Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Na wesje standard VPS nie jest potrzebny w 90% przypadkach pomaga usunąć całkowicie nettfreemwork i zainstalować na nowo.

Netfreemwork miał buga, aktualizację jego nadpisywali, bylo o tym na stronie MS trzeba było ręcznie wgrywać pacz, lub tak jak mowie usunąć całkowicie przy pomocy softu co usuwa wszystkie ślady oprogramowania i zainstalować v 4,5 na nowo ze strony MS.

Jeśli to nie pomoże proszę pisać na support oni zobaczą co się dzieje przez temawiwer. Dzwoniłem do nich.

W emalu jaki dostałeś było napisano ze soft trzeba instalować tak C:\Xneolinks\, C:\InnaNazwakatalogu\

Projekty soft zbiera w C:\Users\Uzytkownik\AppData\Roaming\XNEOLINKS\data

Warto przenieść soft na dysk c: w katalog główny. Może "zlecieć" licencja, wtedy podaj kod na support i poproś o restart licnesji.

Przeniosłem soft na dysk C. Teraz to wygląda tak:

C:\Xneolinks\XNEOLINKS.exe

C:\Xneolinks\XneoRestart.exe

Soft miał problem z licencją. Wysłałem wczoraj maila na support@xneolinks.pl prośbę o restart. Na razie nie dostałem odpowiedzi. Dzisiaj usunąłem plik z licencją i użyłem drugiego klucza aktywacyjnego, który nie był używany. Program się włączył i działa (nie testowałem jeszcze linkowania). Włączam XneoRestart i niestety po kilkudziesięciu sekundach się wyłącza. Oba proogramy włączane jako administrator. Co jeszcze może sprawiać wyłączenie XneoRestart?

Najlepiej napisz na suport podaj 2 kluczy poproś o ich reset, w tytule podaj reset license.

Utwórz nowy katalog na dysku C i obowiązkowo kliknij prawą myszka właściwości i zabierz gałeczkę ( tylko do odczytu). Domyślnie w Windowsie każdy nowo utworzony katalog na dysku systemowym jest 'tylko do odczytu". Xneolinks przy stracie ściąga sobie cześć plików , nie może ich zapisać i wyłącza się.

Dzwoniłem do nich, admin na forum jest online, na ICQ jest online piszcie na forum piszcie do niego PW, używajcie ICQ jako komunikatora to są kanały supportu,

Przecież to co będziesz linkował i jak zależy tylko od tego jaką strategię pozycjonowania sobie założyłeś, ale widzę, że nie masz o tym bladego pojęcia, więc jak dla Ciebie to bez znaczenia co podlinkujesz, bo i tak nic z tego nie wyjdzie.

• Like 2

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zrobiłem nową listę sygnowaną nr 1.1.

Każdy użytkownik który kupił ( płatność została zaakceptowana) ode mnie listę 1.0 na poprzednich aukcjach dostanie listę 1.1 całkowicie za darmo wystarczy na mail otrzymany po zakończeniu aukcji wysłać login z allegro i NR aukcji. . Baza zawiera ponad 4000 URL ( baza zawiera więcej URL, ale zakładamy, że do 4000 URL można dodać link). Baza to ok 3000 unikalnych domen Joomla K2 (PR6-0) - miejscówki gdzie można dodać artykuł (opis profilu) z linkiem w treści artykuły, 300 URL to artykuły na blogach Joomla, ok 1000 URL to profile Diskuz, PhpBB . Uwagi: poczta na własnej domenie, ilość wątków nie więcej jak 20. Bez proxy. OCR antigate, 2captcha, IMAGETYPERZ

W przygotowaniu już nowa lista do Xneolinks base 1.2. Baza będzie zawierać więcej CMS.

Link do ogłoszenia https://www.forum.optymalizacja.com/topic/206810-sprzedam-baze-elit-11-do-programu-xneolinks-4000-url/#entry1402258

W przygotowaniu już nowa lista do Xneolinks base 1.2. Baza będzie zawierać więcej CMS.

czy będzie jakaś zniżka za zakup ver. 1.1? A myślałeś może o opcji abonamentowej na te listy, które chyba zamierzasz tworzyć na bieżąco?

Planuję robić tak, że każdy kto kupił wersję aktualną, następną dostanie w gratisie. W wersjach kolejnych (1.0 - 1.1) URL mogą dublować, ale pozostają tylko te gdzie znaleziono aktywne linki, nieaktywne miejscówki zastąpione nowymi + gratis jeszcze nowe URL.

Wersje 1.0 i 1.2 będą całkowicie różne. Wystarczy kupować wersje nie każdą a faktycznie można mieć ciągle aktywną bazę.

Listę 1.1 wszystkim kupującym będę rozsyłać w godzinach wieczornych bo idzie jeszcze ostatni test.

Ilość list tylko 10 szt. 8 szt

Edytowane przez SEOlisty
  • Like 1

Jest to pobrania nowa wersja dodatku do automatyczne resetowania Xneolins. Soft ma byc w tym samym katalogu co Xneo i ma być uruchomiany jako administrator.

Dodatek dostał nową funkcje zamykania okienek krytycznych Windows.

Link do pobrania wersja standard

https://xneolinks.com/forum/index.php?threads/soft-do-monitorowania-xneolinkd.551/

Link do pobrania wersja premium :

https://xneolinks.com/forum/index.php?threads/soft-do-monitorowania-xneolinkd-dziala-tylko-z-v3-1.547/#post-6925

W najbliższym czasie będzie update samego oprogramowania.