Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Jest opcja ręcznego wpisywania, nie wiem czy bezpośrednio w sofcie, bo jeszcze nie zdążyłem go zainstalować, ale jeżeli jest opcja podpięcia CB a jest, to jest i opcja przepisywania ręcznego ;) Ale... do tego trzeba być Hindusem :excl:

• Like 4

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No i ja w końcu odpaliłem swojego standardzika na vps-ie i jak na razie, jestem zadowolony - v.3.2 zużycie procesora 80-100%, ale bardzo często 100%, v-3.5 40-100% i bardzo mało jest pików na pełne 100% :), bez uruchomionego linkowania, np podczas wprowadzania projektu, ustawień itp. zużycie procka pomijalne :). Mam VPS-a v-net (v-win AMD 1).

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

W jaki sposób dokonać prawidłowo aktualizacji do 3.5? Bo po prostu podmieniłem po chamsku pliki i niby działa, a ktoś wcześniej wspominał, że trzeba instalować coś od nowa, albo mi się przewidziało?

PS. Jakaś baza jest w związku z tym update'em? Miała byc podobno co miesiąc :D

Edytowane przez mmr88

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Po co się licytować jak podobno ten soft i tak nie działa jak powinien :kwasny: .

Słaby pozycjoner chociaż by miał najlepsze narzędzia SEO to i tak TOP-y nie zrobi, sam soft nie wystarczy trzeba też ruszyć głową by go dobrze i umiejętnie wykorzystać

• Like 1

Polecam polski temat na ich forum wczoraj wieczorem dali nowa wersje bete, jak ktoś ma jakiś problem piszcie do admina na PW, oni są online i szybko mogą zareagować.

Jeszcze raz napisze najczyściej występujące przyczyny błędów :

1.Soft ma być na dysku c, folder ma mieć prawa do zapisy

2.Na komputerze czy VPS ma być zainstalowany netfreemwork 3,5, jeśli ktoś ma 4,5 to trzeba i tak doinstalować 3,5

3. Każdą zmianę w ustawieniach tzreba kończyć przycisku "zapisz"

4. Poczta na własnej domenie, pop3, port 110, + opcja usuwać emaili w ustawieniach dodatkowych

5.Jeśli ktoś ( jest tych przypadków wiele) przypadkowo wersje RU tzreba wszytko usunąć, również wszytko z APPdata ( folder Xneolinks), zresetować klucz i zainstalować polska wersje na nowo w nowym katalogu na dysku c.