Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Szkolenie dla początkujących zrobimy w piątek 15.02.2019. Początek o 17.00

Będą to podstawy podstaw, jak zainstalować jak utworzyć pierwszy projekt, jak rozwiązywać captcha, inne.

Zgłoszenia na szkolenia należy wysyłać mi w wiadomości prywatnej na OFICJALNYM FORUM XNEOLINKS. W treści wiadomości należy podać email na który przypisana licencja ( na ten email przyjdzie link do rejestracji na konferencje za ok 1h pzred początkiem konferencji).

• Wersja Xneolinks 4.3.0.6

• Usprawniono pracę algorytmów odpowiadających za phpbb2, php-fusion.
  • Dodano opracowywanie nowej captcha w SMF forum CMS.
  • Dodano nowe funkcję w algorytm My-forum CMS.
  • Usprawniono algorytm automatycznego (bez innych softów czy serwisów) rozwiązywania matematycznych captcha i captcha tektowych.
  • Usprawniono pracę z pocztą w środku makrosów.
  • Usprawniono algorytm wyszukiwania fragmentów tekstów jeśli postujemy bez linków.
  • Dodano możliwość pracy z danymi bez linków w makrosach.
  • Usprawniono algorytm wyszukiwania na stronach Key-captcha.
  • Dostosowano do zmian algorytm wyszukiwania "niewidocznej" Recaptcha2.
  • Usprawniono logikę pracy z PB3, IPB4 CMS.
  • Poprawiono makros «>findfields=true».

Za często sie nie udzielam na forach bo nalezę do tych co to spedzają czas na pracy a nie gadaniu, ale chcialem tylko powiedziec ze te paczki robią dobrą robotę. 
Miałem stronę z która sie strasznie męczyłem od dluższego czasu i dopiero przyłożenie linków z xneotrust ruszyło całą sprawę.
Teraz linkuję nimi każdą stronę.
Dzieki chłopaki za dobrą robotę

Cięszę się, że ruszylo. Oczywscie wygraly osoby co paczki kupili. Bo obecnie oni nie są sprzedawane a wylacznie aktualiziwane.

Paczki kopią z prostego powodu to są miejcówki gdzie do zamieszcznia linków nie wystarczy przepisać tekstowa captcha lub jakieś dodatkowo pole. Szablony naprawdę zlożone co pokazane bylo na szkoleniu na przykladie wlaśnie jednej mocnej strony gdzie link można zamieścić ale zabespieczeń różnych, autorskich nie mało.

p.s zwolenicy teorii spiskowej post wyżej nie jest "sponsorowany" bo paczki obecnie nie są szpredawane :D

• Like 1

12 godzin temu, Jobo9968 napisał:

i dopiero przyłożenie linków z xneotrust ruszyło całą sprawę

Mówisz o ostatniej aktualizacji PL i ENG?

Może to i racja, ale masówkę na bazach ogólno-dostępnych też się sprawnie robi na Xneolinksie.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Cześć,
Chciałbym Was podpytać o kwestię fundamentów robienia SEO w kontekście softu, o którym mowa w tym wątku.
Rozumiem, że jestem "z choinki urwany" myśląc, że:
- content is the king,
- liczy się jakość, a nie ilość,
- czasy katalogów,  forów internetowych i precli się skończyły,
- itp. itd.
Bo jeśli powyższe to prawda, wówczas ten soft nie miałby sensu. Śledząc ten wątek, widzę, że wielu autorytetów z forum korzysta z tego oprogramowania lub konkurencyjnych rozwiązań.
Zatem rozumiem, że warto się w niego zaopatrzyć? ... bo oprócz kwestii wyżej rozpisanych od myślników + optymalizacji on-site, działania masowe "z głową" wciąż są istotnym czynnikiem, bez którego ani rusz (wbrew temu, czego uczy się na cudownych szkoleniach dotyczących SEO)? Czy tak to mam rozumieć?

Pozdrawiam.

Odpowiedż jest prosta. Soft to narzędzie do realizacji Twojej strategii SEO. Soft(autosubmitter) kupuje się wtedy kiedy wiesz co nim robić. 

Glównym czynnikiem rankingowym wciąż linki, linki trzeba zdobywać czymś bo chyba nie ręcznie jesli mówimy o segmentach konkurencyjnych.

Cytat

Zatem rozumiem, że warto się w niego zaopatrzyć? 

Skąd ktoś ma wiedzieć co Ty sobie pozycjonujesz, jaki masz poziom wiedzy i doświadcznia. Pytanie na ktore nie da się dać odpowiedzi. Są ludzi co kupili i nie kozrytają ale są rónież uzytkowniki mające naprzykłąd 25 licensji ( 50 instalacji). Wiele ma więcej jak jedną licensje.

Soft dziala, zdobywa linki a jak Ty te linki wykorzystasz to już wylącznie Twoja sprawa.

• Like 1
  • Thanks 1

• 2 tygodnie później...

Jeszcze takie pytania mi się pojawiły:
1. Co oznacza ilość wątków? Mamy to rozumieć, jako ilość operacji w tle wykonywanych  jednocześnie, tak?
2. Czy można upgrade'ować z tańszej wersji do droższej? Jeśli tak, to ile należy dopłacić?
3. Czy jeśli wybierzemy wersję tańszą to dostajemy jakąś sensowną dokumentację? Z tego, co wyczytałem to zachęcacie do droższej wersji ze względu na forum, które jest skarbnicą wiedzy, a co z tymi, którzy kupią niższy pakiet?

Dzięki za odpowiedź.

1. Tak. Tak samo jak w zennoposter to ilość jednocześnie wykonywanych czynności.

2. W pierwszym poście tego tematu to bardzo dokładnie opisano

3. Dokumentacja  jest w języku Rosyjskim, mała część w Angielskim dostępna na forum. Reszta będzie sukcesywnie tłumaczona na język Angielski.

Cytat

a co z tymi, którzy kupią niższy pakiet?

Płacą za soft prawie w 3x mniej, nie mogą mieć wszystkiego co w wersji premium. Dostęp do zamkniętego forum to jeden z wiele plusów wersji Premium.

Na forum jest wiele informacji dla tych co wiedzą jak z niej korzystać. Ale niema poradnika krok po kroku tym bardziej w języku Polskim.

Chce Tobie podkreślić to jeszcze raz Xneolinks to profesjonalny soft do zdobywania linków. Musisz mieć podstawy podstaw, wiedzieć na jakich zasadach działają takie softy, jakie czynności wykonują jak robić swoje bazy i tak dalej.Xneolinks to tylko narzędzie. Jak profesjonalny nóż kuchenny, dobry nóż nie nauczy robić dobre jedzenie ale bardzo ułatwi gotowanie również można nim poodcinać sobie paluchy. 

Zastanawiam się nad zakupem licencji - chcę użyć tego programu do podlinkowania (wzmocnienia) swojego zaplecza.

Czy może ktoś z kolegów i koleżanek na forum ma doświadczenie z takim wykorzystaniem? Jak wygląda kwestia wpływu na "TrustRank"i i inne takie wskaźniki?

Czy ktoś używa jeszcze tego typu softu do linkowania firmówek czy już raczej bezpośrednio nie bardzo?

@MaxPan Wystarczy mi tańsza licencja do podlinkowania zaplecz (ponad 500 domen) czy lepiej wykupić droższą? Zaznaczę, że mam czas, soft może pracować powoli na jednym komputerze, nie muszę robić tego linkowania "na teraz", domeny mogę linkować powoli.

Czy dobrze rozumiem, że licencja pozwala na jednoczesne uruchomienie programu na jednym komputerze (1 maszyna fizyczna lub zdalna) ale może być zainstalowany na kilku?

Czy do tej tańszej wersji można dokupić jakieś dodatkowe bazy i/lub usługi?

Ogólnie bardzo fajnie się ten soft zapowiada - chyba i tak kupie choćby do testu.

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

Przeliczyłem prędkość wersji standard i wyszło mi, ze wersją standard 500 zaplecz będziesz linkować 1,5 roku ( i to jeśli soft będzie chodzić 24/7/365. To nie żart.

Instalować Xneolinks można na zdalnym (serwerze) można na domowym ale wersja standard to jedna instalacja i nic więcej.

Do wersji standard bazy można wgrywać dowolne ale dokupić dodatki, płaginy nie da się.

Cytat

ale może być zainstalowany na kilku?

Nie może, po prostu nie "odpali" napisze, że konfiguracja została zmieniona.

Cytat

Czy ktoś używa jeszcze tego typu softu do linkowania firmówek czy już raczej bezpośrednio nie bardzo?

Oczywiście, że można wszytko zależy od miejscówki a nie od narzędzia które dodaje link

@polinfor linkowanie 500 zapleczówek nawet na wyższej wersji będzie długo trwało ;) nie korzystałem z niższej, ale xneo nie jest demonem prędkości i nie wyobrażam sobie jak wolno to musi działać na 3 wątkach jeśli dobrze pamiętam.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

6 godzin temu, polinfor napisał:

czy lepiej wykupić droższą?

Jasne, że droższą. Ja mam niewiele stron zapleczowych w porównaniu i używam droższej wersji + aktualizacje. Pracuje głównie na bazie dostarczanej przez zespół Xneolinksa. Ja takie rozwiązanie sobie chwalę.

Mam paczki dla PL i ENG, których teraz chyba już nie sprzedają (info). Z tego co @MaxPan pisał, ma być jakiś inny sposób na udostępnianie tych miejscówek.

W Xneolinks zdobywane linki są potwierdzane, więc można je śmiało wrzucać do indeksera. Co z tego, że XR narobi mi ich więcej, ale czy rzeczywiście znajdzie się tam link, to już nie wiadomo.

• Like 1

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl