Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po  wielu próbach dziesiątkach wybuchów szału w końcu muszę poprosić o pomoc na forum:wacko:. Powiem szczerze ,ze jestem zrozpaczony obecna sytuacją. Kupiłem program ,który miał ułatwić i zautomatyzować pracę a jak narazie  spowodował tylko u mnie straty finansowe  oraz nerwicę. 

Przekopałem internet na temat właśnie pomocy do xneo i nic nie widać tylko każdy piszę ą - ę jaki to jest super program. 

Niestety w moim przypadku jest inaczej i problem dotyczy głównie jego skuteczności.

Od dłuższego czasu zajmuję się ręczną budową  list ale z racji ,że to syzyfowa praca ponieważ skuteczność programu też była nikła to udało mi się zdobyć program o nazwie Gscraper + 40 proxy. 

Nie chodzi o to by ktoś dawał mi za darmo listy bo to żadna rewelacja ponieważ kupiłem ten soft z myślą o przyszłości i zależy mi na tym aby nauczyć się je budować.

Obsługi uczyłem się z poradnika  + potem zweryfikowane było to przez człowieka który się zna i według niego wszystko jest dobrze poustawiane.

Programu ustawienia xneo też były sprawdzane przez fachowców i u nich wszystko działa.   U mnie niestety nie działa nic a pod spodem zamieszczam dowody.

5o__HUOQRwaAX66cfFdmuA.png

Eq1rCZXOQF6jHr1KLHyGQA.png

sjWUqYoAT-mSKGr0-deytQ.png

był też okres kiedy miejscówki zbierałem ręcznie wyniki odrobinę lepsze ale czas pracy to pół dnia :| rekordem jest chyba 6 utworzonych  linków

Czego wiec oczekuję?

Bardzo proszę o jakieś wskazówki bo tak jak mówię na chwilę obecna to  najgorsza chyba inwestycja jaką wykonałem i po prostu nie wiem co dalej robić jestem bezradny.

Captacha znika czas znika pieniądze znikają a efekty żadne :| 

Nie mam tego programu, ale po tym co wkleiłeś to widzę że Jesteś chyba w posiadaniu ogromnych baz, tak mniej więcej 100 szt to na prawdę na takiej bazie można wyciągać jakieś wnioski.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

1. Jesteś na forum już drugi rok a dalej zakładasz tematy gdzie leci ( tym razem poleciało w dziale pozycjonowanie i optymalizacja nie mający nic wspólnego z narzedziami), Przeniosłem, połączyłem.

to udało mi się zdobyć program o nazwie Gscraper + 40 proxy

Xneolinks w wersji standard nie ma harwestera, więc owszem listy trzeba robić zewnętrznym programem. Ale nauka harwestowania to w ogóle osobny temat, trzeba mieć wiele podstawowej wiedzy, a z całym szacunkiem do Ciebie (analizując co piszesz na forum Xneolinks tej wiedzy nie masz w ogóle, więc musisz się nauczyć najpierw podstaw harwestowania, pisania precyzyjnych footprintów, inne

Nie chodzi o to by ktoś dawał mi za darmo listy

Ale własnie to i robi ekipa co 30-40 dni dając nową darmową listę.

Ale ta lista nie służy do spamowania a własnie do pokazania jakie miejscówki należy harwestować

Dodatkowo są nawet listy podstawowych footprintów do obsługiwanych CMSów.

Programu ustawienia xneo też były sprawdzane przez fachowców i u nich wszystko działa

Sam napisałeś gdzie leży problem, więc oczekujesz czego? Szkolenia?

jest chyba 6 utworzonych  linków

To jakim cudem co miesiąc wykładana jest lista 5k sukcesów?

no u mnie program absolutnie nie działa. Jak jak mówię już normalnie płakać mi się chce. Po tej całej ich aktualizacji to nic się nie zmieniło z wyjątkiem stabilności oczywiście na minus oraz to ze nie otrzymano listów ( co jest nie prawdą bo przeprowadziłem śledztwo i program  po prostu nie wysyła danych) teraz zamieniło się w błędy typu błąd rejestracji przekroczono limit rejestracji. 

Ja nie mówię ,ze program jest zły bo jego opinia z powietrza się nie wzięła ale na chwile obecną to tak jak napisałem jest DRAMAT! 

Tutaj masz wynik z teraz.

fVQmrvlaRIGqXkZjiHSI1w.png

Max ja  niechce się kłócić ja potrzebuję pomocy. 

Ty naprawdę nie masz podstaw, a w tym temacie ja nie jeden raz psiałem, że na pierwszy soft SEO Xneolinks raczej nie nadaje się.

p.s Zgodnie z regulaminem Avangade Miałeś (masz) 15 dni na zwrot .

Max ja  niechce się kłócić ja potrzebuję pomocy. 

Ale ja nie mam czasu na szkolenia Ciebie z podstaw wykorzystania softów SEO, harwetsowania, pisania fooprintów, budowania list.

Więc nie rozumiem jak w inny sposób mogłem by Tobie pomóc.

no ale słuchaj jak szukam miejscówki po Footprint tak jak ktoś mi pokazywał. to nie jest tak ze wrzucałem byle "gó**o" w program i płacze. na 100 domenach by mieć 6-7 linków góra to coś jest chyba nie tak prawda? Tam na forum pytałem ale nikt mi pomóc nie może ( rozumiem taka polityka forum bo jestem standardem) dlatego szukam pomocy bo skoro ludzie mówią ze maja 20-30% to to jestem w stanie zaakceptować no ale na boga nie 1% :|  skończmy może robienie napięcia podrzuć może jakieś linki coś co warto bym przeczytał jakiś poradnik czy coś.  A kupiłem ten soft ponieważ jest mi potrzebna taka maszyna do zautomatyzowana pracy.

@up wrzuć 10k linków i wtedy weryfikuj skuteczność softu :)

Pewnie masz 100 linków z Polskich for, gdzie jest tekstowe zabezpieczenie. Zapewne w xneolinks musisz dodać odpowiedzi na te pytania i za moment okaże się, że program zostawia linki :)

• Like 2

@Pientryk Nie ma żadnej spinki, autorzy dają soft który ma działać. Co Ty z nim robisz to już Twoja sprawa. To że inni maja 20-30 a Ty 1% to zgadnij gdzie jest problem? Twój problem nie jest w tym, że nie wiesz jakie przyciski przyciskać w Xneolinks. Twój problem w tym, że Ty w ogóle nie wiesz na jakiej zasadzie działa każdy soft seo. W dziale dokumentacja na górze forum Xneolinksa masz instrukcje jakie przyciski wciskać, ale to w Twoim przypadku nic nie załatwi. Mówiłem to Tobie to już wiele razy. Nie masz podstaw w ogóle. 

Musisz lub sam tego nauczyć się, lub kogoś poprosić. Na pewno Ekipa Xneolinks nie będzie Ciebie uczyć podstaw SEO.

13 minut temu, Dralik napisał:

@up wrzuć 10k linków i wtedy weryfikuj skuteczność softu :)

Pewnie masz 100 linków z Polskich for, gdzie jest tekstowe zabezpieczenie. Zapewne w xneolinks musisz dodać odpowiedzi na te pytania i za moment okaże się, że program zostawia linki :)

no własnie nie bo na  te pytania  odpowiadam ręcznie 

no własnie nie bo na  te pytania  odpowiadam ręcznie 

Ale oprócz pytań żywe forum mają jeszcze dodatkowe pola, jakieś skrypty jawa niestandardowe, rozwijane listy, pomylone celowo nazwy pól w kodzie stronie, 

Żywe forum zabezpiecza się indywidualnie, dla tego te forum i "żyją" a Ty myślisz, że jak ręcznie wpiszesz captcha to już załatwia sprawę. Nie załatwia bo było by to zbyt proste. Owszem można napisać makros i nauczyć Xneolinks dodawać linka na każdym forum, tylko problem polega na Tym, że Ty nie wiesz jak to zrobić.

Ale powiem więcej jak nawet napiszesz szablon jakimś cudem a będziesz "nieprofesjonalnie" spamować to forum, to admin w ten sam dzień zmieni coś w kodzie formy rejestracji i szablon przestanie działać ( te zmiany zazwyczaj nie widoczne okiem, a kod strony Ty nie sprawdzasz przecież). Wiem bo sam siedzę i pisze mody pod każde forum na które chce wejść później automatem, Są to praca wymagająca wiedzy, czasu.

Mam taką swoją listę  forum(portali) na których jest możliwość robić to co chciałem by, więc DO KAŻDEJ MIEJSCÓWKI trzeba było pisać większą lub mniejszą modyfikację a jeszcze częściej trzeba poprawiać już zrobioną. Zrozum Xneolinks "z pudelka" dodaje do "pudełkowego" CMS + podstawowe zabezpieczenia typu jawascript popularny jakiś, tekstowa caprcha ( jeśli ma ją w bazie, inne), jak tylko admin forum zrobi coś unikalnego, autorskiego, często niewidocznego okiem beż spojrzenia w kod - Xneolinks "z pudelka" nie doda linka.

Zacznijmy od tego, że na forum XN jest darmowa baza - coś ok. 10 000 linków - powinieneś z tego mieć z 5000 sukcesów. Zapuść blast na tej darmowej bazie i zobacz co się dzieje. Jak będzie szło dobrze to znaczy, że masz lipne listy, ale soft masz dobrze ustawiony.

• Like 2

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Witam szczerze mówiąc to nie wiedziałem ,że wystarczy   cokolwiek nawet pole z wyborem kraju i Xneo już sobie nie poradzi sam bez zaprogramowania mu tego pola. Ja głównie stosowałem fora na skrypcie MyBB oraz vBulletin i możliwe ,ze dlatego taka słabą skuteczność ponieważ te serwisy rzeczywiście miały  pola z wyborem czy coś do wpisania. Chociaż trochę dziwne bo xneo  powinien uzupełniać tylko pola wymagane czyli niezbędne a nie wszystkie.   Dziś przetestuję inne skryty i mam cichą nadzieje ,ze chociaż te 15 % uda się. Przetestuje phpbb3 z tym ,ze tu bardzo duzo stron ma zamknięte wejście aby zoabczyc profil :|