Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Również pocztę na całej domenie, jak macie email.mojadomena.pl to już dodają modadomena.pl do niedozwolonych email, było to własnie analizowano przy ostatnim update, duży procent w logach pliku "nieudane" t było zauważono ban na email.

Z IP to nie problem xneo doskonale działa nawet z najtańszymi VPNami, z emailem już gorzej. Jak ktoś ma ograniczony budżet trzeba kupować domeny w promocji za o zł, w promocji "na test" i tak dalej.

pocztę na yandex

mam swój szablon Zenno (ewentualnie mogę dać i zakodować pod Twój ZP), ale ... od pewnego czasu blokują szybko konta z podejrzanym ruchem, więc imo nie warto.

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Mi yandex na Xneolinks działa dobrze

Pamiętaj tylko o jednej rzeczy, najlepsze zabezpieczenia przed botami wcale nie polegają na skomplikowanych captcha. Wystarczy stronę stworzyć tak, aby robot widział 10 wersji (np. nie trafi w formularz), gdy człowiek i tak widzi to samo. Podobnie jest z pocztą, najlepsza strategia to działające konto, które przestaje działać / działa losowo i ... całe projekty możesz wyrzucić.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Ok to żeby zamknąć temat poczty na yandex.com. Odkopałem szablon mojego skromnego autorstwa, który zakłada konto, wyłącza filtr antyspamowy, włącza POP3 a następnie loguje się poprzez POP3 i jeśli wszystkie operacje przebiegną bezbłędnie to zapisuje konto do pliku. (hasło ustawia się poprzez kliknięcie w szablon)

Zakodowaną wersję (aby nie poszło za free dalej) mogę udostępnić w zamian za dokonanie wpłaty na fundację (proszę o maila, na którego macie licencję ZP i system captcha, który używacie).

@Max sorry za OT.

• Like 1

Użytkowniki wersji standard proszone pobrać jeszcze raz update, literówka wkradla się w URL.

co do email yandexa polecam skrzynki dać na odczekanie 2-3 po zarejestrowaniu w tym czasie wysłać na nich 2-3 zwykłych emaila, późnię już dawać ich do softów.

• Like 1

Po update do najnowszej wersji gdy klikam "Start", mam komunikat "Nie znaleziony moduł XNEOLINKS.exe on musi w katalogu głównym Xneolinks"

Miał ktoś taki problem, albo wie o co chodzi?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zmieniłem ,ale dalej to samo :/

Wrzuciłem wersje 3.5.7 i ta działa. Dziwne.

Edytowane przez mmr88

Na 99,9% Tobie antywirus usunął lub zablokował pliki. Jak korzystacie z antywirusów to trzeba xneolinks.exe, brazuzer.exe dodać do wykluczeń a najlepiej cały katalog z softem już na etapie ściągania i zrobienia update.

• Like 1

Dzięki Max. Ja sobie blokowałem antywirusa dopiero na etapie uruchamiania Xneo, ale trzeba po prostu dodać wyjątek i dopiero ściągnąć i zainstalować soft tak jak napisałeś, żeby nie było problemu.

• Like 1