Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

W wiadomości prywatnej pokazałeś mi nie licensję a email konta i login na forum, jesteś pewien, że klucze przypisane do tego email a nie do email PayPal z którego płaciłeś? Jest w panelu klienta zakładka gdzie są klucze tam i email.

Film z szkolenia najpierw ma być zmontowany później będzie udostępniony w skrzynkę osoby która chce przez przycisk "Wsparcie" na forum

Kiedy film będzie gotowy wtedy będzie informacja na forum Xneolinks.

p.s obiecałem jeszcze dla osób zupełnie początkujących szkolenie dodatkowo, może w przyszłym tygodniu to zrobimy.

Dokładnie tak zrobiłem. Zarejestrowałem się na szkolenie na email na który była licencja. Dopiero później wyszło, że Paypal email musi być ten sam a są inne.

No dobrze, nieważne, mam nadzieję, że sprawa wyjaśniona. Może w końcu zacznę używać Xneolinks'a :)

• Thanks 1

Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl

• 2 tygodnie później...

Wersja Xneolinks 4.3.0.4 i 4.3.0.5

Changelog

• Usprawniono opracowanie błędów w MyBB CMS ( banowanie IP, banowanie poczty).
  • Usprawniono algorytm PHPBB2 CMS.
  • Przed ponownym linkowaniem dodano test ocr.
  • Usprawniono dodatek 'Linki dyzajner".
  • Pracy nad stabilnością.
  • Wizualne zmiany.
  • Poprawiono integrację z najnowszą wersja Telegram.
  • Poprawiono logi "nieudanych" w formacie .txt.
  • Usprawniono analizowanie wolnego miejsca na HDD i SSD.
  • Dodano nowe dane domyślne, teraz zapisywanie tekstowych captcha będzie bez okna dialogowego.
  • Poprawiono makros %httphomelink%, teraz makros pracuje z certyfikatami https.
  • Poprawiono logikę makrosa [if=text].
  • Teraz po API capmonster można można pracować i bezpośrednio z Xevil.
  • Poprawiono błąd który przy szybkim kopiowaniu dużej ilości danych mógł zamykać okno programu.
  • Usprawniono algorytm testowania linków na nofollow i blokowanie w robots.txt
  • Usprawniono logikę testowania CMS.
  • Like 1

Uruchamiał może ktoś Xneolinksa na Win 2016 serwer? Po latach zachciało mi się przenieść soft na wirtualkę. Rozpakowuję nową wersję. Klikam i zero reakcji. Może do uruchomienia potrzebne są jakieś dotnety albo visual c++ ?