Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Wracając do harwestera będzie to wielowątkowy harwester przez przeglądarkę co będzie skutkować minimalnym zużyciem proxy, lub bez proxy + OCR. Już teraz w harwesterze jest antygate co reanimuje IP. Harwester automatycznie będzie rozpoznawać CMSy z jakimi pracuje Xneolinks.

Czy będzie można dodać footprinty, ustawić proxy i harmonogram i zapomnieć o harvesterze ? Potem dla danego projektu wybieramy z jakich baz ma brać linki i dodawać np. 50 linków dziennie (znalezione linki). Chodzi mi o to, żebym mógł po prostu raz ustawić sobie projekt i o nim zapomnieć. Chyba, że pozycje będą wysokie to sobie sam zatrzymam taki projekt.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

W sofcie jest harmonogram już teraz, do harwestera dopiszą niema z tym problemu. Ogólnie ta ekipa dość otwarta na zmiany, więc z modyfikacjami nie będzie problemów. Na forum nawet dział jest taki gdzie użytkowniki dyskutują jakie zmiany trzeba dodać przy kolejnych update. Autorzy mówią że będą konkretne update minimum 1-2 razy w miesiącu. Wraz czyszczeniem i update listy.

jeśli domena.pl pisz w pl na razie te listy ja sortuje, później dam ICQ polskojęzyczne i angielskojęzyczne.

Siadam i zrobię filmik już z wersji 2,5 , utworzenie projektu i praca oprogramowania.

Poślizg z palnościami jest dla tego że podłączają PayPal do avangade.com dla większego bezpieczeństwa, a oni też szybcy nie są ale mówią, że za niedlugo wszytko będzie działać

• Like 1

Naprawdę zaczekajcie soft nie ucieknie, soft istnieje i będzie sprzedawany, cena do Świąt Bożego Narodzenia nie będzie zmieniana. Demo wysyłać będą jutro i ja myślę do jutra będzie już wiadome wszytko z Paypal. Jeszcze dzisiaj nagram filmik z pracy.

Tworzymy dzialy na forum polskie ( ale będą dostępne dla innych)

Propozycje dotyczące do rozwoju XNEOLINKS

Propozycje dotyczące do rozwoju XENOpars

Błędy w oprogramowaniu

Tworzenie własnych baz

Gielda

Jakie jeszcze byście chcieli??

To tak na początek, tam jest pełno działów innych i było by dobrze jak by cala dyskusja się toczyła i z udziałem użytkowników z Polski w działach ogólnych,