blake Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie dodawarki zabijają miejscówki tylko idioci co nie dość, że sami nic nie potrafią na tym zarobić to jeszcze upier... miejscówki innym. A im więcej idiotów ma dostęp do danej miejscówki tym prawdopodobieństwo, że szybko je w kosmos wyślą wzrasta do 100%. Cytat Trzeba po prostu dawać teraz linki na k3 do tego 2 razy szybciej niż inni i dalej będzie ok;) Tak, tylko zaraz skończą się k3, k4 i k5 i pozostanie robienie własnego zaplecza albo kodowanie każdej strony osobno w zenku, co doprowadzi do takich kosztów, że pozycjonowanie przestanie być opłacalne. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Zapomniałem dodać "tanie dodawarki" które trafiają do szerszego grona odbiorców, wystarczy zajrzeć na jedno takie forum o zarabianiu, żeby wiedzieć z jakiego obecnie najczęściej skryptu korzystają, ba nawet robili zrzutki w więcej osób, aby taniej kupić soft który normalnie kosztuje 150 zł. Jak ktoś wyda na soft 300 dolarów to musi być Januszem biznesu, żeby sprzedawać blasty po 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjozo Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ale mimo wszystko to chyba nie będzie koniec SEO? Nic nie idzie w kierunku, aby miało być taniej i prościej, a zupełnie odwrotnie. Jeśli koszty będą wysokie to i konkurencja będzie mniejsza coś za coś, więc trzeba już teraz torować sobie drogę na przyszłość i klepać te szablony. Jakby nie było budżet google w dużej mierze napędzają seowcy i google się ich nie pozbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Najwięcej lamentuje ten, który chyba sam najbardziej zepsuł K2 pakując dziesiątki linków do tabsów w każdym wpisie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) janekszeryf napisał(a): Jak ktoś wyda na soft 300 dolarów to musi być Januszem biznesu, żeby sprzedawać blasty po 30zł Mamy tu takiego właśnie JANUSZA, napisał posta wyżej właśnie. Edytowane 12 Listopada 2015 przez blake "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Hehe ojjj pudło niestety. Próbuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 D_S napisał(a): Próbuj dalej. Nie potrzebuję próbować, mógłbyś się przynajmniej nie ośmieszać. "ciach foto z ofertą z zamkniętego forum" "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 No niestety znów klops kolego Ta lista kosztowała ponad 350 PLN, a nie 30 PLN także nie widzę związku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Koledzy mam do Was ogromna prośbę nie wklejajcie na forum publiczny postów z zamkniętego forum, po to to forum nazywa się zamknięte. Zaczekajmy z dyskusją na update bo ja jeszcze wszystkiego nie napisałem co będzie z nowości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleks1723 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Post usunięty. Pozdrawiam. Edytowane 12 Listopada 2015 przez aleks1723 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 aleks1723 - pod tego chińczyka, to dedykowany soft Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Było to już opisane w tym temacie także nie zdradzę żadnej tajemnicy raczej. Tak obsługuje ten skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 D_S - zapomniałeś dodać, ze można to robić 100razy szybciej dedykowaną dodawarką Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Można szybciej rzecz jasna, ale pytanie było czy dodaje, a nie czym szybciej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 W sumie racja Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi