Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Można liczyć, że jego niema to wersja alfa harwestera co nie potrzebuje proxy. Dany wyłącznie do przykładu jak będzie zrobiona wersja finalna. Wersja finalna gotowa już na 80%

Napiszę na suport aby użytkowników z polski jego nie wysyłali. Każdy użytkownik wersji premium dostanie jego jak bedzie gotowy w gratisie bez dodatkowych opląt i abonamentów oczywiście zostanie przetłumaczony na język Polski.

W harwesterze będzie zrealizowany automatyczny rozpoznawacz skryptów które obsługuję xneolinks.

• Like 1

jest jakiś problem z obsługą proxy?

za każdym razem wywala komunikat, że nie dodano proxy i czy kontynuować bez, chociaż są wklejone i zaznaczone żeby ich używać

Mam ten sam problem.

Można liczyć, że jego niema to wersja alfa harwestera co nie potrzebuje proxy. Dany wyłącznie do przykładu jak będzie zrobiona wersja finalna. Wersja finalna gotowa już na 80%

Napiszę na suport aby użytkowników z polski jego nie wysyłali. Każdy użytkownik wersji premium dostanie jego jak bedzie gotowy w gratisie bez dodatkowych opląt i abonamentów oczywiście zostanie przetłumaczony na język Polski.

W harwesterze będzie zrealizowany automatyczny rozpoznawacz skryptów które obsługuję xneolinks.

Wczoraj testowałem harwester. O ile nie chodzi jeszcze tak jak powinien, ale czuję, że będzie naprawdę fajny dodatek do xneosoft. Na razie ma problemy z zapisywaniem wyników, pobieraniem wyników itp. (przy jednym footprincie zapisał wyniki harvestu, ale przy 150 tak jakby się zawieszał na ostatnim footprincie), ale mam nadzieję, że wersja finalna będzie chodziła prawidłowo.

Kiedy można się spodziewać update softu?

niema problemu z prywatnymi proxy z buyproxies.org testowałem, ale trzeba pamiętać, że separator to ; a nie :

Separatora ; zamiast : nie zauważyłem i kopiowałem z buyproxies.org. Dzięki za uwagę.

nie nie literówka była :D odwrotnie . Poprawny format jest w programie w podpowiedzi.. Jeśli nie działa to chodzi raczej o ilość lub blokowanie przez jakiś port.

Kiedy można się spodziewać update softu?

Sam Xneolinks 3.1 będzie jutro ( maksymalnie pojutrze)

Harwester już jest przetłumaczony, dopracowują jeszcze właśnie czeker skryptów ale konkretnej daty mi nie podali..

@up

W programie w podpowiedzi jest ip:port:nick:password. Tak też ściągam z buyproxies.org. Ja mam pakiet 5 proxy dedykowanych, port 80. Czyli teoretycznie kopiuje z buyproxies.org poprawnie. Może port? Ty kupując w buyproxies.org jaki masz port?

Przy update będzie jakaś informacja co się zmieniło? Może być na zamkniętym forum xneolinks. Z harwesterem można poczekać, nie jest to najważniejsza funkcjonalność, a dodatek.

semidedykate to współdzielone a nie prywatne, ale mieli by działać tak myślę. Ten sam błąd to jaki??

Calikiem prawdopodobnie freewail lub antywirus blokuje połączenia przez proxy

Nie dodano żadnych proxy, czy kontynuować bez? - Mniej więcej tak wygląda komunikat

proxy nie są blokowane - na tym samym serwerze GSA SER działał przez proxy bez problemu