Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

MaxPan czekam na ręczną akceptację na forum :) Jakiś pomysł na użycie tutaj catch all ? brakuje obsługi POP ale z tego co widzę to już jest to na liście życzeń :) Zabawę z darmowymi mailami na o2 można sobie darować - szkoda proxów ;) skuteczność ok 50 % na darmowym mailu i przy prywatnych proxach. Przydała by się integracja z CB - no chyba że bawimy się w emulację hosta. Mam wrażenie że program strasznie zamula przy zmianie proxów

Dokladnie tak jak mówisz na darmoch email to nie praca. Pop 3 już zrobiony więc będzie w kolejnym update, cashall na liście. Specjalnie kupiłem dzisiaj 20 proxy aby zobaczyć pracę, bo nie używałem i powiem, że na stacjonarnym IP na razie zaro zgłoszeń.

Będzie jeszcze dodatkowy soft do wyłączenia wątków co "wiszą". Dodatkowo aby zwiększyć szybkość i skuteczność przy pierwszym blascie polecam wyłączyć jawa, JPG, flasz, CSS a przy ponownym podłączyć. Z tych zgłoszeń co miałem na mala skuteczność, 90% było za dużo wątków. Kiedy ilość wątków jest za duża jak na to łącze i komputer, drastycznie spada skuteczność.

Dzisiaj zaproponowałem dorobić opcje sprawdzania łącza i komputera , soft sam podpowie optymalną ilość jednoczenie działających wątków. Zaakceptowali pomysł i będzie wdrążone.

• Like 1

MaxPan - bardzo dobra sugestia ze sprawdzaniem wydajności :) Miałem spore problemy z "odcinaniem wątków". Na razie na stałym ip tez bez zgłoszeń ;) Bardzo fajnie będzie można podziałać. Osobnicy z Neostradą ustawiają sobie skryptem auto restart modemu a w opcjach programu zaznaczają sprawdzanie łącza podczas postowania - do tego catch all i będzie magia :)Czekam na kolejne updaty - zabieram się za budowanie polskiej bazy :)

• Like 2

Co do maili bardzo dobrze działają maile yahoo. A catch-all... z jednej strony to wydajne rozwiązanie, z drugiej jak admin zobaczy tone kont zarejestrowanych z dziwnej domeny to mogą wszystkie polecieć. Xneo links ma (z tego co rozumiem) zakładać konta działając jak normalny user, a normalny user używa konta na live.com, yahoo lub gmailu, nie używa catchall. o2 to słabizna - kiedyś mi tam usuneli normalne konto bo sie przez tydzień nie zalogowałem. Na yahoo nie usuwają kont które kilka mcy leżą odłogiem chociaż to czysty spam.

• Like 1

Co do maili bardzo dobrze działają maile yahoo. A catch-all... z jednej strony to wydajne rozwiązanie, z drugiej jak admin zobaczy tone kont zarejestrowanych z dziwnej domeny to mogą wszystkie polecieć. Xneo links ma (z tego co rozumiem) zakładać konta działając jak normalny user, a normalny user używa konta na live.com, yahoo lub gmailu, nie używa catchall. o2 to słabizna - kiedyś mi tam usuneli normalne konto bo sie przez tydzień nie zalogowałem. Na yahoo nie usuwają kont które kilka mcy leżą odłogiem chociaż to czysty spam.

Nikt nie mówi o masówce ...;) ale z mojego doświadczenia nigdy nie sprawdzaly mi sie konta darmowe. W dzisiejszych czasach domena to nie koszt ;) Podłanczasz do serwera - wykorzystujesz - jak sie zacznie tam dziac cyrk i np obciażac serwer - odlanczasz. Z moich doświadczeń czesto lądowałem oflagowany wlaśnie korzystając z darmowej poczty. Gmail jak najbardziej spoko, konta na yahoo tez mi sie nieźle sprawdzały. Mam doświadczenia z profilami takie że na nie które nie dało się wbic posiadając np konto na hotmailu ;) Domena dodatkowo może by nośnikiem reklamy. Trzy najważniejsze zmienne ip, nazwa użytkownika, mail(domena)

Podłanczasz do serwera - wykorzystujesz

I maksymalnie po kilku dniach domena ląduje na blacklistach. Yahoo i gmail jako domena nie zostanie zablokowana przez admina z oczywistych powodów. Wejdz sobie na stopforumspam.com/downloads/ masz tam "spamdomains" gdzie są wszystkie domeny catchall jakich spamerzy używają. A co do kont na hotmailu - to jeden z najbardziej zaspamowanych serwisów mailowych jakie są - kiedyś była jeszcze możliwość robienia 10 albo 20 aliasów na konto przez co cały spam z GSA szedł przez hotmail i podejrzewam że dlatego w wielu miejscach hotmail poblokowali.

Podłanczasz do serwera - wykorzystujesz

I maksymalnie po kilku dniach domena ląduje na blacklistach. Yahoo i gmail jako domena nie zostanie zablokowana przez admina z oczywistych powodów. Wejdz sobie na stopforumspam.com/downloads/ masz tam "spamdomains" gdzie są wszystkie domeny catchall jakich spamerzy używają. A co do kont na hotmailu - to jeden z najbardziej zaspamowanych serwisów mailowych jakie są - kiedyś była jeszcze możliwość robienia 10 albo 20 aliasów na konto przez co cały spam z GSA szedł przez hotmail i podejrzewam że dlatego w wielu miejscach hotmail poblokowali.

Ja nie mam takiego problemu bo często zmieniam ip - co 10 - 15 minut na neostradzie :) ale sprawdzę twój pomysł zaraz bo trzyma się to kupy ;) - jeśli chodzi o pocztę na yahoo i gmail ręcznie klepiesz konta czy polecasz jakiś soft ?

Wersja demo ( dostępna dla każdego) działa tak samo jak standard i premium tyko wolniej i na mniejszej ilości skryptów.

Wolniej tz JAK WOLNO? Ja ma win 7 64 bit i ten Rosynant 2,6 to nawet osiodłać (skonfigurować) się nie da - wpisuję coś z klawiatury (tytuł projektu) i czekam, czekam, czekam jeszcze trochę, ... o pojawiło się z zawrotna prędkością gdzieś z 2 minuty po kliknięciu w klawisze. Nie mam jak go przetestować i doprowadzić do linii startu a nie mówiąc o mecie - prędzej mi to demo zdechnie.

Jest tam jakiś Browser.exe to ustrojstwo muli strasznie. Cały soft jest 32 bitowy. Jak ktoś wie jakiego pieprzu użyć by szkapa ruszyła po 64 bitami to byłbym zobowiązany.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Z tym muleniem się programu to coś jest na rzeczy ale to raczej nie z powodu 64b. Jedną kopię mam na win7 64b i chodzi ok. Natomiast na innym serwerze z win 2008 chodzi tak jak pisał Grey Ronin.

Edytowane przez lumbo

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y