Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Jest tam przycisk " ponów linkowanie nieudanych" trzeba z niego korzystać, często emal przychodzi pożnij, często strona ma czkawkę. Zawsze dodatkowo 10-20% dochodzi do sukcesu. Dużo zależy od poczty, polecam używać swoje.

Bardzo ważny komunikat dla tych co używają o2 na wielowątkach po 5 watkach jednoczesnej o2 może blokować skrzynkę, skrzynka niby dostępna a poczty nie oddaje.

IT na stronach jest pełno błędnych jawascript. W sofcie jest opcja restartu, na przykład soft czeka aż zostają tylko zawieszone watki i restartuje się automatycznie, po to jest wymyślona ta opcja aby nie wieszały się wątki i była większa prędkości.

Testowa wersja chodzi już ponad 24h na harwestowanej liście

Jeszcze bardzo ważne aby dostosować ilość wątków do wydajności serwera lepiej zaczynać od 10 i testować zwiększając aż do czasu kiedy drastycznie spadnie skuteczność.

Jutro będzie wersja 2,6 z poprawionym dodawaniem do k2. I najlepiej już będzie ja testować

Jutro nagram film już na nowej wersji ( dla tego nie nagrałem w sobotę) i pokaże jak dostosować soft do serwera i jakie ustawienia są optymalne.

Marcin napisz do mnie na ICQ jutro jak będziesz mieć czas ja sam sprawdzę przez temawiwiera Twoja instalację.

MaxPan, możesz podesłać (może być na PW) kilka footprintów które powinny być obsłużone przez program, chciałem to jeszcze sprawdzić na swojej liście.

Chwilowo z "problemów" w sporej ilośći profili nie wstawia mi adresu, i widzę że raz jest w ustawieniach później znika.

Polecamy moduły PrestaShop !

Będzie działać za ok 20 min. Oni czekają na odblokowanie limitów w paypalu ( po wysłaniu wszystkich skanów czekają już 4 dni), bo to tylko w Polsce tak sprzedają tak jak prawie nikt tu niema wemoney.

Jutro będzie dostępna już zaktualizowana baza do wersji premium ( więcej k2)

OK 16.00 będzie dostępna wersja 2,6.

Prośba jeśli ktoś ma jakieś propozycje , lub błędy w pracy pisać na forum ( użytkowniki wersji premium) tam koderzy to czytają od razu,

Może być wprost na paypal ,jak chcesz wersje??

MaxPan, możesz podesłać (może być na PW) kilka footprintów które powinny być obsłużone przez program

niestety nie mogę wysłać fotosy do 44 silników, z wiadomych przyczyn.

Fotosy dostępne po zakupie wersji premium na forum. Dla testów sharwestuj sobie znane silniki

Demo można zamawiać cały czas przez e-mail support@xneolinks.pl, w tytule obowiązkowo dać słowo DEMO.

W najbliższych update w 2.7 dojdzie obsługa poczty na własnych domenach, obecnie to można dodawać tylko własne konta na istniejących już platformach ( jest to nieopatrznie bo autorzy zapewniali, że można dodawać soje emali, ja myślałem o swoich domenach a oni o gotowych kontach).

Update bazy już prawie gotowe, będzie jutro info skąd pobierać.

Na razie płatność dalej blednie dolicza VAT, jeśli ktoś chce kupować "na już" proszę o PW.

Z ciekawostek na 80% już gotowy dodatek do zakładanie i zarządzania blogami na darmowych platformach ( tym dodatkiem zajmuje się inny koder więc te pracy w zadań sposób nie opóźniają pracy z xneolinksem). Wejście tego dodatki planowane jest po update XNEOparsera, dedykowanego harwestera.

Dodatek do blogów będzie dostępny za darmo do wersji premium.

2,5h mieli i mam 55 successów na 107 przemielonych urli, raport da sie wygenerować - tworzy profile to fakt.
Ale jak dobrze liczę to aby dokończył cała bazę 5k urli to trochę wody w wiśle upłynie :D

Chyba musowo trzeba zainwestować w premium wersję, żeby to leciało na 10 wątkach :)