Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

@up cena nic tu nie da, co najwyżej będzie tak: większa cena = więcej "spryciarzy" się na nią zrzuci. Jakby nie kombinował to tego nie opanujesz. Listy musiałyby być zakodowane i przypisane do licencji a sam soft z takiej listy musiałby nie zwracać raportów ;) czyli nie wiadomo gdzie nadodawał ;) I tak by to później wyłapywali, ale byłoby trudniej i może większości by się nie chciało lub by nie umieli ;)

Kolejny raz mijasz się z prawdą :D

Dobry harwester to koszt ok 3000 zł do tego $$$ na hindusów i proxy + dedyk za ok 200 USD miesięcznie + koszty administracji + osoba od footprintow.

Czasy kiedy skutecznie harwestowalo się Gscraperem czy Scrapeboxem na publicznych proxy dawno się skończyl

Przecież harvest 50-70tys k2 można zrobić w kilka dni na 100 proxy. Mała ilość wątków+scrapebox za 100 usd i po przefiltrowaniu dostajemy listę na +/-6000. Jedyny problem to szybkość mielenia tej listy za pomocą xneo.

Ja wiem, że wygodniej i szybciej będzie to zrobić na czymś "lepsiejszym" ale jak ktoś nie ma kasy ale ma łeb na karku to sobie poradzi bez problemu.

Co do samej sprzedaży list to coś co staje się publiczne za kilka tygodni będzie g*** warte. Jeśli ktoś sam nie jest w stanie zrobić listy a jego umiejętności ograniczają się do "kupie i walnę" na swoją stronę to nie minie wiele czasu jak to co przyłożył zgłosi do dt.

Edytowane przez wojtekk

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Problem nie w sprzedaży list, a tych co je kupują i za chwilę disralow używają.

Ja bym to zrobił tak:

Listę mogą zakupić ylko i wyłącznie posiadacze Xneolinks (Premium) - już ktoś wspomniał

Specjalna weryfikacja osoby, sprawdzenie konta na PiO itp.

Tyle wymyśliłem, z resztą to będzie 10 osób, więc nic trudnego.

A tak poza tym to skąd ten ból xxxx? Nikt nie każe wam brać tej listy.

Naprawdę polski SEOwiec to ciężki klient :D

Na forum wyłożona była lista 580 AA ( Drupal +Joomla) lista z 23.12. 2014 jako dodatek do listy głównej.

Już dzisiaj widzę plącze czemu niema aktualizacji ( dokładnie tej listy) bo już na niej słaba skuteczność.

Wiec autorzy poprosili mnie abym przekazał : lista darmowa ok 5000+ linków będzie aktualizowana w najbliższym czasie ( nie wiem czy dzisiaj czy jutro) ale nie częściej jak raz na miesiąc w przyszłości.

To że autorzy dają bazę nie oznacza że będą ją każdego dnia aktualizować. Osoby co korzystają z tej bazy ( ja w dalszym ciągu polecam korzystać ze swoich) muszą sobie zdawać sprawę że miejscówka może zostać zmodyfikowana, dodana inna captcha tekstowa ( pytanie-odpowiedz), lub rejestracja może zostać zamknięta. Tak jest z publicznymi miejscówkami.\

p.s jak się okazało osoba co miała słaba skuteczność do każdego kolejnego projektu dawała ten sam mail.

Edytowane przez MaxPan

Foxen.pl nie zgodzę się z Tobą odnośnie sprzedaży list tylko użytkownikom wersji Premium, dlaczego mają nas użytkowników wersji standard dyskryminować? Za to, że pozycjonujemy 2-3 stronki? Użytkownik wersji premium albo sam harwestuje listy lub kupuje od kumpli.

Dobrym rozwiązaniem byłoby gdyby właściciele sklepu zrobili podział list: 1/Dla osób sprzedających magiczne linki TR 2/Dla osób mających swoje projekty 3/Agencji może też produkt z bazą aktualizowaną typu zalaczaną do softu z aktualizacjami z płatną subskrypcją.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Mieszkamy w wolnym państwie więc każdy może kupić to co jest w sprzedaży i na co jest stać :D Więc racja nie można sprzedawać tylko użytkownikom wersji premium, bo tak naprawdę to oni raczej szybsze tą listę zajadą jak osoby co pozycjonują swoje 2-3 strony ( chyba że te będą walić w docelowe i w konsekwencji baza wyląduje w DT) :D.

Prawda jest taka, że jak listę kupi jakiś SEO sklep ( a posiadają ten soft) to zajadą ją "w mrugnięciu oka".

Ja myślę, że jakaś strategie trzeba wypracować. Ja ze swoje strony mogą pomoc w weryfikacji użytkowników i to tylko ogólnodostępnymi sposobami.

• Like 1

Rozbija się o to że zawodowa koalicja zarzynaczy miejscówek dostała w łapska nową zabawkę. Wyrżną miejscówki jak stado kruczków, publiczne, kupione, wyharwestowane - nieważne. Najadą, napaskudzą a potem będą się dziwić czemu program nie jest skuteczny.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Nie może zmienić emailu jeśli dodasz jeden email swój.

Bo niby skąd on weźmie kolejny?? Przed rozpoczęciem projektu soft cashuje email i on znika z okienka. Opcja wykorzystywania swojego email ma być zaznaczona.

Sprawy związane z funkcjonalnością proszę zglaszac na forum ( premium) lub na email (standart) tak jest gwarancja że trafi do autorów.

Bo niby skąd on weźmie kolejny??

Oj, dzieją się różne cyrki. Jeżeli podasz tylko jeden swój mail to po jednym, drugim restarcie softu (a;bo wóasny, al;bo wymuszonym) będzie ok, ale za 3 razem zacznie rejestrować maila na jakimś o2 bo tak miał zaznaczone, albo niby leci bazę, ale robi rejestrację 2888 ze 100 (nagle gubi bazę którą miał ustawioną i tylko z sobie znanego powodu przerzuca się na niezidentyfikowaną bazę stu...)

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!