Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

I dalej nie rozumiesz

Witam szczerze mówiąc to nie wiedziałem ,że wystarczy cokolwiek nawet pole z wyborem kraju i Xneo już sobie nie poradzi sam bez zaprogramowania mu tego pola

Oczywiście, że poradzi jeśli to standardowe pole, ale w wielu miejscach pisze na przykład wpisz kraj ale celowo tak zrobiono że soft widzi to jako email i próbuje to w pole wpisać email. Wystarczy Xneolinksowi jeden raz pokazać co ma robić w tym przypadku na tej miejscówce i on to będzie zrobić dalej automatem.

Nie chodzi o Xneolinks a o każdy inny soft, tak jak Ty sobie Xneolinks wybrałeś na pierwszy soft seo to dalej piszesz, że to wina Xneolinks.

Cały czas Tobie tłumaczę - to nie wina softu a jak by to nie było dla Ciebie bolesne brak Twojej wiedzy w temacie jak działają softy SEO i co należy zrobić, wiedzieć aby z maksymalną skutecznością ich wykorzystywać.

Z wieloletniego doświadczenia wiem, że "żywe forum" ot dawno są zabezpieczone unikalnymi sposobami w lepszy lub gorszy sposób. 

Nawet mając niezła bazę tekstowych captcha bez pisania modów, w globalnym masztabie ( harwestując cały internet) można zostawić link w profilu na ok 3000 miejscówkach - forum. Ale to na całym świecie, gdzie większość to cyryliczne forum.

Pomyśli logicznie tylko 3000 przy bazie ok 300k tekstowych captcha w miejscówkach na całym świecie gdzie forum na popularnych CMS  z otwartą rejestracją jest ponad 1,5 mln.

Ale jak się posiedzi nad plikami, porobi się modyfikacje to można tylko w PL znaleźć całkiem niezłych forum-miejscówek ok 300+ szt.

Jeśli myślałeś, że kupisz za 150 dolców soft i on będzie z pudelka spamować "żywe" forum z ruchem, gdzie są admini na etacie to tak nie może być z zasady. Natomiast owszem można pisać makrosy pod każdy URL i będzie Xneolinks tam dodawać linka do czasu, aż admin znów coś zmieni.

ponieważ te serwisy rzeczywiście miały  pola z wyborem czy coś do wpisania. 

pisałem to wiele razy na forum Xneolinks, wiele razy na PIO ciesze się, że wreszcie to przeczytałeś ze zrozumieniem.

Xneolinks działa przez przeglądarkę wiec niema rzeczy które nie może zrobić prze przeglądarkę, wystarczy mu pokazać bo skąd on ma wiedzieć co admin forum wymyślił. Podstawowe, popularne zabezpieczania on wie jak obejść, ale tak jak już chyba z 10 razy pisałem admini z dobrych forum też myślą, nie szablonowo, również czytają to forum.

Tak, napisanie pojedynczego makrosa na pojedyncze forum, później to aktualizować.

Jak już wspominałem dużo zależy od "kultury spamowania" jak się robi to bardziej "chamsko" to admini reagują szybko i makros jest do poprawienia lub działają bardziej radykalnie usuwając możliwość dać linka lub pisać w odpowiednim temacie, inne, jak robić to "z głową"  to admini zakrywają na to oczy bo też nie che im się siedzieć i dłubać a "spamer" ma małą szkodliwość czynu :D. 

p.s kończą się pracy na nowym dodatkiem do wersji premium pod roboczą nazwą  "Mod creator" z pomocą tego dodatku pisać makrosy będzie o wiele łatwiej. Soft będzie symulował sztuczną inteligencje, będzie sam szukał potrzebne do wypełnienia pola, sugerować wypełnienie i czekać na ich potwierdzenie lub zmianę.

18 minut temu, MaxPan napisał:

p.s kończą się pracy na nowym dodatkiem do wersji premium pod roboczą nazwą  "Mod creator" z pomocą tego dodatku pisać makrosy będzie o wiele łatwiej.

szkoda:) będzie jeszcze ciężej o linka bo każdy będzie mógł napisać moda:) 

Materiały dla studentów studia notatki

Uważam, że nie bo ten co może napisać pisze teraz, a ten co nie umie nie napisze z modcratorem. Modcreator tak naprawdę jest ułatwienie pracy dla tych co teraz już piszą mody.

Modcrator został napisany dla osoby co pisze szablony do Xneotrustlinks, podjęto decyzje aby to narzędzie w nieco zmienionej formie dać za darmo dla użytkowników wersji premium Xneolinks. Uważam, że nie zmniejszę to sprzedaż paczek bo w paczkach cena 1 makrosa to 1 USD z gwarancja aktualizacji jak również nie zimniejsze ilosć jeszcze żywych miejscówek. Wiele z pozycjonerów nie mają czasu, ochoty, wiedzy aby dłubać przy makrosach. Modcreator ich do tego nie zachęci.

• Like 1

Macie problem z softem? bo mnie ciągle pyta o email i licencje i po podaniu wywala błąd, chociaż soft się uruchamia.

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

Sprawdziłem sam, zapytałem innych nikt niema takiego problemu.

Objawy które opisałeś pokazują na jakiś problem lokalny, tak może być również kiedy próbuje się te same klucze odpalać więcej jak 1 raz jednoczesnej.

Usuń wszytko z katalogu głównego softu oprócz pliku z licencją, z panelu klienta ściągnij paczkę i wgraj w to same miejsce plik.

To, że Xneolinks ma być na dysku C: w katalogu głównym (c:/xneolinks/) i że folder ma mieć prawa do zapisu przypominać chyba nie muszę.

Problem się sam pojawił, soft był odpalony przychodzę dziś do pracy a tam z 200 okienek z prośbą o email i licencje, po restarcie dalej działa źle, - mam tylko raz odpaloną licencję.

Spróbuje przeinstalować - zobaczymy, napisałem też do supportu - dam znać jak rozwiąże problem.

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

1.Sprawdź czy w pliku z licencja są prawidłowe dane ( otwórz w notatniku).

2.Sprawdź czy nic na komputerze nie blokuje Xneolinksa

3.Sprawdź czy nie są uszkodzone, usunięte pliki Xneolinksa, tak może być czasami jak Xneolinks trafia na zainfekowaną stronę www to antywirus usuwa pliki Xneolinksa. Jak na komputerze jest jakieś malware, antywirusy, freewaily trzeba dodawać do wyjątków wszystkie pliki.

4. Nie wiem jak support ma pomóc, to ewidentnie lokalny problem na komputerze( serwerze).

5.Sprawdź zaporę sieciowa czy nie blokuje połączenia z serwerem Xneolinks

6. Sprawdź na serwerze, komputerze czy strona Xneolinks otwiera się w przeglądarce.

• Like 1

Zrobiłem po chamsku, reinstalacja - i użycie kolejnego klucza i działa.

MaxPan: następnym razem postąpię zgodnie z twoją instrukcją, dzięki.

Edit:

Niestety po rozpoczęciu wysyłania postów mam ten sam problem, teraz testuje nowy project, może tutaj jest jakiś błąd.

Edytowane przez DreamStudio
  • Like 1

- - - -

Siema widzę rozmowy trwają wiec i Ja się dołącz. Wiec  tak nauczyłem się już zbierać linki z którymi xneo  sobie radzi i jest submited. Przekopałem pół internetu porobiłem sobie footprinty itd i jakoś zaczęło to w końcu jakoś działać.

6i3BDAFKRQiDKxIyDWKRng.png

Nie mam jednak pojęcia jak programować te miejscówki z którymi xneo sobie nie może poradzić.To się chyba nazywa markosy. Bardzo proszę społeczność  o jakiś poradnik ewentualnie przydatne wskazówki gdzie szukać dalej informacji na temat nauki programu..  Jest to mi potrzebne by pozbierać fajne miejscówki na MoneySite

Do pracy z makrosami potrzebujesz

1. wersje premium

2 Napisać do admina i poprosić 4 godzinowy filmik z darmowego szkolenia które robiliśmy. OK 2 h poświecono wyłącznie nauce pisania makrosów. Wszystko było tłumaczono na język Polski.

Przekopałem pół internetu porobiłem sobie footprinty itd i jakoś zaczęło to w końcu jakoś działać.

Tyle negatywu co napisałeś na soft, jakieś bez sensowne zgłoszenia "błędów" w panelu, a tu nagle okazuje się, że wystarczyło nie co doszkolić się i soft zaczął "w końcu działać", taka sytuacja.

Przypominam kupiłeś soft więcej jak o polowe tańszy od Premium gdzie z zasady było wiadomo, że do premium support forum nie masz dostępu. Niestety tak to działa, osoba co płaci więcej dostaje więcej, mniej - to mniej.

Jest to mi potrzebne by pozbierać fajne miejscówki na MoneySite

Niestety dalej nie rozumiesz do zbierania miejscówek makrosy nie są potrzebne...Makros to szablon po którym Xneolinks będzie działać na już znalezionej harwestowaniem miejscówce.

Odnośnie moich problemów: support musiał zrestartować licencje - teraz działa.

Zaznaczam, że miałem ostatnio przesiadkę z licencji standard do premium (info dla potomności) 

• Like 1

- - - -

Tak to takie zabezpieczenie, bo były już 2 osoby z PL co kupili standard, później poprosili kogoś o pliki wersji premium i próbowali na kluczach  standard odpalać premium :D

Dla tego po update z standard na premium admin musi klucze dać do innej grupy (premium).

Na stronie widziałem, że jest w wersji premium, najważniejsze że działa :)

Mam jeszcze pytanie, używa ktoś add Url beta z xneo premium? mi to nie chce działać (działa program ale nie dodaje), wygląda fajnie (rozumiem, że dodaje w Google submit url do indexacji a do tego pewnie obsługuje recapcha np z antigate).

Czy komuś to działało kiedyś? ktoś wie może czy będą rozwijać tą funkcjonalność?

- - - -