Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

W poniedziałek (czekamy na aktualizację bazy dołączonej do oprogramowania aby uniknąć duplikatów) uruchomimy sprzedaż list do XNEOLINKS...

xxxx ciach link - pusto

Poślizg czy rezygnacja?

Edytowane przez MaxPan
ciach link

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Napisałem aby na forum softu Tobie osoba od kodowania odpowiedziała bardziej dokładnie. W skrócie soft się "klonuje" na wielowątkach i jeden klon ma obciążać jeden rdzeń. Jeśli wisi jeden wątek to może obciążać jeden rdzeń.W V-Net tez mieli takie podejrzenie że soft korzysta z jednego rżenia, ale testy wykazali ze korzysta ze wszystkich dostępnych.

Takie techniczne pytania zadawaj na forum gdzie są osoby co zrobili ten soft. Oni PiO na razie nie czytają, więc lepiej uzyskiwać informację "z pierwszej ręki"

Salab dzięki za link ale XSEON i Xneolinks to różne softy.

Xneolinks tylko wczoraj wyłożyli nową bazę a to było warunkiem uruchomienia sprzedaży listy bo nie wiedziałem ile będzie duplikatów.

O początku sprzedaży list poinformuje w tym temacie i w ogłoszeniu.

Salab dzięki za link ale XSEON i Xneolinks to różne softy.

Xneolinks tylko wczoraj wyłożyli nową bazę a to było warunkiem uruchomienia sprzedaży listy bo nie wiedzialem ile będzie duplikatów.

O pocztąku spzredaży list poinformuje w tym temacie i w ogłoszeniu.

Wiem, ze to różne softy :)

Powiem szczerze, że zobaczyłem ten post o sprzedaży list i na szybko wszedłem na stronę sprawdzić. I rzeczywiście mój błąd - wkleiłem zły link.

Tak czy siap pytanie aktualne - poślizg czy rezygnacja :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Tego się obawiałem, znajomy mi podesłał link do oferty sprzedaży blastu z softu za 60-70zł(!), masakra jakaś, widać że z nowej bazy sądząc po ilości, na pewno nie z własnego harvestu. Celowo nie podaję linku, żeby nie promować tego typu zagrań. Człowieku jeśli czytasz ten temat, to chociaż dobrą cenę daj, a nie prawie za darmo, odliczając koszty, oprócz gotowych linków dajesz też komuś wartościową bazę.

• Like 4

Janiek niestety niema na to sposobu. Jasne że 70 zł to bezsensowna kwota odliczając koszty komputera, serwera i captcha. Najgorzej, że robią to na bazie dołączonej do softu, jakiś pozycjoner amator kupi walni w docelowa na anchory, dostanie powiadomienie w konsekwencji zgłosi bazę do DT ( pomijam fakt ze raport zawiera loginy i hasła można samemu linki usunąć).

@salab z tego napisał to poślizg

O początku sprzedaży list poinformuje w tym temacie i w ogłoszeniu.

Jeszcze jakby dał rozsądną cenę to bym rozumiał, a tak to wiadomo jak ktoś ma jedną stronę to lepiej mu się opłaca kupić takiego blasta, zamiast wykładać kasę na soft. Jak dla mnie jest to niedocenianie pracy autora tej bazy. Jakby gość sam zrobił bazę to by nie sprzedawał za groszę blasty z niej, bo by zobaczył ile kosztuje harvest, testowanie miejscówek itp. Trzeba tępić tego typu zachowania, bo tracimy na tym wszyscy.

Z oferty tego Pana(dałem synonimy żeby nie można było łatwo znaleźć oferty):

"Ten soft nie jest Xrumerem to inny nowatorski. 4000 BL rzecz jasna do podlinku zaplecza, nie prowadzące do strony docelowej bo wiadomo będzie filtr." :)

Edytowane przez janekszeryf
  • Like 1

W ten sposób można nabyć choćby bazę programu za 60zł...

Max, tak z innego tematu, jak wygląda sprawa przedłużania licencji co miesiąc? W jaki sposób będzie można to robić?

Edytowane przez mmr88

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Nie liczylbym na zmowę cenową bo rynek na allegro jest nie ubłagany i cena 60 za blast jest tak wysoka bo to samo nowość na rynku, zapewne spadnie jak się pojawią kolejni sprzedawcy, aha i co by nie było sam zakupiłem licencje na swoje potrzeby a nie na allegro ;-)

Edytowane przez Xann

Marketing internetowy dla firm