Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Nie po to premium drożej w 2,5 razy a funkcjonalność prawie ta sama. Dla osób co maja nie 1-2 strony do pozycjonowania, wersja premium to konieczność.

Ale jeśli ktoś ma jednego bloga do linkwoania to wersja premium jemu zbędna, bo czy będzie linkować 3h czy 2 dni, dużego znaczenia niema. Po to interface zrobiony maksymalny prosty aby osoby co nie pozycjonują zawodowo mogli kupić sobie wersje standard i podlinkować czas od czasu blog, wpisy, artykuły lub 1-2 zapłeczówki. Taki mieli pomysł autorzy, ja bylem przeciwny takiemu rozwiązaniu.

Miejscówki naprawdę niezłe tak jak mówisz, ich harwestwoali z rosyjskim słownikiem i odziewali po TIC ( PR od Yandex),więc większość rosyjskojęzyczne. Baza na razie niezaspamowana. Podnosi TiC stron linkowanych. Typowo rosyjskich CMSow tam tylko 2 szt z tego co widzę, więc można sobie harwestować w dowolnej konfiguracji. Na forum zaawansowane footprinty dostępne już do 80% wszystkich silników, reszta dojdzie w najbliższych dniach.

Jeżeli np. pole imiona jest niewypełnione to program wstawia coś sam, czy pomija to pole całkowicie?

W razie co imona jeden pod drugim?

program ma swoją bazę polskich imion.Jeśli nie jest zaznaczone aby dawać swoje będzie dawać te dostępne w programie. Aby dać swoje wystarczy ich wkleić w okienko jeden pod drugim.

55 na 117 może być przyczyna w tym że emaili przychodzą z opóźnieniem ( można wydłużyć), lub jakieś pole złe wypełnione.

Tak jak już pisałem obowiązkowo trzeba korzystać z opcji ( linkuj ponownie nieudane) jeśli baza jest "pewna".

Natomiast jeśli wszytko OK a soft nie dodał linka to polecam takie przykłady dawać na email lub na forum, autorzy zbadają i możliwie że doda jakaś regułki bo miejscówkę zmodyfikowali właścicieli.

1.Automatycznie tworzy filtr antyspamowy w taki sposób aby wszystkie listy trafiali tylko w "odebrane" ( czasami na o2 lepiej to jeszcze sprawdzić samemu ręcznie lub założyć skrzynkę samemu i wyłączyć filtr antyspamowy a skrzynkę po tym dodać do projektu). Wyłączanie filtra antyspamowego to rzecz banalna, gorzej z wielowątkowym w odbieraniem i celowym opóźnieniem emaili.

2.W takim przypadku będzie ładował anchora tylko w takie miejscówki gdzie jest możliwość wstawienia anchora, jeśli nie to doda sam aktywny URL

Robi mi sporo takich profili gdzie zamiast pełnego adresu strony jest tylko 'https://'

Dodatkowo w sygnaturze zamiast pełnego opisu wstawia wszystko oprócz linka. To błąd programu czy ja coś źle ustawiłem?

Edytowane przez Hank

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

@Hank

Coś złe w tworzeniu projektu. Co do sygnaturki zobacz jaki tekst tam daje soft, i w okienko wstaw dodatkowo linka ( całkiem prawdopodobnie że link będzie nie aktywny jeśli jest aktywny już link w miejscu www:)

Linki trzeba dawać w html lub BB, w zależności od zaznaczenia

@jeli jeden link pod drugim

Wygenrowałem ale:

- nie mam nigdzie loginu i hasła do poczty

na samej górze

- jak uruchomię dalej ten sam projekt, to chce się rejestrować do nowej poczty, nie może ze starej korzystać, tzn. kontunuować?

zalecane jest rejestrować nowa, bo stara może już zostać zbanowana

Antigate, Rucaptcha, Ripcaptcha, Deathbycaptcha

Ripcapcha a jako drugi antigate z opcja wysyłać captcha do rosyjskich pracowników ( są capctha co napisane w cyrylice na przyklad silnik Diskuz)

ma być ok 70, więc pokombinujcie z prędkościami, pocztą i projektem. W w 2,6 będzie jeszcze lepsza skuteczność bo zwiększyli skuteczność na PHP-nuke i K2 ( na k2 w 3 razy w porwaniu z 2,6)

Jeśli soft drastycznie traci skuteczność to najczęściej znaczy ilość wątków za duża jak na wydajność komputera lub serwera.

Prywatne daje z buyproxies, dobre bo śmigają elegancko w zenku. Problem ten jest jak włączona jest opcja zmieniaj proxy po 50 rejestracjach, wyłączyłem to i leci. Przykładowo jest wgrane 30 proxy i odpalone 10 wątków to rozumiem, że program korzysta z 10 różnych proxy, a nie z 1?, każdy wątek ma inny proxy?