w to miejsce dodal jakies komputeru itp. czyli cos co sie kojarzy z firma DELL

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Spoko, dzięki za sugestie. ;) Wezme ja pod uwagę. najpierw chcę jednak skończyć stronę pod kątem treści.

Co miałeś na myśli pisząc o błędach

Kliknij na link - validator zwraca bledy.

Jeśli chodzi o top to proponuję więcej konsekwencji zamiast prób upychania jak największej ilości elementów. Często dobrze dobrane zdjęcie (dobrej jakości) odmienia całkowicie wygląd strony. Odwiedź https://www.sxc.hu/ i przeszukaj archiwum. Darmowe fotki, a poświęcając godzinkę/dwie na poszukiwania można wychwycić piękne rzeczy.

Zmieniłbym też czcionkę w nagłówkach. Times New Roman nie pasuje do tematyki komputerowej, a i gryzie się z całością lay-out'u. Wykorzystaj do tego celu Arial/Helvetica bądź standardowo Verdanę. Jeśli natomiast masz w głebokim poważaniu kwestie SEO to użyj grafik zamiast headerów, ale osobiście nie polecam :)

Nie do końca przypadły mi do gustu falujące napisy w grafikach. Nijak korespondują z resztą. Lepiej poeksperymentuj z ustawieniem w poziomie. Prosta sztuczka - ważniejsze wyrazy większe, mniej istotne mniejsze z mniej wyrazistą barwą i pokombinuj z ustawianiem (nie w jednej linii, poprzesuwane względem siebie w pionie i w poziomie). Przy odrobinie czasu wyjdzie elegancko i estetycznie.

Od strony technicznej już powiedziano co i jak.

:) Dzięki bardzo za uwagi. Wszystko wezmę pod uwagę. Na razie po prostu chciałem jak najszybciej z nim wystartować. Jak wiadomo jest to projekt non-profit, bardziej aby trochę rzucić od siebie wiedzę na temat tej firmy. Jeżeli ktoś nie zna angielskiego to niełatwo jest znaleźć takie informacje , chyba jest to niemożliwe.

Dzięki jeszcze raz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności