Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem w manager makrosów odłączyć szablony które odpowiadają za CMSy na których nie pracujesz, jedno klikniecie na jeden szablon i tyle

Tylko ja nie mogę Kuneny na liście znaleźć (ani szukajką, ani ręcznie)?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Przecież kunena to dodatek joomli wiec sobie wylacz joomle

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Przecież kunena to dodatek joomli wiec sobie wylacz joomle

Ano dodatek, ale jako, że do Joomli można też inaczej dodawać to sądziłem, że powinna być oddzielnie. Jeśli nie to luz - mój błąd :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

MaxPan coś mi nie gra. Vps 6core, wyłączyłem w cms managerze jak kazales. W godzinę na 27 wątkach dodalo 150 sukces. Żeby było śmieszniej obciazenienie procka dochodzi do 90%, typowe 30% - 70%. Xneo 4.0.3. Obrazki, flash, wyłączone, Lecę na ip. O co moze chodzić, że tak wolno to dziala. Na 27 wątkach chodzi jak na 15 na wolniejszym vps. Efektywna szybkość mierzona iloscia sukcesow na godzinę jest taka sama (ta sama lista)

Wysłane z mojego Lenovo K50a40 przy użyciu Tapatalka

Rozumiem, że coś u Ciebie nie gra ale nie wiem co tam sobie włączasz. Najlepiej przywróć domyślne ustawienia ( jest taki przycisk) a później odłącz wszystkie szablony zostawiając tylko ten który potzrebujesz, zmniejsz ilość niepoprawnych rejestracji, czas oczekiwania na załadowanie strony, inne

• 2 tygodnie później...

Ktoś wie o co chodzi - mam gotowy projekt, odpalam wciskając start i program mi zatrzymuje się na etapie "Przygotowanie danych do linkowania" i nic się dalej nie dzieje. Mam wersje 4.0.3

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

pokaz to na suport ale przyczyn może być wiele. Nie może utworzyć bazę danych ( brak uprawnień do zapisu w folderze) w projekcie błędy w linkach lub synonimach, za dużo tekstu(ów) dodano jak na ten ram, inne. Spróbuj wyłączyć i walczyć ponownie czy wystartuje automatycznie jeśli  nie poproś o suport przez panel.

Przy zapisywaniu ustawien wyniknal blad :

odwolanie do obiektu nie zostalo ustawione na wystapienie obiektu  w xneoshell.mainwindow.savesetting()

Kolejny błąd z logów :

2016-05-10 18:40:53 {Void executeCommnad(System.String)}: SQL logic error or missing database
no such table: status_value StackTrace:    w System.Data.SQLite.SQLite3.Prepare(SQLiteConnection cnn, String strSql, SQLiteStatement previous, UInt32 timeoutMS, String& strRemain)
   w System.Data.SQLite.SQLiteCommand.BuildNextCommand()
   w System.Data.SQLite.SQLiteCommand.GetStatement(Int32 index)
   w System.Data.SQLite.SQLiteDataReader.NextResult()
   w System.Data.SQLite.SQLiteDataReader..ctor(SQLiteCommand cmd, CommandBehavior behave)
   w System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior)
   w System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteNonQuery(CommandBehavior behavior)
   w System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteNonQuery()
   w XneoShell.clsSQLite.executeCommnad(String sql_querry)

Mi dalej nie działa...Support mi pisze ostatecznie, że mam sprawdzic jakieś popupy - gdzie to zrobić? Jest tam coś, co mi da wyraźną informację w czym problem? Bo trochę lipa, że zapłaciłem abonament, a i tak nie działa. Antywira wyłączyłem więc to nie to, wywaliłem proxy na próbę, bo stawiali na to.

Proponowali mi, że potrzebuje resetu aktywacji, albo to chyba ich działka? Chodzi o reset licencji czy co?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/