Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

WTF?

46 sztuk wystawionych na Allegro, już wiem, że nie kupię. 46 osób kupi i spier..i listę. Myślałem, że z 10 osób będzie mogło mieć tą listę. Ehh, ci co zakupili, a widzę, że kupili mają nie po kolei w głowie za przeproszeniem, bo to niewiarygodna głupota, to tak jakby kupić publiczną listę.

Edytowane przez Foxen.pl

WTF?

46sztuk wystawionych na Allegro, już wiem, że nie kupię. 46 osób kupi i spier..i listę. Myślałe, że z 10 osób będzie mogło kupić tą listę. Ehh, ci co kupili, a widzę, że kupili mają nie po kolei w głowie za przeproszeniem, bo to niewiarygodna głupota, to tak jakby kupić publiczną listę.

Dziękuję za psychoanalizę, ale wydaje mi się, ze z moja glowa wwszystko w porzadku :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Nie no ja tylko nie rozumiem tego jak mozna sprzedac liste 46 osobom. Ja plakac nie bede ;)

Ps.

No a za ile mam sprzedawac blasty?

Ps2.

Do GSA? Nie korzystam z publicznej bazy w GSA.

E:

No ale ja nie robie blastow Xneolinksem tylko GSA. Ten pierwszy nie sluzy do tego. Ktos Tobie durnot nagadal skoro tak sadzisz MaxPan ale co ja wiem. Koniec tematu.

Edytowane przez Foxen.pl

A sprzedawać blasty po 60 zl na bazie dołączonej do oprogramowania?

No a za ile mam sprzedawac blasty?

Na swojej bazie nawet po 5 zł. jak Tobie to opłaca się.

Na tym forum gdzie próbowałeś sprzedawać blasty po 60 zł też zarobiłeś bana.

Na PiO wisisz na włosku.

Więc mowie całkiem serio uspokój się z tą swoja analiza i wyzywaniem innych.

Sprzedawaj sobie blasty za ile chcesz ale nie na bazie dołączonej do Xneolinks.

No ale ja nie robie blastow Xneolinksem tylko GSA. T

cytat z Twojego oglosznia

,

Linkowanie nie odbywa się za pomocą GSA, a o wiele bardziej skuteczniejszym programem, który linkuje w miejscach w których inne softy nie dają rady.

foxen

Kto kto a Ty to siedź cicho, bo to właśnie Ty sprzedawałeś blasty na publicznej bazie dołączonej do oprogramowania za 60 zl.

No to mamy speca i od blastow i od psychoanalizy w jednym...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Bardzo ważny komunikat rozmawiałem z ekipa online OCR, antigate, 2captcha nie zaznaczajcie aby captcha wysyłać rosyjskim pracownikom, to zmniejsza skuteczność i znacznie zwiększa wydatki na captcha, a jeśli się trafi captcha w cyrylice to ona automatycznie zostanie przekazana takim użytkownikom, Ja na filmiku tez polecałem zaznaczać, a okazuje się że nie warto. 3 godziny analizowane byli logi z xneolinks i wiele captcha nie prawidłowo rozwiązywane bo soft ich definiuje na sztywno jako zawierające cyrylicę.

automatyk odpuść trolling.

Tamten użytkownik sprawdzony, miał to konto ale głownie czytał PiO i to rzadko. Teraz ma takie obowiązki zawodowe, że będzie zajmować się sklepem z listami.

12,5k profili i 5k artów, ktoś zainteresowany? :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Lista zawiera 4700 url. Artykułów z tytułem i linkami w treści ok 3000. Reszta profile K2 i Diskuz.

IT Twoje zarzuty nie mają sensu bo dostałeś bazę ok 1 h temu. Xneolinkś nie pracuje na takich prędkościach. Jeśli używasz innego oprogramowania do tej bazy to możesz nie uzyskać takiej ilości artykułów.

Edytowane przez SEOlisty

Nie tak do do końca Marcin to jest profil K2

https://www.max-seo.pl/index.php/itemlist/user/63-maxpan.html

Ten link zawiera spis artykułów opublikowanych przez użytkownika

Joomla + K2.

Artykuły w Joomla zawierają Tytuł i zazwyczaj tagi. Profil nie.