Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

1. OCR polecam ten co w pierwszym poście tego tematu polecałem czyli 2captcha.com

jak kolejność? Zależy co masz jesli masz programowy OCR typu Capmonster2, CaptchaSniper, Captcha Breaker to własnie ten i połączasz. Na koniec 2captcha.

Jeśli nie masz programowych to podłączasz 2captcha a jako drugi antigate po 2 bledach 2captcha.

Ale generalnie wystarczy i sama 2captcha. Jeśli chcesz osadzać to co programowego + 2captcha. Chcesz jescze bardziej oszczędzać wyłącz opcję "rozwiązywanie skomplikowanych captcha".

2. Kategorie służą do zakładania tematów na forum na przykład, jeśli w trybach pracy masz wyłączona opcje tworzenia tematów ( domyślnie wyłączona) to i kategorie wtedy zbędne i obojętnie co tam pisze.

3. Pisz na oficjalnym forum, tam szybsze dostaniesz odpowiedz.

4. Chyba jutro czy pojutrze będzie duża aktualizacja tam tryby pracy będą już nie co inne.

Po to zrobili wersje standard aby ten kto ma ograniczony budżet mógł kupić jedna instalacje oczywiście wolniejszą bez dodatków ale dzialjąca na tej samej bazie, CMSach i algorytmach. Ale jak widać zawsze chce się pokombinować :D

a jak tam prace nad updatem? zdążą w tym roku?

Ta beta którą jako ostatnia dostałem działa już bez zarzutów. Tłumaczenie samego Polskiego panelu i listę zmian też zrobiłem więc obstawiam, że wyłożą dzisiaj-jutro jeśli nic innego nie wydarzy się.

Obserwuj forum Xneolinksa i sam soft ( czerwony znaczek ma pojawić się na dole, że wersja nie aktualna) na PiO opis będzie zmniejszony, bez technicznych szczegółów z wiadomych przyczyn. Na forum będzie opis nowych maksów oraz trybów bo dużo zmieniło się w sofcie.

MaxPan - mam do Ciebie pytanie.

Czy soft sam nie dodaje tekstowych Captch do bazy - do późniejszego uzupełnienia?

Po przebiegu na liście testowej (próbnej) - gdzie one występują - nic w liście nie mam.

4qzcyezh.jpg

Widoczny jeden rekord - został dodany ręcznie.

Czy samemu trzeba dodawać pytania? Jeśli tak czy jest na to specjalny format - czy mają być w postaci czystego tekstu?

Wspominałeś kiedyś o filmie instruktażowym - masz może linka?

Trzeba zaznaczyć opcje zapisywać tekstowe captcha bez dialogu.

Wspominałeś kiedyś o filmie instruktażowym - masz może linka?

Dział dokumentacja.

p.s pewne rzeczy na otwartym forum nie warto pisać, pokazywać. Więc pisz na support forum będzie to lepiej dla wszystkich użytkowników softu.

Ok - tak zrobię.

Czy możesz dać zrzut ekranu gdzie jest ta opcja "Trzeba zaznaczyć opcje zapisywać tekstowe captcha bez dialogu." dla polskiej wersji softu.

Nie mogę jej znaleźć.

Znalazłem ;-)

Dla innych jest to: Ustawienia wypełniania - praktycznie sam dół.

Edytowane przez mefi

MaxPan - dzięki teraz zbiera tekstowe captchy jak trzeba.

Natomiast mam inne pytanie ;-)

Jak można zrobić aby nie było linku w tworzonym profilu i artykule?

Jak nie daje tam linków to mam komunikat o błędzie, że nie dodałem linka.

W szeptance na forach to będzie problemem.

Masz na to jakiś sposób.

Natomiast mam inne pytanie ;-)

Napisze po raz kolejny jest takie coś jak support forum, system ticketów, przycisk "wsparcie" w panelu klienta.

Jak można zrobić aby nie było linku w tworzonym profilu i artykule?

Temat był wałkowany również w tym temacie wielokrotnie.

W ustawieniach trzeba zaznaczyć pole, żeby nie sprawdzał, czy jest link.

Ale w raportach będzie mieć ZERO.