Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma żadnego problemu testują nową stronę, nie będzie już polskiej strony pod domeną .pl będzie jedna domena .com gdzie będzie przełącznik na Polska ( lub inna) wersje strony. Również będzie zmiana ceny na większą. Brak dostępności strony pod domeną xneolinks.pl na nic nie wpływa ( oprócz tego że w niedziele w nocy nikt nie kupi soft jak by chcial), panel klienta, forum wszytko już dawno zlokalizowano na domenie .com

Nie wiem jak oni to w końcowym wariancie rozwiążą czy Polska wersja będzie w katalogu czy na sub-domenie (chyba w katalogu), ale to na razie nie ma znaczenia. Panel klienta i support panel są na domenie  .com. W najbliższym czasie będzie update do nowej wersji ( obecnie v 3.7.0 jest już testowana na serwerach v-net), update bazy dołączonej do oprogramowania, zmiana ceny dla nowych klientów, odwieszenie abonamentu dla obecnych, inne ważne zmiany jak na przykład nowy dodatek do sprawdzania zindeksowania linków na 2 sposoby z opcją reanimacji proxy przez OCR, calkowicie nowy algorytm  pracy z niektórymi CMSami, miedzy innymi Diskuz wliczając aktualizację skryptu, tekstowe captcha jak przez zewnętrzny serwis tak i przesz system uczenia się czy ręczne wpisanie odpowiedzi.

• Like 1

Witam. Mam problem z Xneo. Testuję i testuję i wytestować nie mogę. Mianowicie problemem jest to, że dodaję świeżą bazę stron, sprawdzam na których Xneo jest w stanie założyć profil, a potem listę "sukces" dodaję jako nową bazę. Problem jest tego rodzaju, że nawet na tej liście, która jest już "sukces" nie dodaje ponownie w nowym projekcie. Na bazie osiągam "sukces" na poziomie 15-20 profili na 1000 stron. Co jest nie tak? Proxy? Serwer?

Proxy prywatne z proxylive. Dodatkowo często wyrzucany jest komunikat, że "browser" przestał działać.

Z góry dziękuję za pomoc.

Ja na Twoim miejscu zakupiłbym proxy z buyproxies bo kiedyś też szedłem po niskich kosztach i zaopatrywałem się w tanie proxy z proxy marketu  ale szybko się okazało, że nie tędy droga :P Poczta na własnej domenie lepiej wypada w porównaniu z darmowymi skrzynkami.

Czytaj logi w Xneo czemu nie dodał.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.