Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, ze to nie jest miejsce do reklamowania jakikolwiek list, i pisanie bredni typu sprzedam tylko 10 sztuk które jest wielkim laniem wody i marnym chwytem marketingowym,

po pierwsze już widzę jak ktoś sprzedaje 10 sztuk przychodzi 11 klient chce kupić daję kasę, a sprzedawca nie nie sprzedaję było tylko 10 sztuk,

po drugie sprzedam 10 sztuk, a 3 nowe ogłoszenie w tygodniu

po trzecie te listy ma 100 innych osób jak nie więcej, więc po co pisać, że tylko 10 osób będzie je miało.

po czwarte upierdzieliście się tego k2, nie ma inych skryptów? A chwila wiem czemu, k2, łatwo znaleźć, mało captchy pobiera, łatwy harvest=łatwy zysk.

• Like 3

mnie to dziwi dlaczego tak mało harvestują? albo nie potrafią albo celowo rozkładają na raty, żeby więcej zarobić :)

Dokładnie - xneolinks bardzo dobrze dodaje arty(nie profile !) na kilku skryptach, nie tyko K2.

Łącznie z k2 wychodzi ok. 20-30tys. postów.

Listy które można kupić to wielka kupa - oferta po 2-3-10k PROFILI za taką kasę jak widzę w ogłoszeniach jest śmiesznością - raz że te listy po miesiącu są dojechane na maxa, dwa że za taką cenę lepiej kupić conieco proxy i poszukać samemu. Szczególnie pod xneolinksa - który przechodzi zabezpieczenia niedostępne w innych softach(więc po co kupować listę z innego softu pod xneonlinks ?).

Nie wiem, dla mnie niektórzy ludzie są dziwni... :lol:

• Like 5

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Xneolinks to nie tylko K2, a ponad 40 innych skryptów. Prawda jest taka niezabezpieczone k2 byli łatwym łupem więc jest jak jest jak widać nie trzeba było nawet wysilać się pisać automatyczny algorytm wystarczy krok po kroku, ale zobaczycie, że ta cala szopka z K2 będzie miała ciekawy epilog w bliżej określonej przyszłości.

Miejscówek jest wiele takich o których mało kto słyszał. Ekipa Xneo bedzie ich sukcesywnie realizować ale priorytetem będą te z jawascripatmi, i z nieco innym poziomem zabezpieczeń jak większość K2. Trzeba pamiętać że w Joomla są inne komponenty dające dobre linki ale z captcha graficzna lub tekstowa w jawascript.

foto nr 1 harwest zakonczony na 43% ilosc uzyskanych unikalnych url ponad 10 mln

Foto nr 2 przebieg Xneolinksem ten sam CMS z innego harwestu ( dziele to po 10k) skuteczność ( potwierdzony link) ok 1/6

7qkdb2wf.png

wyepewds.png

K2 wróci jeszcze do łask w sensie skutecznosci globalnej, ale to nie teraz....

Powyższy link prowadzi w kosmos, cały czas pobierałem wersję dla premium i może tu jest problem, że nie chce mi działać.

Wczoraj przeprowadziłem się na vps-a (najcieńsze AMD w v-net) z moimi trzema wątkami no i jest lipa, bo każda próba restartu wykonana przez program kończy się oczekiwaniem na zamknięcie wątków - kilkugodzinnym oczekiwaniem.

Czy używając xneorestart mam wyłączyć zamykanie wyskakujących okienek i automatyczny restart w programie głównym (xneolinks.exe)?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

@ilosc uzyskanych unikalnych url ponad 10 mln - Ile pan zużył captcha? :)

w jednym z systemów mam nolimited, właściciel zaprezentował

jak podłączyc CS pod XNL?

włączasz, dajesz jako DBC dowolny login i hasło, sprawdzasz czy port 80 nie jest niczym blokowany

• Like 1

Przecież to co będziesz linkował i jak zależy tylko od tego jaką strategię pozycjonowania sobie założyłeś, ale widzę, że nie masz o tym bladego pojęcia, więc jak dla Ciebie to bez znaczenia co podlinkujesz, bo i tak nic z tego nie wyjdzie.

Wychodzi, ale linki są z konkretnych miejsc. Tobie wychodzi dużo lepiej, ale jak widzę po wpisach na forum i z googla twoja strategia to szybkie numerki z G.

Chodzi mi po prostu o to, czy linki z tych lokalizacji (standardowa baza) można kierować bezpośrednio na stronę sklepu. Tylko tyle Napoleonie SEO.

twoja strategia to szybkie numerki z G.

Nie wiem co masz na myśli, ale tak - przeważnie wchodzą mi dość szybko, do tygodnia są w topach.

można kierować bezpośrednio na stronę sklepu

Jak już pisałem - można wszystko. A z jakim skutkiem to już inna bajka.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Minimum na trzy wątki (wersja standard) to "v-win AMD 1" z oferty v-net.pro. Wcześniej testowałem na najsłabszym intelu "v-win 5" i niestety nie dawał rady nawet przy obcięciu ilości wątków do 1!. Wersja AMD daje radę "na styk", program działa płynnie, choć przy automatycznym restarcie podnosi zużycie procesora do 100% i potrafi zamykać trzy wątki przez kilkanaście minut. Trzeba niestety pilnować bo zdarza się, że program zawiśnie na amen i nie może się zrestartować. Ale w ogólnym rozrachunku (licząc także brak zużycia domowego prądu i szumu komputera który działa cały czas), przejście z domowego komputera na vps-a jest dobrym pomysłem.

Dodatkowo, wersją standard można w dłuższej perspektywie czasu podlinkować kilkanaście zaplecz bez żadnego problemu. Po pierwsze nie ma potrzeby linkowania każdej strony każdą bazą, a po wtóre nie koniecznie trzeba walić 4k linków na każdą zapleczówkę. Dodatkowo, stopniowa indeksacja linków daje rozkład w czasie pojawiania się linków dla google.

U mnie przez linkowanie zaplecza i kompletne nie ruszanie strony docelowej pierwsze stabilne efekty pojawiły się po 3-4 tygodniach na frazy średnie.

• Like 2

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Co do update, jest już gotowe obecnie idzie testowanie i znajdowanie rozwiązania na zmniejszenie dużego obciążenie CPU w czasie kiedy xneo nie pracuje ( wtedy obciąża tylko jeden rdzeń).

Ważna informacja tak jak soft nabiera popularności pojawiają się "oferty rabatowe" widziałem 30% rabaty, przyciski kierują na spreparowane strony stworzone do wyciągania danych, lub oferują pobranie wersji "demo", lub widziałem nawet ofertę wersji crack :D w nagrodę moglem zainstalować jakieś tureckie drzwi do botnetu.

To wszytko zwykli naciągacze. Proszę uważać.

Xneilolinks niema systemów partnerskich, autorzy nikomu nie oferuje rabatów.

Każda wersja również DEMO jest ręcznie kompilowana i kodowana. Niema innej możliwości dostać DEMO jak zamówić przez e-mail support@xneolinks.pl.