Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

@jamesisko Co miesiąc trzeba płacić opłatę licencyjną 10$. Wchodzisz na ich forum, na górze wybierasz "Cleint Area" -> "Zarządzanie zakupami" i tam musisz to opłacić. Jak zapłacisz to chyba do 48 albo do 72h aktywują Ci lickę na 30 dni.

Aaaa, i jeszcze druga sprawa: jeśli przeinstalowałeś soft na inną maszynę, to musisz zrobić reset klucza licencji, i aktywować soft na nowo

Edytowane przez Młynek
  • Thanks 1

• 3 tygodnie później...

Uczę się Xneolinksa ale im więcej działam tym więcej mam pytań. Wykonałem 4 projekty na silniku joomla na listach dostarczonych przez twórców. Linkowałem domenę A

Projekt 1 - baza styczeń 2019 - sukcesy 140

Projekt 2 - baza kwiecień 2019 - sukcesy 140

Projekt 3 - baza czerwiec 2019 - sukcesy 170

Projekt 4 - baza wrzesień 2019 - sukcesy 220

Tak wiec do domeny A udało się wysłać 670 sukcesów. 

Wyciągnąłem wszystkie 670 sukcesów i zrobiłem z tego bazę. Dlaczego jak linkuję domenę B mam zaledwie około 250 sukcesów? Nadmienię, że mam 10 dedykowanych proxy. 

Czy czegoś nie rozumiem ? Czy coś robię źle ?

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Przeglądnij raport odnośnie stron, gdzie nie udało się zarejestrować/zamieścić link - to zobaczysz dlaczego.

Część miejsc może już nie istnieć, albo być już zamknięte na rejestrację. Mogą też być problemy z pocztą.

Publiczne miejscówki mają to do siebie, że szybko padają. Nie licz, że na bazie ze stycznia czy czerwca będziesz mieć 100% skuteczności.

Może też za dużo wątków w stosunku do możliwości maszyny?

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Tak na palcach nikt Tobie nic nie powie, trzeba paczyć logi i na miejscówki. Przyczyn może być 100 również te które  Oxan_20 wymienił. 

Niektóre z nich

Ban po IP 

Ban po email ( nawet domenie)

Zmieniona tekstowa captcha

Zmieniono coś w formie rejestracji, postingu

OCR nie rozwiązał captcha za tyle prób ile ustalono w Xneolinbks

i wiele, wiele innych....

@toja Nie linkujemy z baz podstawowych, wykładanych na forum. To przykładowe bazy pod testowe blasty, pod pisanie fotosów pod własne harvesty (na podstawie tych przykładowych miejscówek).

Jeśli chcesz mieć efekty to musisz robić własne listy. Po Twoim pytaniu wnioskuję,  że pewnie podlinkujesz docelową wprost, a potem zapytasz dlaczego nie jest "na zielono".

Edytowane przez s_matysik

Cytat

Skoro Xneolinks nie jest  magikiem prędkości

na dedyku za ok 20 USD może zrobić do 3k linków w 24h, na tanim VPS do 1000. Potrzebujesz więcej?

Co do bazy, jeśli baza wystawiona dla wszystkich użytkowników to staje się bazą publiczną,  a co za tym idzie nie polecam docelową z niej linkować.

Baza publiczna Xneolinks to baza podglądowa, ona nawet podzielona na CMS, żeby każdy mógł zobaczyć gdzie i w jaki sposób Xneolinks może dodać link. Ta baza  + przykładowe footprinty na forum to doskonała podstawa do zrobienia własnej listy.

42 minuty temu, s_matysik napisał:

@toja Nie linkujemy z baz podstawowych, wykładanych na forum. To przykładowe bazy pod testowe blasty, pod pisanie fotosów pod własne harvesty (na podstawie tych przykładowych miejscówek).

Jeśli chcesz mieć efekty to musisz robić własne listy. Po Twoim pytaniu wnioskuję,  że pewnie podlinkujesz docelową wprost, a potem zapytasz dlaczego nie jest "na zielono".

Od dziś zajmę się robieniem własnych baz. Wiem, ze na początku będą problemy jak z wszystkim, przynajmniej mając taki zasób wiedzy jaki ja mam.

31 minut temu, MaxPan napisał:

na dedyku za ok 20 USD może zrobić do 3k linków w 24h, na tanim VPS do 1000. Potrzebujesz więcej?

Co do bazy, jeśli baza wystawiona dla wszystkich użytkowników to staje się bazą publiczną,  a co za tym idzie nie polecam docelową z niej linkować.

Baza publiczna Xneolinks to baza podglądowa, ona nawet podzielona na CMS, żeby każdy mógł zobaczyć gdzie i w jaki sposób Xneolinks może dodać link. Ta baza  + przykładowe footprinty na forum to doskonała podstawa do zrobienia własnej listy.

Jasne, ze 1000 wystarczy.

Dacie mi jakieś wskazówki pod footprinty. Wiem, że na forum xneo są już przykładowe. Wiem, że należy je rozbudować o nowe wytyczne pod harvest.

Czy nowe miejscówki mogę również zdobywać przez XNEO? Jak obsługiwać go pod harwest ? Aktualnie mam go uruchomionego do linkowania.

Cytat

Dacie mi jakieś wskazówki pod footprinty.

Na forum masz przykładowe, przeczytaj jak ich rozbudować innych wskazówek oprócz listy gotowych nie znam.

Cytat

Czy nowe miejscówki mogę również zdobywać przez XNEO?

Nie rozumiem pytania

Xneo działa na gotowej bazie. Musisz użyć jakiegoś harvestera aby wyszukać sobie nowe miejsca pod swoje linki.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Dnia 12.11.2019 o 00:12, Maksiulek napisał:

Xneo działa na gotowej bazie. Musisz użyć jakiegoś harvestera aby wyszukać sobie nowe miejsca pod swoje linki.

Czego ty używasz do harwestu ?

Chcę dodawać linki na blogspot na blogi, które mają wiele lat. Czy sugerujecie robić takie rzeczy? Chcę zwiększyć w ten sposób naturalność linkowania. Czy mogę dodawać linki na blogspota z Xneolinks ?

Ja też nadal z początkujących... ogarnąłem już normalne linkowanie - teraz chciałbym żeby XNEO z utworzonych wcześniej loginów i haseł  linkował z utworzonego loginu. zaznaczyłem "tryb istniejącego użytkownika"  wipsałem domeny, loginy i hasła ( nie wpisałem PROXY) i zapisałem te sto domen w projekt o nazwie maciek - i teraz nie wiem jak puścić linkowanie zeby XNEO używał tych utworzonych loginów.???? Jak to uruchomić???

Czy powodem jest brak wpisania proxy w tabelce??? mam 10 proxy i zastanawiam się które wpisać??? a może wpisać poprostu moje IP?? Proszę o jakąś podpowiedź....

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.