Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

W emalu jaki dostałeś było napisano ze soft trzeba instalować tak C:\Xneolinks\, C:\InnaNazwakatalogu\

Projekty soft zbiera w C:\Users\Uzytkownik\AppData\Roaming\XNEOLINKS\data

Warto przenieść soft na dysk c: w katalog główny. Może "zlecieć" licencja, wtedy podaj kod na support i poproś o restart licnesji.

Ną tą chwilę XNEOLINKS (wersja 3.1) to jeden z najlepszych softów na rynku.

Oby go tylko nie scrakowali, paradoksalnie im mniejsza ilość osób ma ten soft tym lepiej dla softu, a cena, koszty z VPS, captcha sprawią, że gimby nie będą z niego korzystać

Edytowane przez janekszeryf

Za chwile ktoś napisze, że to sponsorowana szeptanka :D Soft daje radę ale głownie dla tego, że udało się zebrać dobra ekipę która zna się dodatkowo na SEO.

Jest dużo do zrobienia szczególnie w kwestii zmniejszenia obciążenia zasobów. Jest już gotowe wiele ciekawych CMSow, więc wszytko idzie w dobrym kierunku.

Jest to ciągły wyścig, autorzy CMSow też nie śpią. Obstawiam, że za nie długo na przykład w joomla w ogóle znikną miejscówki bez captcha i jawascript. Tak jak pisałem wcześniej jest już temat na joomla Polska nawet z linkiem nie do Xneo a do innego softu. Dale tego priorytetem są rzadkie CMSy z jawascrip zabezpieczeniami.

Oby go tylko nie scrakowali,

Osoba która pisała zabezpieczenia to osoba z ścisłej czołówki, na razie żaden soft który ona zabezpieczała nie został złamany. Koszty jaki zapłacone za zabezpieczenie i system licencjonowania to 5 cyfrowa kwota w USD.

Tak jak soft ma abonament, nie kosztuje 40 USD a prawie 250, a będzie jeszcze podniesienie ceny w najbliższym czasie więc na początku już cześć niepożądanych klientów odsiano. Ale soft musi mieć użytkowników aby mieć koszty na rozwój, czemu xR dalej jest w TOP?? bo koszty samego abonamentu to przychód ok 300-500k USD miesięcznie, za takie pieniądze można już ścigać się z Google na polu recaptcha i to jak widać skutecznie.

A niech ludzie myślą i piszą co chcą B) , kto ma soft od początku ten wie jaki skok teraz jest w porównaniu do pierwszej wersji, z której sam nie byłem zadowolony, ale dalszy rozwój, bazy dołączone do softu, sprawiły, że zdanie zmieniłem. Wiadomo, że się można przyczepić do wszystkiego, interfejsu, tłumaczeń itp. ale na wszystko przyjdzie pora.

• Like 1

Tłumaczenie zostanie poprawione, pierwszą wersja ja tłumaczyłem osobiście, kolejne nowe funkcje oni już tłumaczyli translatorem.

Ja tez nie mam za dużo czasu a muszę na PIO i na forum pisać, natomiast na e-mail support już daje rade z translatorem bez problemu wiedzą o co chodzi. Z tego co wiem w perspektywie planują zatrudnić na support osobę z znajomością angielskiego, polskiego, rosyjskiego. Bo za nie długo będzie sprzedaż wersji angielskiej. Co mi się podoba się, że na forum użytkowniki z Polski starają się pomoc jeden drugiemu, doradzają, nawet widzę robią wspólne bazy ( dzielą harwest pomiędzy osobami i zbierają sukces).

V 3,2 przejrzę osobiście pod względem tłumaczenia i poprawią tam gdzie są błędy

znowu mały problem u mnie: nie mam tego pluginu do restartowania softu i nie mam pojęcia skąd go pobrać. Nie dostałem, żadnego e-maila, na forum go nie ma (chyba, że jest w dziale gdzie nie mam dostępu - mam dostęp tylko do działu standard gdzie są raptem 3 nowo utworzone wątki). Pisałem już dzisiaj na support ale chyba nie do końca się zrozumieliśmy bo wysłali mi tylko kod do zarejestrowania na forum a drugi raz i tak się nie zarejestruję.

Chyba trzeba będzie się przesiąść na premium szybciej niż myślałem...

I jeszcze pytanie - co z tym polem do wpisywania kraju? Bo albo jestem ślepy albo go nie ma. Jest pole ulica i powtórzone drugi raz pole miasto - mam rozumieć, że to po prostu błąd w tłumaczeniu i to drugie pole miasto obok ulicy to faktycznie kraj?

Ale potwierdzam, że po updacie do 3.1 faktycznie soft wydaje się mniej obciążać vpsa

Dzięki, racja w Polskiej wersji jest 2 razy ulica przy ręcznym wprowadzeniu, automatyczne działa bez zarzutów i kraj definiuje się jako Polska.. Poprawia to w update i dodadzą jeszcze miejsce dla wstawiania linku do FB i Twittera, wiele CMSow tych co obsługuje Xneolinks w profilach ma możliwość podlinkować FB i Twitter, więc uzyskujemy podlinkowanie swojego Fanpage faktycznie w gratisie. Dodatek do restartu był napisany dla wersji pro,V standard nie miała problemu z wątkami bo ma ich tylko 3, ale zapytam czy będzie działać z standard, jeśli tak to link zostanie dodany do tego działu gdzie masz dostęp.

p.s dodatek został opublikowany w dziale dla użytkowników wersji standard

• Like 1

a u mnie kolejny problem... szło dobrze, nawet bardzo dobrze i nagle program przestał odbierać mejle - zakłada konta dalej, mejle lądują na skrzynce ale nie są odczytywane. Poczta na własnej domenie i serwerze od v-net. W ustawieniach jak sprawdzam połączenie to łączy się ze skrzynką bez problemu. Jakiś pomysł dlaczego tak się może dziać? Restart softu nie pomaga

Jutro zadzwonię i sprawdzą Twoją instalacje. Ale prosiłem by zglaszac takie rzeczy na support.

Nie chce aby ciągle pisanie było uznane za podbijanie tematów, już niektórzy tak to zgłaszają :D

To co piszesz jest unikalna sytuacją i najlepiej jak zapuści się blast na Twoją pocztę.

Pogadam jutro z autorami oprogramowania może w dziale dla użytkowników wersji standard dadzą opcje pisania i dodawania przykładów, tak będzie szybsza reakcja.

nadaje się dla laika?

Wcześniej myślałem, że tak, ale był przypadek kiedy jeden z użytkowników pisał na support, wyzywał wszystkich, lecieli teksty typu "[ nierzetelni partnerzy ]" nie znacie się na programowaniu.... a się okazało że kod HTML linka który użytkownik wklejał w tekst był błędny i w raportach była jakaś "sieczka" :D

Soft jeśli używać jego na bazie dostarczonej przez autorów jest banalnie prosty w zarządzaniu, ale czy to ma sens? ..... nie wiem, na pewno 4000 dobrych linków daje kopa na proste frazy. Soft ma ogromny potencjał ale na własnych listach, o to chodziło autorom oprogramowania.

Czy soft wspiera obsługę kilku rdzeni ?

Bo już któryś raz spotkałem się z problemem, że przy no podglądzie, tylko jeden rdzeń obciążony w 100%

https://i.imgur.com/ZP7cX5w.png

albo

https://i.imgur.com/0sOeQSB.jpg

po 10 min się wyłącza.

Edytowane przez zoozool

sygnaturka.png