Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli teoretycznie skierowana do mnie :), ale jakoś nie widzę możliwości podlinkowania tym nawet małego zaplecza. Chyba poczekam na opinie kogoś kto właśnie taką wersje kupi. Do Demo dajecie tę samą bazę wszystkim? Jeśli tak, to już rozumiem skąd taka mała skuteczność na tej bazie.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Pisałem w tym temacie już nie jeden raz, jak zwiększyć skuteczność nawet na testowej bazie. Przy prawidłowym skonfigurowaniu będzie ok 70% skuteczności za pirwszym przebiegiem. Sprawdzono parę godzin temu

ale jakoś nie widzę możliwości podlinkowania tym nawet małego zaplecza.

Ja napisałem, że wersją standart można podlinkować maksymalnie 1-3 strony to zakładam, że masz 1 docelowa i 2 zaplecza. Bo w innym przypadku będzie to wolno, bardzo wolno. Tak jak by to siedział i klikał człowiek lub 2.

Jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy xneo i innymi softami to polecam kupić GSA, cena ok 100 USD, brak abonamentu, Ilość wątków nieograniczona, sam harwestuje listy.

Widzę dalej nie mogę wyjaśnić Wam ( osobom co nigdy nie mieli zennopostra lub podobnego softu) jak działa soft z algo przeglądarki.

Prędkość jednego wątku to mniej więcej prędkość pracy jednej osoby przez przeglądarkę.

Zakłada email, aktywuje jego, sprawdza filtr antyspamowy, załadowuje pierwsza stronę, szuka formę rejestracji, analizuje pola, wypełnia, czeka na captcha, sprawdza captcha, wysyla captcha na OCR, wpisuje odpowiedz, sprawdza tekstcaptcha, akceptuje regulamin,czeka na email, aktywuje link w email. loguje się, robi profilowanie, sprawdza czy link aktywny, sprawdza parametry linku, zapisuje w raport. Załadowuje drugą stronę.......

Xneolinks wszystkie czynności wykonuje tak samo jak człowiek, po prostu identycznie, Tylko nie widać okna przeglądarki.

• Like 1

Widzę dalej nie mogę wyjaśnić Wam ( osobom co nigdy nie mieli zennopostra lub podobnego softu) jak działa soft z algo przeglądarki.

bo ci młodzi teraz tacy niecierpliwi ;) chcą dużo, szybko i łatwo :) cóż oni by poczęli w czasach, gdy jeszcze nawet linkora nie było ;)

Byłby ktoś chętny sprawdzić listę kilkudziesięciu tysięcy zidentyfikowanych przez GSA drupali i podać mi liczbę do ilu ten soft dodał na OCR jak CS/CB? Ja daje od siebie listę (przelecę ją jeszcze raz identyfikacją, żeby przesiać niedziałające przed wysłaniem).

Byłby ktoś chętny sprawdzić listę kilkudziesięciu tysięcy zidentyfikowanych przez GSA drupali i podać mi liczbę do ilu ten soft dodał na OCR jak CS/CB? Ja daje od siebie listę (przelecę ją jeszcze raz identyfikacją, żeby przesiać niedziałające przed wysłaniem).

1) na captche pójdzie całkiem sporo $, a sukcesów będzie zapewne promil

2) do czasu aż soft skończy mielić to lista będzie nieaktualna

ale może się jakiś hardcorowiec znajdzie :)

btw: kupiłem soft kilka godzin temu i cisza póki co - długo czekaliście na aktywację?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

dostaniesz już razem nową wersją jeszcze dzisiaj lub jutro zrana( kodery od rana nad nią czarują i mówią , że już kończą ale każdy wie, że koderzy to stan umysłu i godziny maja nie po 60 min ). Czekać trzeba od momentu płatności zazwyczaj do 24h.

Co do tej listy drupala to najpierw wystarczy odsiać te drupale gdzie rejestracja zamknięta. To załatwi temat a na captcha nie pójdzie nawet grosza.

• Like 1