Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

W ogóle tam jakiś informacyjny zastój jest

Bo ja mam coraz mniej czasu robić za tłumacza. Z wejściem wersji angielskiej za ok tydzień-dwa, wszystkie info administracja i support będzie przekazywać w języku angielskim, Wiele moją dobra wole odbierało jako należność :D .Support w support ticket i bag ticket już dawno odpowiadają na Wasze zgloszenia w języku angielskim, tam samo będzie z informacją na forum, będzie tak jak jest na forum XR, Zenno.HME, ALLsub.

Lista zmian w V 3.6.4  w języku polskim 

https://xneolinks.com/forums/topic/675-364/
  • Like 1

Zależy od listy, CMS, OCRa mniej więcej od 10 do 20k potwierdzonych linków. Jeśli lista "surowa" wprost z harvestera to sukces ok 5 do 10%. Trzeba pamiętać, że sukces w Xneo to potwierdzony znaleziony link dostępny do indeksacji, nie mylić z sukces jak w xR.

Na życzenia użytkowników w kolejnej wersji zostanie dodano API speed-links.net

• Like 1

@x1349, możesz podać parametry tego dedyka? Na ilu wątkach teraz na nim lecisz?

MaxPan 10k-20k miałeś na myśli przez 24h przy wyłączonej Javie,Flashu ? Na ilu wątkach?

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Ok dzięki za info, pytam z ciekawości bo wcześniej jak leciałem na dedyku z vneta to xneo nie działał stabilnie powyżej 30 wątków a teraz leci na 45 wątkach i robi linki bez zwiechy przy zużyciu cpu max.95% itp. :D Widać, że co nieco poprawili :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.