Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiadając na PW jak stoją sprawę z update obecnie idą ostanie poprawki v 3.7.0 po testach na sewrach ( Podziękowanie dla firmy v-net.pro za udostępnienie testowych serwerów o różnej konfiguracji i różnych systemach operacyjnych). Jest to zdecydowanie największe update za cala historie Xneolinks. Dałem autorom parę sugestii na temat ich dedykowanego indeksera dzisiaj teraz własnie to wprowadzają. Użytkowniki Xneolinksa mogą już przygotowywać sobie konta Google (czym więcej tym lepiej).

Skuteczność jest wszystkim znana bo sposób indeksowania przez addurl Google nie jest jakąś tajemnicą da większości. Plusem jest to że z Google Xneolinks pracuje przez przeglądarkę i na moją sugestie skutecznie ( jak na teraz) udaje człowieka który robi to ręcznie stosuje pewne "uniki" :D.Co do CMS to dojedzie miedzy innymi jeszcze obsługa WordPress ( nie komentarze :D) obsługa wiele wtyczek i dodatków przez które można zostawić link, nowe typy wyszukiwarek do harwestowania, inne ciekawe rozwiązania.

• Like 6

Zapowiada się kozacko :jupi:

Ciekawe jakim kozakiem za rok będziesz jak ze wszystkim co publiczne stanie się to co z k2 czy chińczykami. Pożyjemy i zobaczymy jak ochoczo będziesz stawiał po kilka k precli na swoich domenach żeby mieć z czego linkować.

• Like 4

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zapowiada się kozacko :jupi:

Ciekawe jakim kozakiem za rok będziesz jak ze wszystkim co publiczne stanie się to co z k2 czy chińczykami. Pożyjemy i zobaczymy jak ochoczo będziesz stawiał po kilka k precli na swoich domenach żeby mieć z czego linkować.

blake, ale to jest koszt 250$, a nie 2k$, jak ktoś jest ogarnięty i umie używać to co kupuje to ten wydatek zwróci mu się w 2 miesiące, a to co będzie za rok to przyszłość. Wiadomo, że wszystko co dopadnie wielu ludzi robi się zasyfione...

Nie pojmujesz o czym piszę.

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W takim tempie jak to działa, to internetu nie zaspamują

Jak tysiące much usiądzie na kupie to szybko ją zjedzą.

komuś

Wszystkim myślącym. Zastanawiałeś się kiedyś dlaczego z k2 jest jak jest? Może jak się zastanowisz to dojdziesz do odpowiednich wniosków. Podpowiedzi szukaj w dziale zlecenia. Kategoria: Czyściciele linków.

Z całego działu Ogłoszenia i zlecenia blasty sprzedaje jeśli się nie mylę 2 użytkowników xneolinksa, obecna cena 349 USD ( która nie będzie stale a będzie zwiększać się) myślę sporo odsieje z tych co pomysłem na zarobek maja sprzedawanie blastów po 30 zł. Prywatnie żal mi osób co nie wiedza jak spieniężyć możliwości które daje soft w inny sposób jak sprzedanie blastów tym co całkiem prawdopodobnie później zgłoszą ich do DT, ale żyjemy w wolnym kraju. Ktoś kupił soft i używa jego tak jak uważa za słuszne.

• Like 1

blake zgoda, ale taka dyskusja tutaj nie ma sensu, to samo było w temacie https://www.forum.optymalizacja.com/topic/211013-lamanie-re-captcha/

Machiny softów nie zatrzymasz bo jedni zarabiają na softach, inni na linkowaniu a inni na affilacji

Trzeba po prostu dawać teraz linki na k3 do tego 2 razy szybciej niż inni i dalej będzie ok;)

• Like 1

Przecież to nie xneolinks zabił ten skrypt, a inne dodawarki co robiły tysiące linków w minutę.

Przecież to nie dodawarki zabijają skrypt a pozycjonerzy. Po za tym k2 znane było dużo wcześniej niż powstały softy na Polskę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.