MaxPan Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Ja używam Xevil Beta ( z Recaptcha2) + 2captcha. Xevile stoją na dedykach i na nich wysyłam captcha z Xneolinksów. 1 Xevil na mocnym serwerze potrafi obsłużyć bardzo wiele Xneolinksów. Testowałem nawet 20 szt Xneolinksów na 15 watkach każdy - 1 Xevil na 100 watkach Recaptcha2 i działało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Od 29.11.2019 godzina 00.01 po 30.11.2019 godzina 23.59. Obniżono cenę Xneolinks Standard i Xneolinks premium o 30%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 @MaxPan podesłałbyś aktualnie sensowne ustawienia xneo? Serwer niestety musiałem wziąć o jeden słabszy, bo te mocniejsze się skończyły jak kupowałem. W proxy podaję listę moich proxy + co zaznaczyć w kratkach obok? Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Zakładam, ze to te słabsze Kimsufi bo o nich pytałeś w PW, wiec pracuj na ok 15 watkach. Proxy z buyproxies wklejasz z lewa z prawa zaznaczasz "Wykorzystywać proxy', Wykorzystywać proxy do post-get zapytań. Testować proxy można po wklejeniu przyciskiem obok (taki talerz podobny do anteny satelitarnej). Zmieniać ustawienia w testowaniu wciśnij trybiki w tym samym miejscu. Proxy dodajesz standardowo proxy:port:login:hasło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolKras80 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Witajcie forumowicze. Czy wie ktoś cokolwiek na temat szkolenia dla początkujących z tego softu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Darmowe szkolenie było całkiem niedawno a nowe będzie w połowie przyszłego roku. Takie szkolenie robimy raz do roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolKras80 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Dziękuję za odpowiedź. To czekam. Mam nadzieję że podasz info na forum, będę obserwować wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 W przyszłym roku o czerwca, lipca, sierpnia więc długo będzie tego czekania . Ale oczywiście napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejus Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Witam kolegow, Podpowie ktos jak polączyć xevila do xneolinksa. Troche tego nie ogarniam. Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 W dziale "dokumentacja" jest instrukcja z obrazkami, w sofcie jest nawet API dedykowane tam nie ma co podłączać. Jeśli Xneolinks i Xevil stoją na jednym serwerze to w zasadzie wszytko dzieje się automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejus Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Tak, czytałem dokumentację. Xneolinks i Xevil stoją na jednym ( zdalnym serwerze) Skąd mam wziąć "Klucz CapMonster/Xevil ? I drugie pytanie: Mam drugą licencję Xneolinksa na komputerze stacjonarnym - czy Xevil na zdalnym serwerze może obsłużyć obie licencje Xneolinksa (jedną na komputerze stacjonarnym, drugą na serwerze zdalnym) ?? Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 16 minut temu, Maciejus napisał: czy Xevil na zdalnym serwerze może obsłużyć obie licencje Xneolinksa Może obsłużyć wiele seosoftów na różnych serwerach. W Xevil możesz ustawić publiczny ip zamiast lokalnego, możesz też ustawić klucz zapieczeń. W xneo podajesz ip i klucz zabezpieczeń. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Czy ma ktoś oprócz mnie problem z połączeniem się z pocztą na o2 ? SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Dralik nie podpowiem nie pracuje z o2. Długo oczekiwane zmiany w panelu klienta Już teraz można samemu w panelu klienta resetować licencje ( nie częściej jak 2 razy miesięcznie na jeden klucz). Płatności abonamentu automatycznie akceptowane zazwyczaj do 5 min po platnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejus Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Używam Xneolinksa do pozycjonowania kilku moich stron oraz znajomych, nie jestem pozycjonerem. Korzystam z PROXY a zastanawiam się nad VPN - czy ktoś pracuje na Xneolinksie używając VPN-a??? CZy polecacie takie rozwiązanie? Jeżeli jesteście zadowoleni to proszę o propozycję dobrego VPN-a pod Xneolinksa. Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi