Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie ze powstrzymałeś się :D, z tego co pisali wyłożą ok 3-5 w nocy bo wtedy maja 8-10 z rana. Teraz kopie chodzą na nowych serwerach VNet, bo wprowadzili nowe serwery, serii AMD już nie będzie. Na testach na razie wszytko OK po za kosmetycznymi ( 4 komunikaty w logach zapisują się w cyrylice, ale to poprawia).

Testowe serwery to 2 x 2.1Ghz 8GB RAM 40GB SSD uplink 200mbps z przeinstalowanym systemem Windows 2008r2 (wszystkie aktualizacje etc)

• Like 1

Mały apel do polaków narzekających ciągle na forum xneolinks:

Nie rozumiem ciągle waszego narzekania na soft, przecież on działa, a część z was zamiast go używać ciągle narzeka i pisze kiedy aktualizacja... nie płacicie abonamentu, a ciągle to narzekanie widze jeszcze jakby soft wogóle nie działał to bym zrozumiał, ale wy oczekujecie aktualizacji, będzie wszystko śmigało to chłopaki wypuszczą, po co mają dawać aktualke jak jeszcze widzą błędy? żeby zwiększyć fale hejtów?

Ogarnicjie się, więc i zacznijcie używać soft

• Like 2

Nie będę pisać kiedy update, celowo

Gdyby tak było od początku to nikt nie miałby pretensji...

Jak mam nie marudzić jak mi soft nie działa a z supportu dostałem xxx dni temu odpowiedź, że za 3 dni będzie aktualizacja i problem się rozwiąże. Jak dla mnie autorzy leczą w ch** ale nie dlatego, że próbują dopracować soft, tylko kłamią ludzi. Przekładają termin aktualizacji od wielu dni i mnie to irytuje. Mam prawo wyrazić swoje zdanie? Mam, więc to robię i chyba lepiej, że marudzę na zamkniętym forum niż tutaj?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Z tego co wiem suport jeśli maja na PW dostęp do TV jeszcze nikomu nie odmówili w pomocy i zawsze sprawdzają co i jak w 99% przypadkach wina leży po stronie użytkownika, komputera, antywirusa, zapory sieciowej, serwera. Teraz na serwerach vnet testują wersje finalną wersje. Ile czasu będą to robić nie wiem, zapytajcie na forum.