Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Sukces ( pojawienie się liczb w statystykach) jest ścisłe uzależniony od linków w projekcie jeśli linków nie ma lub jest jakiś błąd na przykład w html lub bbcode wtedy w raporcie będzie ZERO. Pisano tym już wiele,wiele, wiele razy w tym temacie.

W tym temacie zostały wymienione i inne najczęściej popełniane błędy użytkowników.

Witam,

Właśnie zakupiłem Xneolinks i od razu mam pytanie. Pod jaką ścieżką instalujecie program?

Pytam tu bo nie mam jeszcze aktywnego konta na zamkniętym forum a już bym chciał zainstalować program.

W mailu i w pierwszym poście tutaj pisze, żeby zainstalować to w C:\trust\. Natomiast w dokumentacji podają, że najlepszym adresem będzie C:\xneolinks\

Nie ma znaczenia jak nazwiesz katalog głownie aby to był katalog główny na dysku c z prawami zapisu. Później kolejne wersje własnie trzeba instalować w ten katalog ( kasując wszytko z tego katalogu oprócz pliku z licencja) bo inaczej "spadnie licencja", trzeba będzie ją resetować i aktywować na nowo przy pomocy specjalnego formularzu w panelu klienta. Ustawienia,bazy, projekty soft ma w innym miejscu i te pliki nie aktualizują się. Pamiętać trzeba również  wyłączyć lub tak skonfigurować zaporę sieciowa i antywirus aby nie blokował ( nie usuwał) plików Xneolinks z naciskiem na brauzer.exe, xneolinks.exe, inne. Najlepiej instalować Xnelinks na serwer z zewnętrzny a na serwer zainstalować malwarebytes wtedy xneolinks nie "zasysa" z stron przez przeglądarkę różnego syfu..

Koledzy jestem po rozmowie telefonicznej z autorami.

Update będzie dzisiaj-jutro jeśli testy nie wykażą błędów.

Nie robiły wcześniej bo postanowili zrobić duże update z nowymi silnikami + nowymi dodatkami ( dla wersji premium) a wersja poprzednia działa bez większych zarzutów.

Z dodatków miedzy innymi soft dostanie dodatek do indeksowania addURL w Google z przepisywaniem captcha przez OCR i pracą przez proxy ( konta Google trzeba będzie podawać ręcznie jeden raz, można będzie pracować jednoczesnej z wielu kontami Googe. Soft dostanie swój sprawdzasz zindeksowania na 2 sposoby ( inurl i cache Google) osobno lub jednoczesnej, inne

Z wejściem update będzie nowa cena 149/349 usd standard/premium.

Z wejściem update zostanie włączony abonament (który autorzy zawiesili czasowo). Osoby którym abonament dawno wygasł dostana 10 dni na opłacenie ( w panelu klienta).

Z update będzie również uddate bazy, baza teraz będzie aktualizowana automatycznie ( został napisany specjalny soft pod to)

Po analizie zgłoszeń autorzy doszli do wniosku, że należy jeszcze bardziej zmienić podpowiedzi tak aby " palce nie można było wepchać do gniazdka z 230V". Zostało wprowadzono ponad 100 różnych aletów, nawet od najbardziej nieprawdopodobnych czynności. Soft teraz nawet będzie sprawdzać ile jest miejsca na dysku systemowym, bo większość użytkowników maja soft na VPS z sdd dyskami a miejsca tam za dużo zazwyczaj nie ma. Została wprowadzona funkcja sprawdzania kodu linków bo ogromna liczba użytkowników gubi lub dodaje niepotzrebnie jakiś znak w kodzie html linku po czym pisze zgłoszenie, że soft ma zerową skuteczność. Przypominam soft w "sukces" zalicza tylko ta miejscówkę gdzie znalazł link który opublikował, więc jeśli ktoś nie dodał linków ( dodał błędny, z spacją, inne) w artykuł lub profil, skuteczność będzie mieć zero nawet na super bazie. Pisano o tym dziesiątki razy.

Będzie wiele innych ciekawych i przydatnych zmian ale z wiadomych przyczyn więcej info na oficjalnym forum autorzy napiszą.

Z wejściem nowej wersji zostanie prawdopodbnie wznowiona wersja DEMO, będzie to wersja zrobiona z aktualnej wersji Xneolinks, będzie miała wiele ograniczeń, ale można będzie zapoznać się z głównymi zaletami softu.

p.s autorzy oczkują wzmocnienia negatywnych "komentarzy" w związku ze zbanowaniem jednego z użytkowników który udostępnił swoja licencje ( lub sam to robił) do scrakowania ( klonowania) właśnie odgrażał się ( autorzy pokazali mi e-mial)  :D, kolejnych dwóch takich samych również zostanie sprawdzono bo po logach widać że próbują kombinować. Forum o zarabianiu "daje czadu".

• Like 6

Przed zakupem obserwowałem ten soft od dawna i widać nie pomyliłem się kupując go. Jestem póki co tylko pozycjonerem amatorem, ale widze w tym sofcie olbrzymi potencjał jesli chodzi o zautomatyzowanie moich działań.

p.s autorzy oczkują wzmocnienia negatywnych "komentarzy" w związku ze zbanowaniem jednego z użytkowników który udostępnił swoja licencje ( lub sam to robił) do scrakowania ( klonowania) właśnie odgrażał się ( autorzy pokazali mi e-mial)  :D, kolejnych dwóch takich samych również zostanie sprawdzono bo po logach widać że próbują kombinować. Forum o zarabianiu "daje czadu".

Chyba to będzie pytanie retoryczne, ale je zadam. Ci kombinatorzy to Polacy?

Chyba to będzie pytanie retoryczne, ale je zadam. Ci kombinatorzy to Polacy?

Niestety tak, ale nikt nie wiąże to z narodowością, użytkowniki wersji ru próbują kombinować również. Te przypadki co mi pokazali odnoszą się do polskiej wersji językowej a czy użytkownik jest Polakiem to chyba nie ma żadnego znaczenia.  Złe po prostu, że autorzy muszą wydawać kupę kasy a najgłówniejsze czasu na kolejne zabezpieczenia zamiast te zasoby przeznaczyć na szybszy rozwój softu.

e widze w tym sofcie olbrzymi potencjał j

brzmi jako reklama :D, fajnie że Tobie pasuje ale takie posty od Świeżaków na naszym forum złe kojarzą się :D

• Like 2

ale takie posty od zwierzaków

Max miał na myśli świeżaków :)

Edytowane przez okazwłoka
  • Like 4