Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Do jutra nie zaczekasz, aż tak się pali bo śpią i PIO nie czytają. Problem z poczta tylko przez proxy, innego problemu niema. Bo chodzi mi właśnie Live CMS i wszytko OK

6783n6c8.png

i nie można puścić programu bo nie udało się połączyć z pocztą, jak nie urok to majstra imieniny

nie wciskasz przycisk ZAPISZ

Nie pali nie pali zobaczyłem że jest aktualizacja i zapodałem, mówię zobaczę czy się polepszyło i tak leży u mnie to sobie może leżeć jeszcze trochę

UP - jak nie wciskam jak wciskam, po wprowadzeniu z pliku adresów pocztowych właśnie wciskam pojawiają się adresy w polu i nikną po sekundzie.

Zobaczę na VPS jutro teraz jestem za granicą może i tu idzie net przez jakieś proxy

Edytowane przez Iguana

to co piszesz to nie błąd z poczta. Poczta nie działa tylko z proxy i tylko po restarcie. W reszcie przypadków wszytko OK tylko każdą zmiany trzeba potwierdzać przyciskiem zapisz jak zawsze.

Niestety żadem z beta testerów nie korzystał z proxy dla tego i poszedł bag z update. Z proxy korzystają tylko w Polskiej wersji.

Teraz system update będzie inny, po pierwsze w sofcie będzie załącznik aktualizacji można będzie nie aktualizować soft, pod drugie będzie możliwość wyboru wersji beta.

niestety soft olewa ustawienie "wykorzystuj proxy tylko dla reg. poczty" i bez względu na to czy jest zaznaczone czy nie po uruchomieniu projektu próbuje łączyć się z pocztą przez proxy. pewnie pomogłoby całkowite wyłączenie proxy ale tego robić nie chcę.

oczywiście pamiętam o zapisywaniu przy każdej zmianie :D

będzie dzisiaj ta poprawka?

Max, czy jest jakimś problemem uruchamianie xneolinks.exe (Windows 2008 R2 STD PL) z konta administratora, ale bez wybierania opcji "uruchom jako administrator"? Bo przy takim uruchomieniu (bez klikania "uruchom jako administrator") mam sporo mniejsze zużycie procesora - skacze od 70%-100%, a kiedy uruchomię korzystając z opcji "uruchom jako administrator" to mam cały czas full 100%.

Mam wrażenie że v.3.3 ma trochę większą skuteczność i troszkę więcej zjada procesora :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Taka uwaga do wszystkich.

Jeśli jest na forum zajawka o aktualizacji, nie zostawiajcie uruchomionego projektu, rano patrzę 1220 okienek z informacją o aktualizacji, po naciśnięciu "nie" uruchamia kopię Xneolinks.

Aktualnie mam uruchomionych ich 30.

Po restarcie, projekt został skasowany, nie ma go również w plikach systemowych.

sygnaturka.png

Padł mi serwer administrator restartował mi go na nowo. Tylko teraz chciałem zainstalować program na nowo na tym samym komputerze. Mój klucz aktywacyjny jest nieprawidłowy. Pisałem na suport czekam już półtorej tygodnia na przeniesieni odblokowanie licencji czy w gule można tego się doczekać.