Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Zmień email, sprawdzaj wszystkie logi, również captcha. Sprawdź nieudane ręcznie, sprawdź czy niema bana na IP, sprawdza logi w OCR. Jeśli nie to próbkę bazy (nieudane) dawaj na forum.

90% osób co mieli takie problemy nie zmienili email po pierwszym przebiegu. a bardzo mało stron pozwala na ponowna rejestracje z tego samego e-mail. Tak samo IP jeśli pierwszy profil został wywalony przez admina i uznany za spamerski, całkiem prawdopodobnie że został wciśnięty przycisk ban IP.

@Mariusz to nic że wyjechałeś presonalie o czym wielokrtnie była mowa na PIO ale żeby już Twój post okazał się wartościowym to chętnie posłucham co To jest blast skoro wiesz to słucham bo w wikipedni nic nie znalazłem :/

Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Przegapiłem.

Tu nie było nic personalnego. Jeśli tak to odebrałeś - Przepraszam. Lubię dyskusje, nawet ostre, ale nikogo i nigdy nie chcę obrażać ani dotknąć. Mamy różne poglądy i je wymieniamy :)

Jak w wiki szukasz co to blast, no to sory. Taki mamy klimat.

eM

5k plus VAT i Ci pokażę co to blast.

Dlaczego tyle? Za mniej nie opłaca mi się dla "sztuki" poświęcać dobrych miejscówek.

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Przed aktualizacją do 3.1 miałem ustawiony restart co godzine. Po zrobieniu aktualizacji wyłączyłem opcje restartu, ale dalej robiło restart co godzinę( Tak, zapisywałem chyba z 10 razy ustawienia). Potem włączyłem opcję restartu i ustawiłem 999 i zapisałem, ale dalej program restartuje się co godzinę.

Zauważyłem też jak podpiąłem 2 ocr-y że opcja włącz zmianę ocr wyłącza się jak program robi restart.

Co zrobić żeby to naprawić. Pisałem na forum supportu (1 cześć postu) ale nie otrzymałem odpowiedzi.

W mailu nie masz linka do ściągnięcia bazy? Kiedyś przychodziła razem z mailem aktywacyjnym softu

ściągasz, rozpakowujesz, ładujesz do programu i już.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Uzytkowniki wersji standard maja dostęp do działu na forum gdzie jest tylko baza, poprzednie i aktualne wersji oprogramowania. (dział tylko do odczytu)

https://xneolinks.com/forum/index.php?forums/uzytkowniki-wersja-standard.22/

Jeśli ktoś jeszcze niema dostępu do forum, pisze na support@xneolinks.pl w tytule "forum standard" dostaje kod do rejestracji i czeka na aktywacje.

Support użytkowników wersji standard świadczony jest przez e-mail

Rozumiem, zarejestrowałem się wczoraj na tym forum, ale trzeba czekać na ręczną aktywację konta. W takim razie wszystko jest OK.

Mam jeszcze jedno pytanie, program u wszystkich jest taki powolny? Nie mówię tutaj o linkowaniu, bo jeszcze nie dodałem bazy, chodzi mi o zwyczajne poruszanie się po programie, ustawienia, wpisywanie tekstu itp. Program reaguje bardzo powoli na każde kliknięcie, muszę odczekać kilka sekund żeby zobaczyć reakcję. Program mam na swoim komputerze, komputer jest dosyć mocny.

1. Obowiązkowo odinstalować całkowicie netfreemwork ( przy pomocy oprogramowania do de-instalacji a nie automatycznego usuwania), zainstalować na nowo najnowszą wersje ze strony MS a nie z www.dobreprogramy.xx czy inne....

2. Procesor ma być nie jakiś ATOM lub gorszy bo będzie chodzić wolniej ( w tym przypadku nie aktualne).

3. Ram 4g w tym przypadku nie aktualne ( w tym przypadku nie aktualne)

Soft ma być obowiązkowo na dysku c://.

Wszytko to co pisze jest już napisano w tym temacie. Proszę najpierw jego przeczytać i zobaczyć 2 filmiki które nagrałem.

Pisałem, niema mnie dzisiaj, a support to nie czyta...

Tutaj jest dość mocno zmodyfikowany silnik ubota, a on nie był demonem prędkości, u mnie są podczas przestoju i klikaniu są opóźnienia max 1s.

Spróbuj uruchomić może ponownie komputer, a jeśli to Twój domowy, to powyłączaj wszystko w tle i dopiero odpal(jako administrator) program.

• Like 1

sygnaturka.png