Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Ja używam Xevil Beta ( z Recaptcha2) + 2captcha. Xevile stoją na dedykach i na nich wysyłam captcha z Xneolinksów.  1 Xevil na mocnym serwerze potrafi obsłużyć bardzo wiele Xneolinksów. Testowałem nawet 20 szt Xneolinksów na 15 watkach każdy - 1 Xevil na 100 watkach Recaptcha2 i działało.

• Like 1

@MaxPan podesłałbyś aktualnie sensowne ustawienia xneo? Serwer niestety musiałem wziąć o jeden słabszy, bo te mocniejsze się skończyły jak kupowałem. W proxy podaję listę moich proxy + co zaznaczyć w kratkach obok?

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zakładam, ze to te słabsze Kimsufi bo o nich pytałeś w PW, wiec pracuj na ok 15 watkach. Proxy z buyproxies wklejasz z lewa z prawa zaznaczasz  "Wykorzystywać proxy', Wykorzystywać proxy do post-get zapytań. Testować proxy można po wklejeniu przyciskiem obok (taki talerz podobny do anteny satelitarnej). Zmieniać ustawienia w testowaniu wciśnij trybiki w tym samym miejscu. Proxy dodajesz standardowo

proxy:port:login:hasło

• Like 1

Tak, czytałem dokumentację. Xneolinks i Xevil stoją na jednym ( zdalnym serwerze) 

Skąd mam wziąć "Klucz CapMonster/Xevil ?

I drugie pytanie: Mam drugą licencję Xneolinksa  na komputerze stacjonarnym - czy Xevil na zdalnym serwerze może obsłużyć obie licencje Xneolinksa (jedną na komputerze stacjonarnym, drugą na serwerze zdalnym) ??

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

16 minut temu, Maciejus napisał:

czy Xevil na zdalnym serwerze może obsłużyć obie licencje Xneolinksa

Może obsłużyć wiele seosoftów na różnych serwerach. W Xevil możesz ustawić publiczny ip zamiast lokalnego, możesz też ustawić klucz zapieczeń. W xneo podajesz ip i klucz zabezpieczeń.

Dralik nie podpowiem nie pracuje z o2.

Długo oczekiwane zmiany w panelu klienta

Już teraz można samemu w panelu klienta resetować licencje ( nie częściej jak 2 razy miesięcznie na jeden klucz). Płatności abonamentu automatycznie akceptowane zazwyczaj do 5 min po platnosci. 

Używam Xneolinksa do pozycjonowania kilku moich stron oraz znajomych, nie jestem pozycjonerem. Korzystam z PROXY a zastanawiam się nad VPN - czy ktoś pracuje na Xneolinksie używając VPN-a??? CZy polecacie takie rozwiązanie?

Jeżeli jesteście zadowoleni to proszę o propozycję dobrego VPN-a pod Xneolinksa.

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.