Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Xann tu nie chodzi o zmowę cenową lecz o poszanowanie tych co kupili licencję pod własne potrzeby,mają problem z własnym harwestem i korzystają z publicznej fajnej bazy(A przede wszystkim o szacunek do osoby co tą bazę wykonuje dla Xneolinks). Każdy ma prawo sprzedawać blasty,profile TR itp. tylko czemu użytkownik nie sharwestuje własnej listy bądź nie kupi listy na tego typu cele tylko idzie na szkodę innym.Cena blastu jest bardzo śmieszna porównując co sprzedają użytkownicy PiO.Im więcej zapłaci klient za profile etc. tym bardziej pomyśli zanim zgłosi to Disavow.

Edytowane przez studioczystosci

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Tego się nie da upilnować... poczekajmy jeszcze chwile i zaraz jedna gimba z drugą będą się przebijać w myśl zasady - "zrobię taniej i zarobię krocie", ale skupiliście się na tych co może zaczną sypać takimi ofertami a nikt nie widzi tego co już się wyprawia na tych miejscówkach, które są w bazie?:) arty 5k i więcej bełkotu ang (tak wiem, to działa, jest ultra unikalnie, ale .. ) i na końcu 10-20 linków:D rekordzista zamieścił ich 27 z tego co ja trafiłem:) nawet jak się właściciel strony nie połapie, że czegoś nie zablokował, źle ustawił (co już się oczywiście dzieje i to na bardzo widocznej ilości stron jak wspomniane k2 przez maxa) to taką domenę raz dwa udupi google.

Niestety jak napisałem.. nie ma na to rozwiązania.. i (do qazy) nie dotyczy to tylko dzieciaków na garnuszku, bo akurat w podanym przykładzie najebania (za przeproszeniem) linków w jednym arcie to raczej nie dotyczy osoby co zarabia kieszonkowe na adsense.

• Like 1

to taką domenę raz dwa udupi google

Tak Ci się wydaje, bo naczytałeś się o "zaspamowanych miejscówkach" czy masz na to jakieś dowody?

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

oj blake:) proszę Cię:) nie chce mi się brać udziału w takich rozmowach:) styl na "bogdana" już mi się na tym forum przejadł:) to po prostu moje zdanie. Masz inne to je wyraź, na pewno przeprowadziłeś setki testów i masz coś w tym temacie do powiedzenia (bez ironii naprawdę), ale proszę Cię, nie mów, że jak z domeny nagle zaczną wychodzić setki linków i duże ilości z pojedynczych podstron to nic się nie stanie;)

nie mów, że jak z domeny nagle zaczną wychodzić setki linków i duże ilości z pojedynczych podstron to nic się nie stanie;)

Właśnie tak mówię. Jak domena jest mocna i nie podpierdalana przez entuzjastów to NIC się nie stanie. I nie chodzi o żaden styl "bogdana", tylko jak już się coś pisze to pasuje mieć o tym pojęcie a nie pisać, bo "tak mi się wydaje".

PS. 27 linków to pikuś, czasami wrzucam po 60 na podstronę na której znajduje się już 300 innych i uwierz mi, że "rośnie" :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

no ok:) to teraz przyjmując Twój styl z poprzedniego posta (a mogłeś po prostu odpisać jak teraz i sprawy by nie było hehe) - jaka to jest domena mocna? kiedy ona jest już mocna i może przyjąć takie ilości podstron zaspamowanych linkami?;) Odpowiedzi oczywiście nie ma, bo każdy to oceni inaczej, ale moje zdanie jest takie, że skoro już wchodzi komuś od zaplecza (od xxxx jak kto woli) to warto robić to tak, żeby to miejsce pożyło dłużej...bo nie powiesz mi, że przed takim blastem sprawdzasz, która domena ile wytrzyma:) z mojej strony EOT bo to temat narzędzia.

jaka to jest domena mocna?

Ja nie sprawdzam parametrów - walę testowego blasta na dane miejscówki na testową domenę i obserwuję, coś się dzieje to poprawiam na większej ilości domen, później łącze z innymi miejscówkami (już sprawdzonymi) i dalej obserwuję. Tego nie da się określić po parametrach domeny, więc gotowej recepty na to nie ma, bo świeżakowi i tak nic nie powie wzrost z 60 na 40 przy 5 frazach, ale jak się robi tych fraz kilkanaście k to już się jakieś wyczucie ma (nie żebym się chwalił czy coś :) ) Także teorie typu 27 linków wychodzących i google ją udupi to są dobre dla gimba, który się wystraszy, że jak podlinkuje tym 3 swoich klientów to filtra dostaną i będzie się musiał przed nimi tłumaczyć.

PS. Jak bym chciał sprawdzać parametry każdej domeny na której umieszczam linka to chyba nie miałbym czasu na podlinkowanie stron docelowych ;) Sprawdza się kilka wyrywkowo z danej partii, skryptu - patrzy się co tam jeszcze jest, co było z tym robione dodatkowo, jakie ma pozycje. Taka standardowa analiza,

Edytowane przez blake

Panowie życzę temu softowi jak najlepiej tym bardziej ze sam go kupiłem tylko znam realia i wiem jak to będzie wyglądało nawet nie ważne jest ze ktoś sprzeda za parę złotych blast ważne w jakich ilościach i do czego to będzie używane

Marketing internetowy dla firm

Zaraz pojawią się blasty w seosklepach, na allegro wpadnie drugi gostek, nie da ceny 60 tylko 50, później przyjdzie trzeci gostek i czwarty. Nie upilnujecie tego. Jedyne wyjście to NIE dodawać żadnej bazy - wtedy odsieje się większość kretynów ale i tak najbliższy większy update zabije k2...

Tak to jest ze wszsytkim, jak robi się tłok to trzeba uciekać i szukać czegoś innego:)

Edytowane przez wojtekk

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Tylko jednym z głównych atutów XN dla użytkowników to jest właśnie jego prostota plus update bazy nad którą siedzi osoba. Tak jak już Max wcześniej pisał, obecnie coraz więcej ludzi chce bądź ma softy ale nie umie bądź nie stać go na dobre harvestery,proxy i maszyny pod to. Jeżeli ktoś się boi że baza będzie zajechana a potrafi samemu zassać dobre listy to niech omija bazę publiczną, a Ci którzy są w tym temacie zieloni jak np. ja będą jechać na publicznych z lepszym bądź gorszym rezultatem. To się dotyczy samego XN jak i każdego softu. A wiadomo że liczba userów będzie się powiększać i nic z tym nie zrobicie bo tego oczekuje autor każdego softu, jak chcecie mieć coś na wyłączność to trzeba albo mieć swoje miejscówki bądź zrobić samemu jakiś soft innego rozwiązania nie ma, dotyczy się to również ofert na allegro, jest zapotrzebowanie to czy będziecie się dwoić i troić to tego nie zatrzymacie .

• Like 1

tym bardziej ze sam go kupiłem tylko znam realia i wiem jak to będzie wyglądało nawet nie ważne jest ze ktoś sprzeda za parę złotych blast ważne w jakich ilościach i do czego to będzie używane

No to może w końcu mrozy Ci się skończą :) Ale najpierw na dobre szkolenie musisz pójść.

Blast i ten program? Wybacz, ale kupiłeś coś co nie wiesz jak działa i co robi.

M

Edycja

Albo nie wiesz co to blast.

Edytowane przez Mariusz
  • Like 2

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Mariusz to nic że wyjechałeś presonalie o czym wielokrtnie była mowa na PIO ale żeby już Twój post okazał się wartościowym to chętnie posłucham co To jest blast skoro wiesz to słucham bo w wikipedni nic nie znalazłem :/

Edytowane przez Xann

Marketing internetowy dla firm