Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie dodaje identycznie bo lecę na tych samych miejscówkach. Jeśli u Ciebie 3.7 gdzieś dodaje a 4.03 nie wystarczy dać na suport 2-3 takich URL oni sprawdzą. Ogólnie PHPweb to banalnie prosty CMS tam nie ma co schrzanić, chyba że jakaś literówka :D, w 99% przypadków nie ma nawet rejestracji.

p.s o szczegółach skryptów pisz na support forum bo za chwile będzie jeszcze 20 softów linkujących z tego skryptu, również szablonów do ZP za 35 zł.

• Like 1

Tak, aktualizowana baza zawiera ponad 8000 URL  już dostępna, link do pobrania dostępny w panelu klienta. Z ciekawości pościłem projekt testowy i skuteczność bardzo dobra, oczywiście po 2 tygodniach już tak kolorowo nie będzie :D

A ja nie rozumiem, po co wykładać tego typu listę linków, której po prostu nie opłaca się używać w xneo. Inne softy dodadzą do tych miejscówek w czasie, o którym xneo może tylko pomarzyć.

Według mnie na liście powinny być miejscówki, których nie ma w innych softach. Kto używa tylko xneolinks i nie słyszał o innych programach - ten będzie zadowolony z tej listy. Ktoś kto ma trochę pojęcia będzie rozczarowany.

Ot takie moje przemyślenia

Chyba  @wysokość nie rozumiesz po co ta lista w ogóle jest dodawana do softu, więc w niedziele z rana wytłumaczę:

Lista jest dawana za darmo

1. Dla użytkowników którzy kupili soft i chcą przetestować  testowy projekt

2. Dla użytkowników którzy chcą zobaczyć przykładowa miejscówkę  aby same później tworzyć bazę

Również @wysokośc nie rozumiesz jeszcze jednej podstawowej różnicy miedzy Xneo a GSA na przykład, nie chodzi o CMS a chodzi o konkretna miejscówkę. Wystraszy do Joomla przykręcić kawałek jawascript i softy działające post get wykładają się. Nawet k2 można znaleźć całkiem dobre i dobre rankujące bo post get tam nie dotrzesz.

Na coraz większej ilości miejscówek własnie i stosowane obecnie jawascript zabezpieczania i niema znaczenia jaki to CMS może to być banalny Mybb, i co z tego ze GSA obsługuje 230 cmsów> A nic odpal na testową domenę i zobaczysz GSA dodaje tam gdzie wszyscy z 10k użytkowników GSA dodają i jeszcze 10k użytkowników innych softów.. Polecam poczytać duże opracowanie Bootmastera (na forum RU) gdzie on własnie opisuje przyszłość softów post get (a raczej brak tej przyszłości) dla tego, że dla takich softów nawet recaptcha2 obecnie jets sporym wyzwaniem nawet wysyłanie na zewnętrzny OCR. 

Masz prosto złe przedstawienie dla do czego trzeba używać Xneo jak się ma różnie inne softy.

Jeśli myślisz, że autorzy będą co miesiąca wykadzać bazę ekskluzywnych miejscówek to się mylisz, bo tym krokiem własnie zamknęli by te miejscówki i zaszkodzili by wszystkim. Myślę,że większość użytkowników to rozumie.

Prywatnie uważam jeśli ktoś używa bazy dołączonej do softu do "pozycjonowania" to jest bardzo początkującym "pozycjonerem" delikatnie mówiąc i warto przechodzić na kolejny poziom.

Z doświadczenia wiem, że ręcznie zabrana baza do 10k URL ( nawet również księgi gości) da o wiele więcej jak gonienie softu po dołączonych bazach czy zaspawanych diskuzach, K2 czy DLE.

• Like 2

Też jestem bardzo ZA aby nie udostępniali 'dobrych' list, a tylko 'pokazowe', więc polityka jest dla mnie jak najbardziej zrozumiała. 

Co do list skryptów, jest lista na forum a nawet przykładowe footprinty, która też służą do przygotowaniom swoich list. Nawet bez kombinowania ( do czego nie namawiam ) można przykładowe footprinty wrzucić do xneopars i już mamy jakąś listę na bazie której możemy budować kolejne. Polityka jak najbardziej na plus, niwelująca szanse na palenie miejscówek.

Co do obsługi tych samych skryptów, to zrób test na chyba najbardziej zaspamowanym obecnie skrypcie K2 i zobacz różnice w porównaniu z innymi softami. Tak jak MaxPan pisze, można zrobić sobie liste K2 gdzie obecnie wejdzie tylko xneo czy zenek z ogólnodostępnych softów.  

Nie za bardzo jest ważny skrypt gdzie można dodać. A bardziej ważne jest jaką wartość będzie miał link pozyskany z danej strony. I jakby dali listę publiczną gdzie można dodać to zarówno soft jak i miejscówki byłby po 2 miesiącach lub szybciej bezużyteczne.

To tak jak z każdym softem aby wycisnąć z niego jak najwięcej trzeba znaleźć swoje miejscówki.

Nie zauważyliście że na forum coraz mniej ogłoszeń typu: Wykonam blast gsa/xr/itp.? A dlaczego nie ma takich ogłoszeń dotyczących omawianego softu? Bo jak ktoś ma dobre miejscówki które on obsługuje to nie chce ich spalić.

EDIT: Nie ma i nie będzie narzędzia typu: Kliknij i masz topy.

Edytowane przez Finan
  • Like 2

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Bezpłatne  szkolenie z obsługi Xneolinksa glosami większości glosujących w ankiecie odbędzie się 15 marca o 20.00. Na Forum w temacie z ankieta należy potwierdzić uczestnictwo ( jest to ważne bo platforma online jest płatna i organizatorzy będą musieli wykupić odpowiedni pakiet). Uczestnictwo bezpłatne wystarczy mieć aktywną licencję ( opłacony abonament). Mile widziany spis pytań które chcieliście poruszyć ( wpisać w temacie ankiety). Oczywiście szkolenie będę tłumaczyć online na język Polski.

• Like 1