Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Up Tak

Wersja Xmeolinks 3.7.1
Dodano opcja odłączenie sprawdzanie obecności i poprawienie linków. Dodano ta opcja bo okazało się że jest potrzebna dla tych kto w prywatne miejscówki dodaje content (prywatne miejscówki zabezpieczone tekstowa cpatcha, unikalnym kodem)..
Dodano inna opcje sprawdzania tymczasowej poczty.
Poprawiono opcje sprawdzania linków w artykułach. Teraz działa {|||} i w kodzie samego linka a nie tylko anchora ( po update wiele uznało to za błąd).
Zmniejszono czas zatrzymania przed czasem ( wiele użytkowników uznawało to za zawisanie programu a soft po prostu generował bazę danych pisano to było w opisie ale kto to czyta...).
W managerze pytań i odpowiedzi dodano opcje wizualnego rozciągnięcia okienka.
Poprawiono logikę pracy z WP (uważam że algo WP jeszcze beta, ale już lepiej) .

W raporcie Xneo masz do profilu  login + hasło, emai  login + hasło, URL miejscówki można edytować ręcznie. Na razie niema opcji automatycznej zmiany profilu, ale możesz spróbować dać praca od wczesnej zarejestrowanego, zaimportować wcześniejsze profilem, dać do bazy te URL skąd pochodzą te profile i sprawdzić, teoretycznie bio miał by zmienić.

• Like 1

napisałem przecież co spróbować zrobić, ale nie testowałem tego.

i zmieniać URL x 20 000 ?

:D puszczanie blastów a później ich wycofywanie to sytuacja nie co dzienna, więc na razie takiej funkcjonalności nie zaplanowano.

Wystarczyło dać 301 i odłączyć.

• Like 1

@up niestety ale domena już zarejestrowana (zapomniałem dać myślnika).. nie sprawdziłem sobie dobrze tylko odłożyłem soft na cały tydzień i trudno.. później sprawdzam i okazuje się że linkuje do innej stronki :D Ale jak się niema w głowie to.. trzeba mieć w nogach :D