Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Nowa wersja łapie w pierwszym etapie czy jako dodatek? Najlepiej to na suport zgłaszać bo to czyta koder odpowiedzialny za kod lub Admin odpowiedzialny za całość, ja mogę i zapomnieć a ekipa niestety to forum nie czyta.

Oczywiście zakładam, że CMS detektor dajesz do 200 wątków, na słabym VPS do 50. Przy nieprawidłowym ustawieniu wątków do maszyny będzie wylatywać lub zawieszać się. I nie da się w jakiś sposób obejść bo soft nie może określić moc maszyny ( cyfry w VPS zazwyczaj kłamią i to mocno), na serwerach może być inny soft. Ilość wątków trzeba ustawić samemu.

Dodatkowo każdy soft który wylatuje czy wiesza się w środowisku Windows zostawia "ślad" w logach zdarzeń najlepiej kod tego błędu dać na support oni dokładnie powiedzą czy to błąd w sofcie, czy dużo wątków czy może coś lokalnie.

Coś mi mówi, że to sprawdzanie proxy nie działa jak trzeba, nowa paczka proxy i komunikat że zbanowane, wymianiam proxy i znowu komunikat że zbanowane. Wszystko na etapie testowania przed uruchomieniem projektu. 
Co ciekawe w okienku testowania pojawia się 0/0 z testowanych proxy, a proxy oczywiście są w ustawieniach więc nie wiem o co chodzi.

Edytowane przez droopy

Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles

Została opublikowana nowa baza dla użytkowników Xnolinks 

6642+ sukces linków for Xneolinks 4.2.5

@droopy

Coś mi mówi, że trzeba utworzyć ticket na support jeśli wszytko wskazuje, że coś nie tak z softem. Ja z proxy nie korzystam więc nie powiem

Ale przecież fix wydały dzisiaj a 14 godzin temu Tobie odpisali że ta opcja już poprawiona.

Kiedy psiałeś ten post 2 godziny temu już aktualizacja już byla wgrana na serwer. Bardziej ekspresowo nie dało się.

Pisał mi, że będzie poprawiony może nawet dzisiaj (w sensie wczoraj), nie mam możliwości podpięcia forum xneo pod tapatalka żeby odpisywać 24h :) A dopiero dzisiaj zrobiłem aktualizację i mogłem potwierdzić, że działa.

Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles

Jak temu zaradzić?

Napisać na support, może coś zmieniło się a API speed-linksa, może masz zaznaczona opcję linkowania nieudanych i on wtedy wysyła 2 raporty pierwszy z właściwego linkowania drugi+ sukcesy z nieudanych.

• 2 tygodnie później...

Wersja Xneolinks 4.2.7.0

Changelog:

• Dodano makros zwracający przypadkowy link z listy sukcesów. Przykład %successlinks[1,5]%, w parametrach można wskazywać od i do ile linków będzie zwracać w makros. W przykładzie pokazano, że będzie od 1 do 5 linków. 
  • Poprawiono wysyłanie linków do speed-links.
  • Dodano CMS _______*, na osnowie makrosa.
  • Poprawiono stabilność.
  • Inne mniej znaczące zmiany.

_______*  - szczegóły na zamkniętym forum

• Like 1

Witam,

mam mały problem jeżeli chodzi o podlinkowanie podstron xneolinksem samymi profilami. W raporcie wychodzi mi ze dodaje podstrony ale jak sprawdzam ręcznie profile to wychodzi mi, że zostawia linka ale do strony głównej w szczególność na forach kunea. Potem jak ręcznie na profilu podmieniam stronę główna na podstronę jest ok ale przecież nie będę tak robić tego ze wszystkimi podstronami :(
Może ktoś doradzić w tym temacie ? czy może lepiej innymi skryptem niż xneo linkować podstrony lub może wybrać inne cmsy jako bazy do linkowani itp.
z góry dzięki za jakieś rady , sugestie