Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

A jak wygląda sprawa przenosin licencji? Przypisana dożywotnio do jednej maszyny czy można przenosić bez ograniczeń czy jak?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

jest jakas sensowna baza domen w PL na chwilę obecną?

Autorzy nie będą dawać bazę polskich miejscówek dla wszystkich użytkowników programu to było by bez sensu posunięcie

Niema problemu robić sobie takie bazy samemu( lub łączyć się w grupy), ale warto pamiętać o uzupełnieniu bazy pytań-odpowiedzi ( soft sam może te pytania zbierać).

Na forum są footprinty do harwestowania baz.

potwierdzenie ksiegowan platnosci z paypal nie przejda

Zmień księgowego

• Like 2

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ale warto pamiętać o uzupełnieniu bazy pytań-odpowiedzi ( soft sam może te pytania zbierać).

Max, jak działa ta opcja? Mam ją włączoną. Przemieliłem już z 70tys. adresów i wygląda na to, że nie zebrało żadnego pytania. Jaki to jest parser z dialogiem, a jaki bez dialogu?

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

potwierdzenie ksiegowan platnosci z paypal nie przejda

Zmień księgowego

Mój też twierdzi, że jak będzie kontrola z US to to nie przejdzie. Nie ma żadnego innego dokumentu, to nie wiadomo za co i komu kasę dałeś. Trzeba mieć jakąś podkładkę, że kupiłeś coś dla rozwoju firmy a nie po prostu wydałeś kasę.

Nie ma problemu jak masz jakiś invoice, robisz sobie fakturę wewnętrzną, spinasz wszystko z potwierdzeniem płatności i jest ok (kontrole z US mi się tego nigdy nie czepiały).

Edytowane przez salab

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Jak nie można jak można.

Wystawiasz dowód wewnętrzny. Jeśli nie masz faktury lub rachunku. Nie możesz wtedy odliczyć vatu ale możesz dochodowy.

Np. Kupujesz sobie komputer wydajesz 3tys. ale nie dostajesz faktury bo przedsiębiorca ma cie w 4 literach nie dostajesz też rachunku.

Ale masz w przelewie komu zapłaciłeś i co otrzymałeś.

I co teraz ?

Księgowa mówi idź poproś zadzwoń może policje naślij. Nie wystawiasz dowód wewnętrzny podpinasz przelew z paypala lub z banku. tak aby był dokument świadczący za co zapłaciłeś i koniec.

"ale nie dostajesz faktury bo przedsiębiorca ma cie w 4 literach nie dostajesz też rachunku"

a świstak siedzi

"Ale masz w przelewie [...] i co otrzymałeś."

a to jest tekst dnia :)

Powodzenia przy kontrolach z US

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

@blake to nie chodzi o ksiegowego ale o lokalny urząd skarbowy. moge powiedziec ksiegowemu zeby to zaksięgował, ale potem przy kontroli i tak US to zakwestionuje

Jeżeli jest to zakup związany bezpośrednio z prowadzoną działalnością z krajów III świata (czy jakoś tak to się nazywa :) ) to co zakwestionuje? Będziesz musiał udowodnić tylko, że jest to niezbędne do pracy i tyle. Co innego jak masz w PKD wpisanie pielenie ogrodów... no to rzeczywiście, można się zastanawiać.

@NoTo :hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!