Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstaluj jeszcze to bo się okazuje NET Framework 4 zawiera błędy. Tu masz link https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=28744

Możesz zainstalować soft na nowo z tego linku co masz w nowym katalogu obowiązkowo na dysku C:\katalog\, dalej zrobić update. Powiem szczyrze nikt inny nie zgłasza takiego problemu z auto-aktualizacją.

• Like 1

Nie odpalałem żadnego pluginu - skąd miałem go wziąć jeśli jest z wersją 3.1 dopiero

W każdym razie już mi się udało zmusić go do aktualizacji, tak jak pisał MaxPan - pobrałem kolejny raz wersję 3.0 do nowego katalogu i z tej nowo pobranej aktualizacja przeszła bez problemu. Dziwne, ale ważne, że działa. Dzięki

Czy ma ktoś problem z generowaniem raportu z linkowania podczas pracy programu?

Chodzi mi o to, że jak generuje raport z linkowania to pokazuje mi inną liczbę linków jak ma być tzn.Sukces.

Stan linków w raporcie się odświeża dopiero jak wyłączę i włączę od nowa soft.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Liczba sukces i liczba linków w raporcie może się różnic ( co więcej ma się różnic) ale ma się wyrównać po całkowitym zakończeniu projektu lub wyłączeniu softu, zakończeniu wszystkich wątków, odebraniu i aktywacji email

We wcześniejszej wersji z tego co dobrze pamiętam to jak na bieżąco robiłem raport to było widoczne tyle linków ile było w Sukcesie.

Linkowanie Zakończono 100 Sukces: 63 <-- zawsze po odświeżeniu raportu była pokazywana ta liczba. Jak wyłączę i włączę to liczna sukcesów na raporcie się odświeża.

Ok może tak jest, ale miałem wrażenie że wcześniej inaczej to wyglądało i na bieżąco pokazywało bo teraz przeleci 10 wątków dalej i raport stoi jak stał.

Edytowane przez studioczystosci

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Napisze jutro koderom aby to sprawdzili jak to wyświetla się. Z tego co widzę na moich kopiach jest OK.

Ale zasada jest taka kończy się projekt mam pełny raport, to ze soft może generować raport w trakcie linkowania to raczej tylko do podglądu czy wszytko OK z projekcie.

Soft jest wielowątkowy robi rożne czynności jednoczenie dodatkowo w pewnej kolejności. Na przykład sukces jest, link jest, ale jeszcze nie jest sprawdzony na noindex czy na nofollow, wtedy jego nie będzie w raporcie ale w sukcesach już tak

Jeśli coś widzisz co uważasz za nieprawidłowe działanie oprogramowania najlepiej zrobić foto i wysłać na support, tak będzie szybsze.

• Like 1

Program bardzo wymagający jeśli chodzi o zasoby sprzętowe, ale linki robi pikne :)

M

Nie wiem czy to kwestia skryptu, listy czy aktualizacji ale mam wrażenie, że nie zamula tak bardzo jak przedtem.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Z ekipa V-Net przez cały wieczór testowaliśmy konfiguracje serwerów, są niuanse przy konfiguracji Freemworka i trzeba ich robić ręcznie, jutro napisze szczegóły.

Po interwencji na moim serwerze soft chodzi już ponad 3 h bez restartów na 25 watkach. Lista to harwest drupala.

na VPsach polecam maksymalnie 20-30 wątków. To jest optymalna ilość jeśli włączona obsługa JAWA, Flash, CSS, JPG jeśli to wszystko wyłączyć soft bezie "śmigać" w 2-3 razy szybsze, ale wtedy tracimy wszystkie atuty tego softu ( przejścia przez unikalne zabezpieczenia jakie nie obsługują inne nie przeglądarkowe softy) . Chyba że pierwszy przebieg robimy na czysto drugi ( po nieudanych) już ze wszystkim

Nie wiem jak po aktualizacji i z tym nowym podprogramem do restartu ale na całkiem wypasionym vps 25 wątków to max.

Jutro będę wiedział (w sumie dziś).

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Testowaliśmy każdy VPS w Vnet dostępny niezależnie wypasiony czy nie 20-30 wątków maks co można uzyskać na VPS, na dedyku ok 50 .

Mój obecny VPS na wersji testowej Procesor E5 6 x 2.1 Ghz Pamięć RAM 25 GB

Przy włączonym jawascript, flash, CSS, JPG

Natomiast na słabszych 10-15 wątkach też chodzi stabilnie.

Tu kwestia prosta lub działamy z włączonym jawascript, flash, CSS, JPG i mamy dostęp do tych miejscówek gdzie inne softy nie wchodzą, lub wyłączamy i mamy prawie zwykła dodawarke ciszą się prędkością.

edycja

kasuje swoją wypowiedź, ponieważ Max edytował swoją i moja pasuje średnio do jego zmodyfikowanej

Edytowane przez Mariusz