MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Janek tego nie wiem jak on w algo bierze proxy bo tego nie widać, zapytaj na forum. Nie jestem kompetentny w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Prosiłem by nie robić w tym temacie działu obsługi klienta. Takie pytania proszę kierować na support@xneolinks.pl w tytle wpisać "support". Odpowiadam : Masz spis skryptów jakie obsługuje soft ta lista zawiera te skrypty?. Demo to tylko demo skonfigurowane do pracy z załączona baza. Bardzo wątpię że ta Twoja lista polskich forum zawiera nawet 5 % obsługiwanych skryptów a co więcej zawiera na 100% polskie tekstcaptcha. Logiczne jest dodania tych captcha aby chcieć aby soft rejestrował się na obsługiwanych CMSach na polskie forum. Czemu może być niska skuteczność na załączonej bazie napisałem już wiele razy, proszę o dokładnie czytanie moich postów w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 czy wyprostowali już kwestię vat'u za zakup? I przede wszystkim czy wystawiają fakturę? (przepraszam jesli była gdzieś tu wzmianka o FV - nie zauważyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tak już płatność działa, FV z Rosji nie wystawiają bo to prywatny przedsiębiorca. Zapytaj swojej księgowej o księgowanie potwierdzeń płatności z paypal, moja księgowa mówi że to bez problemu księguje się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 MaxPan: czy możliwość testowania/DEMO będzie cały czas dostępne? Przed zakupem chciałbym potestować, ale tak za pół roku, jak soft trochę okrzepnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Demo będzie dostępne cały czas będzie nawet system bezobsługowy. Demo będzie wysyłane automatycznie, ale tylko jeden raz na ten sam kom, emaili, sewer. Nie wiem tylko jak będzie z ceną bo to nie ja ustalam, a planów rozwoju oni maja na rok do przodu.Może cena zostanie na obecnym poziomie a może i nie. Teraz w kolejce harwester i moduł do blogów ( automatyczne zakładanie, edytowanie, prostowanie). Ja tylko na początku pilotuje ten projekt, dalej oni będą miec konto na PIO i będą sami wszystkim się zajmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 wiadomo już co z dzisiejszą aktualizacją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tak jutro o 9 będzie aktualizacja, teraz beta testery ją mają. Klucze i licencje wysyłanie wciągu 24 h od momentu zakupu.Konta na forum aktywowane również w ciągu 24h. Przypomne , że na klucze do xR w przypadku zakupu przez paypal czeka się nawet 7 dni Proszę nie pisać do mnie po chwili zakupu z pytaniem : kiedy. Teraz u nich godzina : 24.13 chyba jest oczywiste, że niema nikogo online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xirus Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Chwilowo skuteczność nie za duża. Wydaje mi się że jak wpiszesz adres strony to po restracie aplikacji (tym zalezanym) usuwa się, i znowu mam sporo pustych profili. Polecamy moduły PrestaShop ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Podaj przykład takiego profilu na forum supportu jak dostaniesz aktywacje, jutro sprawdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Jak się ma szybkość pracy DEMO(na szybkości ) do wersji STANDARD? Bo w tempie DEMO to chyba 10 lat żeby obskoczyć bazę 5k edit: przy bazie z dema pracuje już 5 godzin, zarejestrował już 4 konta na o2.pl i zrobił 36 linków... Edytowane 8 Grudnia 2014 przez pyzdera Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xirus Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 mam PREMIUM nie STANDARD i przy 10 idzie to jakoś, demonem prędkości nie jest, ale dla moich potrzeb jest ok Polecamy moduły PrestaShop ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 licz że premium to 2x instalacja więc już na tych samych wątkach masz 2x tyle linków na tych samych wątkach . Standard działa odrobinę szybsze jak najtańszy zennoposter. Myślę że wersja standard xneolinks będzie linkować 5000 bazę z 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czyli jak rozumiem, DEMO to po prostu wersja STANDARD? Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie, demo jest wolniejsze od standard, tak na oko na ok 30%. W demo nie działaj opcje co mogą standard przyspieszyć. Ale napisze jeszcze raz wersja standard to amatorska wersja do profesjonalnego linkowania nie nadaje się. Nadaje się do linkowania 1-3 stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi