Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Marketing to nie reklama :)

Tak samo jak support to nie marketing ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak samo jak support to nie marketing

Jeśli prowadzi go odpowiedni człowiek, to może być marketing.

Jeśli informatyk, to na pewno nie. Wiadomo, informatyk odpowiada - u mnie działa.

:)

Blake nie szukaj dziury w calym

Max

Nie napinaj się :)

Blake nie szuka dziury.

Takie nasze nocne PiO rozmowy.

Edytowane przez Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Wiem, On jak wypije to własnie takie jest :D Dzisiaj piątek, zaczyna :D

Koledzy nie zaśmiecajmy tematu bo ja celowo nie usuwam postów aby nie mówili, że usuwam niewygodne posty a użytkowniki żalą się, że w temacie na 120 stron ciężko znaleźć ważne informacje :D

• Like 1

Ale jak tu przy piątku nie wypić.

Nie uchodzi (jak w niektórych stronach mawiają).

A tak nawiasem. Masz Max alergię jak ktoś coś nie tak w tym konkretnym wątku.

Nie musisz odpisywać. Spójrz w głąb siebie i sprawdź co widzisz.

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@MaxPan,

Czyli teoretycznie na takim minthost starter powinien jakoś działać? 3ghz i 2 GB. Jestem po pierwszej instalacji tego softu i chwile się nim pobawiłem. Po uruchomieniu na starterze minthost cpu poszło do 100%. Zastanawiam się czy coś źle ustawiłem czy jednak będę musiał migrować na wyższy vps.

Nie wiem na minthost nigdy nie miałem VPS z Windows, teoretycznie tak. Praktycznie nikt nie zagwarantuje. Pamiętaj o najnowszym Netfreemwork, jawa, flash i wszytko co jest potrzebne do pracy z przeglądarką.

do 100%

Ale ja napisałem CPU 2x co znaczy dwurdzeniowy procesor minimum.

Witam wszystkich mam takie pytanie bo napisałem do supportu ale zanim odpiszą to ppotrwa,

Miał ktoś z was po uruchomieniu softa zamiast softa taki komunikat:

Błąd aktywacji
UPS
Konfiguracja komputera została zmieniona

I nie idzie odpalić softa. Od razu mówie że nic nie zmieniałem w pc. Bardzo prosze o pomoc

Na support forum jest chyba 2-3 tematy z takim samym pytaniem, chyba że masz standard. Coś zostało zmieniono na komputerze (serwerze), nawet nazwa folderu gdzie soft ma wpływ. Pomoże restart licencji przez przycisk support (wsparcie). Po zrestartowaniu licencji wyskoczę okienko aktywacji podajesz email i klucz i działa.