Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Nowa wersja 3.6.9 bardzo dobrze idzie :D

Mega konkretnie zachwycili tą aktualizacją a zwłaszcza skutecznością na tym nowym skrypcie   :)

Edytowane przez studioczystosci

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Hmmm mam problem z xneo, cały czas jest "przygotowanie danych do linkowania" zauważyłem, że zresetowało mi wszystkie ustawienia (projekty zostały) chodzi tylko o ustawienia programu, teraz gdy chcę włączyć projekt to ciągle te przygotowanie i nic się nie dzieje. Na 3.6.9 to samo, miał ktoś taki problem?

"przygotowanie danych do linkowania

Zazwyczaj to problem z netfreemwork. Najlepiej usunąć netfreemwork i zainstalować na nowo. Później usuwasz wszystkie pliki z katalogu głównego ( plik licencji zostawiasz) i wgrywasz nowe z panelu klienta. Restartujesz komputer, odpalasz plik xneolinks.exe jako admin. Sprawdź czy nic nie usuwa czy nie blokuje Xneolinks.exe i XneoBrowser.exe

Nie, jedyny problem to cena

Też tak uważam, może uda się ich przekonać że warto cenę podnieć, co w konsekwencji będzie tylko służyć użytkownikom softu. Wiesz oni ciągle paczą na inne softy.

Zenno często  ma promocję, BM od sylwestra trzyma promocję 50%, Dima od Xseon też trzyma promocję, Hummanemulator non-stop daje promocję. Niestety taki rynek. Gadałem z nimi na ten temat i chyba rozumieją, że obecna cena nie odzwierciedla tego co dają. Owszem wersja 2.4 mogła tyle kosztować, obecna która posiada już zupełnie inny funkcjonał na dodatek wielowątkowy parser przez przeglądarkę to już za tanio.

• Like 2

Hmmm mam problem z xneo, cały czas jest "przygotowanie danych do linkowania"

Hmmm może wrzuciłeś mu za dużą listę na raz i trochę się przyciął..

---

Który VPS będzie wg. Was lepszy pod Xneo Premium z Vnet.pro?

a). v-win AMD 2

2x2,4 GHz ; 6 GB RAM

czy

b ). v-win 2

2x3,4 ; 4 GB RAM (oba z nich łącze 200Mbps) ??

I ile mniej więcej wątków mogę na nich wyciągnąć?

Edytowane przez puerto