Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie ...czy moge np. Zrobić przerwę w płaceniu abonamnetu na miesiac i pózniej znów zacząć płacić ??

na 99% ze tak, ale zapytam dokładnie ile czasu można nie płacić, w xR można nie płacić rok po roku licencja wygasa.

Czy jak zharvestuje listę Gscraperem to mozna ją wrzucić do softu a on zamieści linki gdzie sie da?

można ale problem będzie w captcha, lub ręcznie (wtedy bezplatnie), lub CS a co nie rozpozna wtedy na zewnętrzny a to może kosztować na dużych ilościach. Dla tego oni mocno teraz zajmują się swoim harvesterem on ma automatycznie sprawdzać jaki to skrypt i tylko obluzgiwane zapisywać. Doprowadzenie do wersji finalnej harwestera to obecnie priorytet w ich działaniach. Harwester dostana tylko użytkowniki wersji premium.

Sebastian już dostał wersję demo czy musi kupić ?

;)

• Like 6

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak webmoney też będą akceptować.

Paweł nie dostał, ale licząc że on teraz reklamuję się jako najlepszy blog SEO wolałem napisać, że jest wykluczony :D

Przed zakupem każdemu polecam zamówić demo, to nic nie kosztuje a zakup będzie bardziej przemyślany.

A co tu myśleć, cena zaporowa nie jest. Niestety nie mam kompa z windą7+ te starsze na viście a nowe na OS. Czyli trzeba zacząć od zakupu nowego pudełka. Cieszy ta przyjaźń polsko-ruska w obecnej sytuacji.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

jasne obecnie 4 serwisów online, CS i CB lub ręcznie. Soft obsługuje i CMSy typu Diskuz oni maja rucaptcha, można zaznaczyć że taka captcha wysyłać tym osobom co rozwiązują w cyrylice captcha. Można ustawiać po ile błędach zmieniać OCR na inny

mw2eaaal.png

• Like 1

Oj będzie wolna chwila po weekendzie to się napisze parę słów na podstawie dema. Max - wiem, że byle g****a ( nie mylić z 'googla') byś nie promował, coś więc na rzeczy musi być. Mam nadzieję, że demo nawet mimo swojego ograniczenia pozwoli dobrze zapoznać się z możliwościami wersji pełnej.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Jak wygladają kwestie przypisania i weryfikacji licencji? Czy można przenosić dowolnie na inne maszyny tak jak np. w zenku, czy co miesięc jak w scrapebox, czy może na stałe przypisane do jednej maszyny i nie ma zmiłuj się?

Edytowane przez automatyk

Już odpowiadam :

Przejęcie z wersji standard na premium to opłacenie różnicy i nic więcej. Można to zrobić w dowolnym czasie, ale przy opłaconym abonamencie.

Można nie płacić abonamentu przez rok, po roku trzeba lub zapłacić minimum za 1 miesiąc lub licencja wygasanie.

@aytomatyk licencje można przenosić 2 razy miesięcznie bezpłatnie, ale juz jest pisany panel zarządzania licencjami gdzie użytkownik bez udziału supportu będzie mógł sam sobie przenosić licencje ile raz chce.

Siciliano jeśli demo będzie niesatysfakcjonujące dam Tobie dostęp do mojego VPS gdzie sobie po-korzystasz z wersji premium.

DEMO okrojone głownie dla tego, żeby "koledzy" nie przerabiali demo na działająca wersje jak było to w przypadku XR5 :D

Można nie płacić abonamentu przez rok, po roku trzeba lub zapłacić minimum za 1 miesiąc lub licencja wygasanie.

Sorry, że tak nie w temacie, ale na to jeszcze przyjdzie czas. Tak samo jest w XR ? Czyli płacę 1 miesiąc i potem mogę rok znowu nie płacić.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Tak dokładnie zapłacisz 10 USD i możesz rok dalej nie płacić tak przynajmniej pisało na forum BM.

@medox na MAC na wirtualnej też działa.

Kolejne pytania z FB

Czy soft sam znajduje formularz rejestracji?

Tak soft sam znajduje stronę z formularzem rejestracyjnym, jako listę wystarczy dodać dowolny URL w obrębie domeny.

• Like 1