Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Poradnik do Kreatora makrosów będzie opublikowany po update v 4,0 jest tam dużo do tłumaczenia.

Co od bezpłatnego szkolenia ( konferencji) miedzy innymi z nowego z modcreatora to tak jak pisałem wczesnej będzie ono przeprowadzone po aktualizacji do v 4.0 i wybraniu dogodnego terminu dla większości. Uczestniczyć w nim będą mogli osoby z aktywną licencją standard lub premium Xneolinks+

Najlepszym sposobem na sprawdzenie jest otwarcie domeny .com w przeglądarce. Na com stoi pierwszy serwer, drugi załącza się jak pada pierwszy i stoi na innej rezerwowej domenie i innym serwerze.

Zapytałem admina, powiedział, że czasami może serwer zablokować czasowo IP  + profil maszyny jeśli z niego idą zbyt częste zapytanie do serwera z licencjami, ale to trzeba naprawdę mocno postarać się aby ręcznie zablokować. Pierwszy czasowy ban na 1 h, jeśli sytuacja powtarza się w ciągu 24 idzie ban na 24h.

Nie możesz otrzymać bo wersja DEMO obecnie nie jest dostepna

support@xneolinks.pl - 2 krotnie

to nie ejst domena projketu

xneolinks.com to są strona, a na dole dane do kontaktu.

Ale tak jak napisałem wyżej DEMO nie jest dostępne obecnie.

Czy obecnie w xneo kolejkowanie projektów działa tak żeby można było automatycznie wykonać kilka projektów jeden po drugim? Próbowałem wczoraj dwa projekty odpalić w kolejności ale soft zatrzymał się po pierwszym i wypluł raport. Możliwe, że to przez to, że miałem wpisany tylko jeden mail w ustawieniach i mógł zostać usunięty po zakończeniu jednego projektu.

Jak wygląda raport po wykonaniu kilku projektów jeden po drugim? Będzie to raport skumulowany dla wszystkich projektów?

w v 4.0 stworzono dodatek specjalny pod kolejkowanie, a nie poprawiono funkcje foto jest wyżej. Problem był taki że użytkowniki włączali ponowne linkowanie tej samej bazy a później kolejkowanie co z poziomu projektu samo siebie wykluczało. Teraz będzie specjalny dodatek z harmonogramem dostosowany nie tylko do kolejki a nawet do godziny. Prywatnie dalej uważam to funkcję bezsensowną stratą czasu ekipy, lepuj by robili co innego ale już zrobiono i działa obstawiam korzystać z tego będzie mniej jak 1% użytkowników. Jeśli lista 10 000 linkowana jest na średnim żelazie ok 24h, to po co harmonogram jak tak i tak trzeba raz na 24h poparzyć co się dzieje na serwerze a wgranie uprzednio przygotowanego projektu - jeden plik ( z przypisana już baza, emailem, linkami) to dosłownie 2 sekundy. Jednoczenie działam na 8 kopiach Xneolinska i szczerze nie rozumiem po co Wam był ten harmonogram jeśli plik projektu zawiera wszytko i wszystkie ustawienia, można jego przenosić. Ja loguje się na serwer wgrywam plik klikam start i tyle.