Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zrozumiałeś mnie.... Pisałeś 3 dni temu:

Co do CMS to dojedzie miedzy innymi jeszcze obsługa WordPress ( nie komentarze :D) obsługa wiele wtyczek i dodatków przez które można zostawić link, nowe typy wyszukiwarek do harwestowania, inne ciekawe rozwiązania.

Czyli rozumiem, że już obsługa nowych skryptów wyszła jeżeli pojawia się jakaś nowa baza. Dlatego dziwne jest, że nie napiszesz co doszło nowego tylko karzesz iść na zamknięte forum, gdzie muszę przebić się przez tlanslatora z cyrylicy i szukać gdzie to mogło być tam opublikowane (szukałem, nie znalazłem). Dużo prościej by było jak byś napisał co nowego. Nie widzę w tym żadnego trollingu ani nic nie napisałem, że jakaś darmowa baza jest zła czy niepotrzebna.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blake, tłumaczę wyszła nowa baza ale nie nowa wersja softu. W bazie masz spis CMS, w temacie gdzie baza niema żadnej cyrylicy (foto nr2). Baza z CMSami z v 3.6.9. Jak wyjdzie 3.7.0 ( robią się ostani kosmetyczne poprawki) będzie opis z nowymi CMSami i nawet z footprintami.

ske5mk6y.png

34ue2eiz.png

Are You serious? :D

Da. Bo to info to i tak będzie ogólnodostępne żeby potencjalnych klientów poinformować do czego soft dodaje.

Ale jeżeli jest to tylko update darmowej bazy to trzeba czekać dalej na update softu.

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Z wyjściem 3.7.0 będzie dokładnie napisano co doszło nowego, jakie CMS ( wtyczki). Obecnie na forum w dziale z footprintami jest spis CMSów jakie obsługuje Xneolinks w aktualnej wersji. Baza co wyszła dzisiaj zawiera ponad 70 CMS z 94 wszystkich które obsluguje Xneolinks w wersji 3.6.9.

Ale jeżeli jest to tylko update darmowej ....

a co ja napisałem

Na forum Xneolinks została opublikowana darmowa baza....

No wiem, wiem. Źle zrozumiałem.

Coś nie mogę znaleźć tematu o 2captcha (skasowany?), więc zapytam tutaj - jest jakaś możliwość wyłączenia tych powiadomień na email odnośnie stanu konta?

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Moje tłumaczenie ( filmiki później podmienia na PL wersje) :

Prezentujemy Wam najnowszą wersje Xneolinks v3.7.0! Nowa wersja odkrywa całkowicie nowe możliwości dla Waszych dziań SEO przy pomocy naszego oprogramowania. Śledzimy za zmianami w algorytmie wyszukiwarek i realizujemy dla Was najnowsze skuteczne pomysły,  dajemy do wykorzystania dodatki które zaoszczędzą Wasz czas i budżet.

Autorzy dalej podtrzymują swoje motto które było myślą przewodnia tworzenia tego oprogramowania to maksimum automatyzacji przy maksimum wygody dla użytkownika. Myślimy, że ta aktualizacją będzie temu potwierdzeniem.  

Aktualizacja Xneolinks 3.7.0 zawiera:

4
Nowych dodatków 

10
Automatyzacji 

CMS

57
Automatyzacji Harewestera

22
Bug-fix

32
Nowych opcji, algorytmu

Główne zmiany  

• IMPROVED Usunięto wyświetlanie tagów %new% na końcu ostatniego artykułu, przy wznowieniu wykonaia.
  • IMPROVED Zmieniono sposób wywołania kont [manager kont].
  • IMPROVED Wszystkie ustawienia dodatków teraz wyodrębniono w osobne pliki, które po aktualizacji nie zmieniają się..
  • IMPROVED Przy starcie linkowania teraz za każdy razem generowana nowa baza danych.
  • IMPROVED Optymalizacja bazy danych, zmniejszenie obciążenia na komputer.
  • IMPROVED Ulepszono pracę z proxy.
  • IMPROVED Poprawiono opracowanie błędów OCR, 
  • Added Teraz w raportach wyświetlany również CMS i tak jak wczesnej typ CMS ( profil, artykuł
  • Added Dodano nowe typy raportów XML и DataTable.
  • IMPROVED Całkowicie zmieniono moduł pracy z pytaniami-odpowiedziami (tekstowa captcha) . Dodano możliwość wysyłania pytań na Antigate, rucaptcha (2captcha). Teraz pytania które uzbiera soft na miejscówkach będą automatycznie zapisywane do bazy ogólnej a nie w osobny plik każdego projektu. Pytania będą automatycznie wysyłane na OCR tylko wtedy kiedy w ustawieniach oprogramowania włączona opcja  rozwiązywania skomplikowanych captcha i nie włączona opcja zbierania tekstowych captcha z oknem dialogu, kiedy pojawia się okienko do zapisania odpowiedzi ręcznie
  • IMPROVED Aktualizowano automatyczną rejestrację kont email na mfsa, shitmail, 
  • IMPROVED Zwiększono szybkość i skuteczność odnajdowania emai z aktywacją.
  • Added Dodano opcje sortowania logów "nieudanych". Domyślnie ta opcja wyłączona.
  • Added W ustawieniach artykułów dodano nowy przycisk obliczenia ilości artykułówdziała tylko przy wykorzystaniu makrosu %new%.
  • Added Zmieniono powiadomienia o błędach użytkownika w konfiguracji projektu. 

Added. Całkowicie zmieniono algorytm automatyzacji CMS Diskuz! Dodano opcje pracy od wcześniej zarejestrowanego użytkownika. Poprawiono wypełnienia unikalnych form i wyszukiwanie pytań w formularzu rejestracji.

• Added Całkowicie zmieniono algorytm automatyzacji w CMS Vbulletin. Dodano opcje tworzenia tematów, odpowiedzi w nich. Poprawiono wypełnienie profilu. Poprawiono wypełnienia unikalnych form i wyszukiwanie pytań w formularzu rejestracji..
  • Added Dodano pełną automatyzacje pracy z CMS wordpress również z modułami bbpress, bodypress. Rejestracja, aktywacja, publikację artykułów, tworzenie profili, wypełnienie grup, komentowanie ( na razie wersja BETA, pracy jeszcze trwają również nad obsługą innych dodatków), wp wcale nie jest łatwym CMSem do automatyzacji, pomijając komentarze.
  • Added Dodano nowy CMS YY-BOARD cms.
  • Added Dodano nowy CMS seo-joy cms.
  • Added Dodano nowy CMS SignMe i jego pochodne.
  • Added Dodano nowe wersje guestbook, gastenboek сms.
  • Added Dodano nowy CMS phpGB.
  • AddedDodano nowy CMS LightBoard.
  • Added Dodano nowy CMS InteractiveBBS.
  • Added Dodano nowy CMS WebsiteToolbox.
  • Added Dodano informacje o nowej wersji wyświetlana w oknie programu.
  • Added Dodano nowe makrosy:

[fileLink=c:\temp\1.txt] //(Komentarz: lądowanie z pliku w profil)
[fileArticle=c:\temp\1.txt] //(Komentarz: lądowanie z pliku w artykól)
[dirArticle=c:\temp\123] //(Komentarz: ładowanie z folderu w artykuły, nazwa plików jako tytuł artykułu)

• IMPROVED Poprawiono wypełnienie kraju w seditio cms.
  • IMPROVED Poprawiono skuteczność na vitabook.
  • Fixed Zmieniono dodatek do pracy z wcześniej zarejestrowanymi profilami.
  • Fixed Zmieniono algorytm detekcji "skomplikowanych" captcha teraz to tekstowa captcha i recaptcha2.
  • Fixed Poprawiono wyświetlanie stanu konta na OCR ImagesTypes.
  • Fixed Poprawiono API do OCR CaptchaTronix.
  • Fixed Poprawiono algorytm kolejkowania OCR jak automatycznych tak i zewnętrznych
  • Fixed Poprawiono opcje ustawiania priorytetów OCR.
  • Fixed Poprawiono bug kiedy czasami poprawnie rozwiązana captcha trafiała na drugi OCR.
  • Fixed Poprawiono sprawdzanie stanu kont na OCR przy restarcie.
  • Fixed Poprawiono opracowanie błędów serwerów poczty.
  • Fixed Poprawiono opcje generowania artykułów.
  • Fixed Poprawiono generowanie bbcode w artykułach.
  • Fixed Poprawiono algorytm automatycznego linkowania nieudanych miejscówek.
  • Fixed Poprawiono błąd przy wyświetlaniu znaków specjalnych w tytułach artykułów
  • Fixed Prawiono algorytm oceny miejscówek na blok indeksowania w robots.txt, noindex.

Autorzy przyłożyli wiele starań aby uniemożliwić użytkownikowi zrobienie błędów w procesie tworzenia projektu i wypełnienia ustawień oprogramowania:

• Added Dodano automatyczne usuwanie zbędnych spacji w linkach.
  • Added Dodano komunikat, że nie wszystkie niezbędne dane do poprawnej pracy softu zostały dodane.
  • Added Teraz Xneolinks przed rozpoczęciem linkowania będzie sprawdzać poprawność konfiguracji projektuJeśli algorytm będzie mieć możliwość to sam poprawi projekt i wznowi linkowanie. Jeśli algorytm nie będę mógł sam poprawić projekt (wstawić lanka bo nie wie co użytkownik chce linkować) to wyda stosowny komunikat .. 
  • Added Dodano roboty naprawiające błędy użytkownika ( na przykład usuwanie capslock w kodzie linków html, inne). Roboty będą dodawane (teraz ich 11) sukcesywnie po opracowaniu Waszych zgłoszeń gdzie błąd użytkownika wydawany jest za błąd oprogramowania.
  • Added Teraz przed rozpoczęciem linkowania soft sprawdza ilość wolnego miejsca na dysku systemowym, przy jego braku ( malej ilości) wydaje stosowny komunikat..

Zmiany w Xneopars

• IMPROVED Poprawiono wiele wyszukiwarek w algorytmie harwestera.
  • Fixed Poprawiono wyświetlenie graficznego miernika stanu pracy.
  • Fixed Poprawiono zapisywanie ustawień przy restartach VPS.
  • Fixed Poprawiono algorytm pracy z wielozadaniowymi zapytaniami.
  • Fixed Zmieniono sposób generowania zapytań.
  • Added Dodano opcje uniemożliwiająca harwestownie bez zapytań (są tacy :D).
  • Fixed Zmieniono ścieżkę do raportów (na życzenie użytkowników).
  • Fixed Poprawiono funkcje usuwania pustych linijek w raportach.
  • IMPROVED Optymalizowano funkcje wznawiania pracy.
  • Fixed Poprawiono algorytm pracy z swoimi stronami do harwestowania. 
  • IMPROVED Zmieniono logikę pracy z proxy (Podziękowania dla proxymarket.pl za konto do testów, autorzy polecają te proxy pod harwestowanie).
  • IMPROVED Zmieniono sposób wyświetlania stanu pracy.
  • IMPROVED Zmniejszono obciążenie komputera.
  • Fixed Poprawiono czasowy zwis programu kiedy generował bardzo duże raporty
  • IMPROVED Optymalizowano bazę danych.
  • Added Dodano 57 nowych stron (wyszukiwarek, klonów wyszukiwarek) do harwestowania

Nowe dodatki do wersji PREMIUM XNEOLINKS

•  Manager linków 2. Dodatek do pracy z listami, przy pomocy wyrażeń regularnych, łatwy sposób na sortowania list po występowaniu slow lub znaków w URL, usuwania duplikatów, łączeniu i dzieleniu list

•  Manager sprawdzania indeksacji. Sprawdzanie indeksacji linków, sprawdzanie na 2 różne sposoby, bardzo dobra skuteczność.
  •  Manager Pytań i Odpowiedzi. Dodatek ułatwiający i przyspieszający tworzenie własnej unikalnej bazy tekstowych captcha. Bardzo łatwy w obsłudze nawet dla początkujących

•  Indekser linków. Dodatek pozwalający przyspieszenie indeksowanie waszych linków przy pomocy funkcji addURL. Praca z kontami Google, Yandex, inne, można do każdego konta przypisać swoje proxy tak aby wykorzystanie tych kont nosiło namiastkę naturalnego default_biggrin.png Są inne niewidoczne dla użytkowników "maskowania".

Każdy nowy dodatek to dodatkowe narzędzie aby Wasze działania SEO były jeszcze bardziej skuteczne i przynosiły wymierne zyski.

Tak jak było obiecano wszystkie dodatki użytkowniki wersji premium dostają za darmo w ramach opłaconego abonamentu na wykorzystanie oprogramowania. Tworzy się dokumentacja co do użytkowania każdego z dodatków 

wyjściem wersji 3.7.0  uruchomiamy na stałe czasowo zawieszony (z naszej inicjatywy)  abonament dla użytkowników wcześniejszej wersji BETA w podziękowaniu za pomóc w rozwoju oprogramowania.

Każdy użytkownik któremu termin darmowego abonamentu po zakupie (3 miesięcy) skończył się, ma dodatkowo 8 dni od dnia dzisiejszego na opłacenie abonamentu. Po 8 dniach aktywacja zostanie wyłączona a zapłacić abonament można będzie w dowolnym terminie w ciągu roku od czasu jego wygaśnięcia.

• Like 3

Pewnie ta kwestia była już omówiona, ale nie mogę znaleźć - jeśli nie opłacę abonamentu to aktywacja została wyłączona, czyli nie mogę używać programu czy tylko nie będę mógł zrobić aktualizacji?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/