Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

tam zapytaj, ale na pewno to nie abonament. raczej złe zrobiona aktualizacja

To abonament.

Przegapiłem termin (o co nietrudno jak tyle czasu było bez opłat a nie jest to mój "program życia" aby go doglądać i czytać forum nonstop) i mam to samo.

Opłaciłem, wygenerowało nowe klucze, ale licencja zablokowana. Trzeba ticket zakładać o reset, a resetują jedną dziennie.

Bez sensu rozwiązanie!

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Takich rzeczy nie załatwia się "pocztą pantoflową".  Np.  mailing do klientów (dla skuteczności - dwukrotny)  załatwiłby 99% niepotrzebnych zgłoszeń.

No ale jak ktoś lubi pracować nad czymś nad czym nie musiałby...

Edycja:

Dla pewności czy nie muszę "odszczekać" :) :) :) sprawdziłem 2 razy.

Maila nie było.

Edytowane przez Mariusz
  • Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 2 tygodnie później...

Zablokowało mi licencje, bo nie używałem i nie opłaciłem. Zrobiłem teraz opłatę za abonament i nie wiem czy mam gdzieś pisac na support czy coś o odblokowanie czy jak ?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Mam pytanie odnośnie płatności, czy jest możliwość bezpośredniej płatności w Euro, bez przeliczania po kursie ? Jest faktura do płatności ?

Portal Szukam Pracy Ogłoszenia Praca w Polsce i za granicą na Szukampracy.pl

Ambitni i zdolni pracownicy z Ukrainy dla Twojej firmy

Prywatna Przychodnia Szczecin profesjonalna opieka Medyczna w Szczecinie

Platnosc w usd, FV nie wystawiaja bo nie są platnikami vatu w unii europejskiej czy usa roziczają się w rosji podatkiem liniowym.

Xr i Zenno wystawiaja bo mają spólki w Czechach(xR) i USA(Zenno).

Paypal mozesz bezproblemu ksiegować

„Elektroniczne wyciągi z PayPala są zgodnie z prawem unijnym fakturami VAT i mogą stanowić potwierdzenie poniesienia wydatków tak samo, jak innego rodzaju faktury czy wyciągi bankowe. Taką możliwość daje również prawo polskie. Co za tym idzie jeśli przedsiębiorca posiada wyciąg z PayPala może na jego podstawie zakwalifikować wydatek do kosztów uzyskania przychodów.”

Źródło :

https://www.infakt.pl/blog/10-kosztow-bez-faktur/

Ztego co wiem planuja rejestracje spólki w UE aby wystawiać faktury z europejkim nipem, ale narazie jest jak jest.

W najbliszczym czasie ( w dniu premiery wersji EN) bedą uruchomione platnosci przez avangate, oni doliczają 23% VAT i wystawiają swoją FV, więc cena będzie +23%.

• Like 1

Wyszła nowa wersja Xneolinks i Bazy dołączonej do oprogramowania ( 6500+ URL). Linki dostępne w panelu klienta.

Nowa wersja Xneolinks 3.7.3(beta) zawiera poprawę skuteczności wielu algorytmów, reakcja na zmiany w CMS wprowadzone przez autorów, niektóre ze zmian:

Poprawiono edycję listy CMS w wykluczeniach gdzie CMS przypisany jest "na sztywno".
Dodano opcje informującą użytkownika, że soft przygotowuje się do wstania na pauze ( wiele uważało to za zawisanie softu, soft czekał aż wszystkie watki skończą pracę)..
Dodano obsługę w URL linków cyrylicznych, wiele użytkowników miało takie bazy.
Wznowiono obsługę auto-rejestracji poczty na mfsa.
Poprawiono get zapytania przy identyfikacji CMS kiedy CMS w podkatalogu.
Poprawiono harwestowanie w Google i Yahho.
Dodano opracowanie nowych zabezpieczeń przy addurl yandex.
Poprawiono skuteczność na cms: Purple Yin Guestbook, frmGuestBook, ELGG, Advanced Guestbook, DRBGuestbook, Sad Raven Guestbook, AlexGuestBook.
Poprawiono stabilność na Windows10, poprawiono błąd aktywacji na niektórych kompilacjach Windows przy uruchomieniu jak administrator.
Usunięto z obsługiwanych CMS- MGB, frmGuestBook w związku z niską wartością SEO, logika została i jeśli ktoś uważa że warto linkować z tych CMS wystarczy dodać bazę i typ CMS w wykluczeniach..

Poprawiono publikację komentrazy na drupal, artykułów i profili na worpdress.

Bugfix

Niestety jeśli Wy wcześniej wykorzystywali wersje 3.7.0+ a chcecie korzystać z najnowszej wersji należy zrobić reset klucza licencji. Aby to zrobić należy przez przycisk "wsparcie" poprosić o reset licencji i aktywować ją już na najnowszej 3.7.3 wersji. Związane to jest ze zmianą systemu zabezpieczenia licencji.

• 2 tygodnie później...

Witam. Chciałbym skorzystac z programu, na poczatku wersja demo, niestety nie jest dostępne, czy posiada ktoś i mógłby się podzielić ? Niestety przewertowałem całe forum xneolinks i tylko tyle że nie wstrzymana do wydania nowej wersji. Poratuje ktoś ??

Dzięki z góry.