Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanko w sprawie zaznaczenia funkcji w xneolinksie

ustawienia programu ---> ustawienia systemu ---> włączyć ponowne uruchomienie

Testował ktoś działanie tej funkcji ?

Czy np jak sam serwer się zrestartuje to ponownie się uruchomi xneolinks i dokończy projekt ?

Czy do czegoś innego działa ta funkcja ?

1. Jeśli serwer zrestartuje się soft sam nie wystartuje ale kiedy Ty to zrobisz (klikniesz w plik .exe) to soft zapyta cze dokończyć poprzedni projekt, jeśli klikniesz NIE to usuniesz wszystkie dane niedokończonego projektu, klikniesz TAK soft zacznie linkowanie z tego miejsca gdzie soft został wyłączony, oczywiście wszystkie dane zostaną zapisane.

2. Opcja ponowne uruchomienie służy do automatycznego restartowania wątków metoda wyłączenia przeglądarki w calosci bez restartu interface w przypadku kiedy pracuje się z CMS, URL który zawiesza przeglądarkę, inne

3. Obecnie ta funkcja jest mało aktualna w przypadku postera pojedynczego wątku który można wyłączyć bo w nowej wersje wątki przeglądarki po zawieszenie restartują się samoczynnie bez wyłączenia tej opcji dodatkowej, ale można tą opcje stosować co 1 h - 40 min ( tak działają moje kopie oraz kopie testowe koderów) na przykład profilaktycznie bo nie zawsze auto-zamykanie zawieszonych okien przeglądarki może działać skutecznie i często zamykanie okna nie może zostać zrobione bez całkowitego wyliczenia przeglądarki. Własnie to i robi funkcja : ustawienia programu ---> ustawienia systemu ---> włączyć ponowne uruchomienie. Dodatkowo ta funkcja działa inteligentnie, czeka na zakończenia działających wątków tak aby nie tracić miejscówki a wyłącza przeglądarkę tylko wtedy kiedy już aktywnych wątków nie ma a tylko te zawieszone okna przeglądarki. Na wielu miejscówkach są wirusy, złe napisany kod, jakieś kilogramowe pliki, zawieszenia okna przeglądarki zdarza się dość często niezależnie jaka to przeglądarka.

Max mam pytanie czy jeśli kupie xRummer i odpale Xevil to on rozwiaże sam wiekszośc captchy w Xneolinksie? Czy wtedy można zredukować koszty captchy do minimum ? Czy to działa na jakiejś zasadzie że muszę program nauczyć rozwiazywania albo stworzyć baze żeby on to rozwiazywał ?   Na filmiku widzę coś zwiazanego z antigate czy w takim wypadku są potrzebne kredyty na tym serwisie ?

Max mam pytanie czy jeśli kupie xRummer i odpale Xevil to on rozwiaże sam wiekszośc captchy w Xneolinksie? Czy wtedy można zredukować koszty captchy do minimum ?

Nie wiem czy większość, ale Xevil dość dużo rozwiąże. Koszt captchy można mocno zredukować.

Czy to działa na jakiejś zasadzie że muszę program nauczyć rozwiazywania albo stworzyć baze żeby on to rozwiazywał ?

Nie. Odpalasz Xrumer i Xevil, ustawiasz hosts i tyle. Zresztą, wszystko pokazane na filmiku MaxPana. Z tego co mi wiadomo nie musisz mieć kredytów w antigate, choć ja mam tam konto więc nie wiem czy tak jest na pewno.

U mnie tak wygląda Xevil i ilość rozwiązań:

xevil.jpg.8215f698de4d11a63dc9cbbd651c90fe.jpg

Wynik bardzo fajny w mojej opinii.

dzięki. Jeszcze jedno mi się przypomniało - gdzie w ustawieniach odznaczyć tworzenie "Snapshots pages"? Może już ślepawy jestem ;) ale mam 4 kopie hulające non stop a w jednej z nich nie mogę pozbyć się tworzenia tych zrzutów. Tworzy się masa śmiecia, którego nie chcę.

Na wszystkie platnosci które przyjmuje Avangade wystawiane są FV przez firmę która tą płatność pobiera czyli Avangade co zresztą i piszę jak płacisz :

"Zamówienie jest realizowane przez firmę Avangate, autoryzowanego resellera oraz sprzedawcę produktów i usług dostępnych w tym sklepie. Avangate BV | Prins Hendriklaan 26 II, 1075 BD, Amsterdam, Netherlands"

Ale również :

Elektroniczne wyciągi z PayPala są zgodnie z prawem unijnym fakturami VAT i mogą stanowić potwierdzenie poniesienia wydatków tak samo, jak innego rodzaju faktury czy wyciągi bankowe. Taką możliwość daje również prawo polskie. Co za tym idzie jeśli przedsiębiorca posiada wyciąg z PayPala może na jego podstawie zakwalifikować wydatek do kosztów uzyskania przychodów.”

Źródło :

http://www.infakt.pl/blog/10-kosztow-bez-faktur/

Jak będziesz miał kontrolę to z pewnością nie przejdzie wydruk z PP, że przelałeś $10 na jakiś mail w stylu zenek@mail.com ;) a z pewnością taki wydruk nie jest fvat na gruncie polskiego prawa podatkowego, bo fvat w Polsce musi mieć wskazaną kwotę Vat w zł polskich (inna waluta jest niedopuszczalna), a poza tym muszą być dane identyfikujące wystawcę i musi on być zarejestrowanym podatnikiem VAT.

W przypadku XN nie wiadomo w ogóle komu się płaci. Tym sposobem to każdy by mógł sobie założyć dwa konta PP i co miesiąc przelewać z jednego na drugie tysiące $ i twierdzić, że to są koszty ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Czytaleś co napisano wyżej. Więc napisze jeszcze raz Xneolinks sprzedaje Holenderska firma która i wystawia EUROPEJSKIE FAKTURY. Oczywiście z VATem, Jeśli chodzi o fakturowanie wyciągów z PP to jesteś delikatnie mówiąc niedoinformowany.