Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Skuteczność na VPN na ok 30% niżej jak na proxy z buyproxies. Testowałem  chyba wszystkie warte uwagi VPNy. Przyczyna banalnie prosta IP w VPNach już dawno na blacklistach wile poblokowane na miejscówkach, wiele maja API na przykład stopforumsapm lub inne. Proxy dostaje się każdy miesiąc nowe i czyste. Jeśli spadek o ok 1/3 skuteczności dla Ciebie jest akceptowalny to możesz używać i VPN na przykład Ghost lub innego. Ale jak dla mnie to wątpliwa oszczędność. 

Witajcie forumowicze.

Jako że poradnik będzie za pół roku, nie czekając chciałem połączyć Xneo z Xevilem, ale mimo ustawień nie działa. Co mogę robić źle ? Może to wina W10 ?

Chcę działać tylko z ocr xevil, nic więcej nie mam podłączone.

Wszystko stoi na jednej maszynie PC.

Zmieniałem "5" koło portu 80 na inne cyfry ale nic z tego

1-1.jpg
1-2.jpg

Edytowane przez KarolKras80

w host nie trzeba nic dodawać, jeśli Xevil odpalony "jako administrator"  on sam dodaje w host potrzebne regułki. Jeśli to W10 obstawiam zaporę, antywirus, blokowanie portów przez Windows trzeba próbować na innych portach "łapać" captcha.

Cytat

Zmieniałem "5" koło portu 80 na inne cyfry ale nic z tego

tam ma być 1

• Thanks 1

Witajcie w nowym roku. Nowy rok wiec nowe wyzwania ale także nowe pytania.

1. Jakim programem dodać link do takich miejscówek? 

https://4kupon.com/kupon/index.php?option=com_myblog&blogger=Andrew39&Itemid=73 
https://7siri.com/index.php?option=com_idoblog&task=userblog&userid=9603&Itemid=0

2. Ja mam xneolinks. Czy można nim dodawać tutaj linki? Ja próbowałem tutaj dodać linki przez xneo ale mi nie dodaje. Co powinienem zrobić ? Trzeba robić specjalne makrosy pod to?

Dziękuję za pomoc

A nie wydają Ci się te strony hmm, "dziwne" ? Bo szczerze wątpię abyś tam dodał link ;) Nie wnikam też co widzisz w nich szczególnego, ale moja rada jest taka abyś je odpuścił.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Są niewidoczne (ze strony głównej) ale opublikowane, działające formy rejestracji.  Formę do rejestracji można wywołać przez polecenie, inne triki które może zrobić człowiek przez przeglądarkę lub soft. Joomla ma ponad 6 możliwości rejestracji użytkownika, reszta tajemnica handlowa bo wiem, że nie pytasz z ciekawości. :D 

p.s oczywiście można bez problemu wyłączyć rejestracje nowych użytkowników z panelu Joomla ale w sporej ilości  przypadków osoby c projektują strony tego nie robią, lub zapominają, że wtyczki mogą mieć swoje formy lub mieć uprawnienia na modyfikowania ustawień głównych.