Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

ja pisałem 1 ka (amd-1) to na wersje standart

Serwery polskiej virmy V-NET

Testowane z Xneolinks jak na tą cenę działają dobre. Spełniają wszystkie wymagania programu..

Ilość wątków od 1 do 35 w zależności od pakietu.

V-WIN AMD1 tylko pod wersje standard.

Wyszła wersja 2,7. Należy wyłączyć w włączyć soft będzie okienko z aktualizacyjną.

Dużo zmian ( szczegóły na forum bo konkurencja już małpuje :D)

Fixy znalezionych drobnych błędów

Doszli nowe captcha co automatycznie soft rozwiązuje.

Zwiększono skuteczność na k2, socjal, kuhena i innych komponentach

Poprawiono Diskuz, ( będzie jeszcze poprawiany bo dużo jest modyfikacji tego skryptu)

Zwieszono skuteczność na PHPnuke

Dodano POP3 do IMAP na własnych domenach.

.......... inne

Dzisiaj do wieczoru będzie też wylodzone dodatkowe URL do listy 5000

Dokonałem zakupu i mam pytanie czy da sie przyspieszyć procedurę otrzymania programu i licencji czy po prostu mam cierpliwie poczekać ?

Edytowane przez mmr88

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Mail (ewentualnie kilka) mógłby byc przypisany do projektu. Jak ktoś może niech przekaże wyżej

Wiec jak to działa. mail jest przypisany do projektu jednego ( lista emali może być większa a soft i tak będzie brać do jednego projektu jedno konto chyba, że zaznaczysz , że po restarcie ma brać kolejna)

Teraz sprawdzają porty jeszcze raz w 2,7 bo maja zgłoszenie 2 użytkowników zPL, że na 993 nie klika w link. Jeśli ktoś chce może sobie ściągnąć i 2,6 wersje link na forum

W kwestii wydajności - mam wersję standard (bo chyba tak to się pisze?) i oczywiście nie mam problemów z wydajnością, ale porównując do tego co piszecie na temat wydajności dla przykładowych maszyn - jestem zdziwiony. U mnie na biurkowym komputerze (i7 3820 @ 3,6G, 16G RAM Win 8.1 x64) te trzy wątki są praktycznie niezauważalne. Procesy browser.exe (a co dziwne jest ich aż 12) zajmują od paru do kilkudziesięciu MB RAM, a zużycie procesora na proces waha się od 0 do 6% max, ale nigdy nie widziałem by więcej niż dwa procesy jednocześnie żarły więcej niż po 1%. Sama aplikacja nie wychyla się powyżej paru procent (sporadycznie) zużycia procesora i 0,5G RAM.
Mam wrażenie że spokojnie by pociągnęło kilkadziesiąt wątków :)
Aż mnie kusi żeby protestować lepszą wersję :)
Co ciekawe, mam wrażenie że u mnie trochę wolniej to działa niż demo które pokazał Max w działaniu na filmiku parę stron wcześniej.

I jeszcze jedna kwestia - pomimo ustawienia treści dla artykułu i tytułu, oraz zaznaczenia ptaszków przy wszystkich poniższych:

Ustawienia publikacji:
Zezwolić na komentowanie
Zezwolić na tworzenie tematów
Publikować artykuły z datą wstecz

Jak dotąd nie udało mi się opublikować żadnego artykułu. Mam tylko same profile.
Gdzie może być problem?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Mail (ewentualnie kilka) mógłby byc przypisany do projektu. Jak ktoś może niech przekaże wyżej

Wiec jak to działa. mail jest przypisany do projektu jednego ( lista emali może być większa a soft i tak będzie brać do jednego projektu jedno konto chyba, że zaznaczysz , że po restarcie ma brać kolejna)

Teraz sprawdzają porty jeszcze raz w 2,7 bo maja zgłoszenie 2 użytkowników zPL, że na 993 nie klika w link. Jeśli ktoś chce może sobie ściągnąć i 2,6 wersje link na forum

Uruchamiam program drugi raz, wczytuje zapisany projekt i muszę dodać nowego maila. Tak to działa u mnie. Najlepsza opcja to jakies pliki projektów które można sobie generować zewnętrznymi programami. Jest szansa?

Artykuły publikuje jeśli masz wypełnione pola w zakładce "Ustawienia artykułów", tam podajesz treść, linki, tytuł, tagi i kategorie ( bardzo rzadko można dodać kategorie w Joomla i Drupalu bo to domyślnie kwestia konta admina)

To :

Ustawienia publikacji:
Zezwolić na komentowanie
Zezwolić na tworzenie tematów

od V2,7 odnosi się do tworzenia tematów na forum Joomla ( Kuhena) i Drupala. Wtedy można postować na tych forach

Uruchamiam program drugi raz, wczytuje zapisany projekt i muszę dodać nowego maila. Tak to działa u mnie.

tak to działa i ma to sens, jutro na zamkniętym forum opiszę po co to tak zrobiono i sam zobaczysz że takie rozwiązanie lepsze.

Co do projektów to można ich generować w sofcie i zapisywać. Przycisk zapisz projekt. Późnij te projekty można dowolnie wykorzystywać

.