Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Demo to okrojona aktualna wersja, to demo co było wysyłane wcześniej to okrojona v 2,4 obecnie już 3,5. Nie ma sensu testować nie aktualna wersje.

Dzisiaj będzie kolejne beta jeśli nie znajdą w niej krytycznych bagów, na początku przyszłego tygodnia będzie reliz, wtedy i zaczną wysyłać demo wersje dla tych co chcą testować, Przypomnę tylko, że 90% softów SEO nie wysyłają demo bo słusznie objawiają się wycieku kodu i "przerobienie" demo na coś co pracuje dłużej. Nie jeden raz już byli przypadki prób łamania Polskiej wersji DEMO, nie udało się, na razie.

To BM tak robi daje wersje RU jak niema skarg to wtedy daje wersje angielska. Strategia nie jest zła, tylko on teraz nabiera beta testerów i im wysyła. Nie wiem na ile to jest lepiej czy gorzej. Jak wersja angielska w Xr wychodziła o wiele później rosyjskiej to strasznie narzekali, że jakaś grupa jest faworyzowana. Jeśli chodzi o XneO to Polski użytkowniki bardzie aktywni i bardzie sensownie piszą, chociaż jest ich mniej. Więc jeśli jakaś grupę należy faworyzować to Polską :D

p.s dałem im propozycje aby auto-rejestrace poczty na polskich serwisach dawać tylko w polska wersje, bo jak jeszcze użytkowniki ze wchodu zaczną rejestrować pocztę na o2 hurtowo, o2 zaczną szybko zmieniać formy. Większość korzysta ze swojej poczty ale okazuje się, te osoby co sprzedają blasty, korzysta z o2 aby klient dostał dostęp do skrzynki.

Przypomnę tylko, że 90% softów SEO nie wysyłają demo bo słusznie objawiają się wycieku kodu i "przerobienie" demo na coś co pracuje dłużej. Nie jeden raz już byli przypadki prób łamania Polskiej wersji DEMO, nie udało się, na razie.

Rozumiem takie obawy twórców, ale z drugiej strony kupowanie softu bez możliwości sprawdzenia jego możliwości to też ryzyko z mojej strony. No nic jak wypuszczą nową wersję, to napiszę prośbę o wersję DEMO i zobaczymy czy dostanę.

Dzięki za informacje

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

D_S wczoraj się przekonałem, że nie zawsze to wina softu. Dodał mi koncertowo 2,2k Discuza, zachęcony wynikiem wziąłem od innego usera jego bazę > 1k 100% sukces Bitrix i dodał ... 2 sztuki. Teraz szukam różnic w konfigu PC, błąd musi być u mnie. Imo warto zrobić próbki skryptów, dosłownie 50 sztuk sukces i drążyć configi maszyn / ustawienia.

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.